Och nar jag minst anar det

Dyker han upp med rosor som smalter bort allt dumt strul som varit

Godmorgon!

Kanske inte for alla men for mig har i Holland. Jarno ligger fortfarande och sover och varat lilla paradisliknande forhallande har under de senaste tva dagarna storts att mycket. Nar jag kom hit var allting underbart, vi bodde i liten stuga vid havet, akte till Amsterdam (jag var fascinerad av allting) och allt var allmant bra. Jag antar att de tar har jag far lara mig att man inte kan fa allting. Ni ser jag ma ha en bra pojkvan och en bra relation med honom men det betyder inte att hans narmaste syster har samma asikt. Kanns bara jobbigt att inte fa lara kanna nagon eller fa en chans att bilda uppfattning innan allt blir fel. Det ska nog ga bra anda men jul och nyar borjar ga mot farligt olustiga kanslor fran mitt hall. Kanslan av att kanna sig i vagen och ovalkommen ar exempelvis ratt nara. Har verkar det inte heller obligatoriskt att fira jul den 24:e utan man kan ta det som tex Jarnos familj nu pa fredag. Annars ar allt bra har, just nu ar vi i Groningen. Ska val handla julklapp (aven till systern) och sen aka tillbaka till Jarnos hemstad Ommen.

Holland om ett par timmar

Åker till Holland om några timmar.
Hoppas alla här har det bra för det tänker jag ha där borta.

Kanske hinner skriva en rad eller två.

Vi syns nästa år!!!

Holland om ett par timmar

Åker till Holland om några timmar.
Hoppas alla här har det bra för det tänker jag ha där borta.

Kanske hinner skriva en rad eller två.

Vi syns nästa år!!!

Vad är grejen med tekniskt hjärnsläpp?

Vad är grejen med att helt plötsligt inte kunna basic kunskaperna kring en laptop? Jag förstår helt enkelt inte hur jag gör en printscreen ikväll.

Alzheimerexpress here I come!

Vackrare än vad jag är
Vad är grejen?

En ny kategori kommer införas här snart. Den kommer heta "vad är grejen" och ta upp saker jag verkligen inte förstår.

Som exempelvis nu:

Vad är grejen med att ringa mig flera gånger i rad, vägra säga vem man är men ändå vilja prata med mig?
Du killen som ringde har jag en sak att säga till: Inte intresserad

Och du "Robban" som just addade mig på msn. Vad är grejen med hela dig? Du har addat mig, du känner mig inte, vill inte säga vem kompisen du fick min msn av är men du vill ändå prata?
Samma sak har jag att säga till dig: Inte intresserad

Vad fan är grejen med killar i allmänhet?

JAG KOM IN!!!

Såg nyss att jag kommit in på alla kurser jag sökt på universitetet

Fy fan vad jag är glad!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, lite uppdatering

Mycket bra och kul saker händer fortfarande. Idag köpte jag exempelvis ett par svarta chinos för 149 kr på Vila. Det var billigt och jag inser att jag är efter med chinos men vad fan. Jag fastnar aldrig för trender när det är en trend, oavsett vad det gäller. Nu tycker jag dock det är snyggt med chinos, nu när inte varenda brud bär dem till ett ribbat linne och ett stort halsband runt halsen. Jag har inga jeans så det fick bli dem här eftersom jag inte är så tokig i jeans. Har kanske även hittat min nyårsklänning men har inga skor till, får se om jag köper några eller lånar ett par av Enas skitsnygga.


Det var inte jeans eller klänningar jag skulle prata om. Jarno har ordnat så att jag och han får åka iväg själva till en gullig stuga som ligger en timma bort från Amsterdam. Vi betalar ingenting och kommer bo där från måndag till fredag veckan efter att jag kommit dit. Jag är helt galet glad eftersom det betyder flera, flera dagar i Amsterdam!!!


Är dock stressad över allt som ska fixas och köpas nästa vecka. Fördelen med att ha en pojkvän som inte kan ett ord svenska är att jag kan skriva att jag imorgon ska fixa med hans julklapp. Löjligt nog har vi snart varit tillsammans i fem månader och inget bråk än? Undrar om det bara kommer flygande en dag och så slår vi ihjäl varandra eller något?Igår var jag på fest som hölls på Trappan. Bosniska studenter hade ordnat med den och det var skitkul. Bäst var ändå förfesten tycker jag, hoppas vi kan festa så fler gånger snart. Det här med att flytta hem har inte alls varit så farligt faktiskt.  Nästa vecka ska jag fika med alla innan jag drar till Holland på fredag!  


Jag är knäpp och mina hormoner spelar mig ett spratt


För två år sedan fick jag hjärnblödning och lät någon intala mig att jag inte var värd något

Mathilda åkte precis hem. Vi har ätit den där efterlängtade burgaren på Världens, pratat och sett på film.  Känns bra att träffa henne igen och jag är så glad för hennes skull. Hon åker som aupair till London i januari och jag vet att hon kommer ha det så kul! Jag och Jarno ska nog få hälsa på henne i mars för att se hur hon har det!

Har idag annars betalat räkningar och försökt packa upp allt i mitt rum. Är fortfarande inte klar men jag borde få till allt innan veckan är slut. Har även bokat min resa till Holland tidigare. Istället för att åka den 19:e december åker jag nu den 12:e. Vi ska även ta oss till Amsterdam under två dagar och bara ha det kul! Känns så himla roligt att ha en massa ja...roligt inplanerat som bara väntar på mig! Blir att sätta igång med träningen också, jag menar att bli större på ett välbehövligt område är skitkul men att bli slapp är inte uppskattat!Sitter här och lyssnar lite på Dire Straits och funderar på hur allting på något sätt ordnade sig. Går man tillbaka till början av den här bloggen och läser mellan raderna ser man vilken röra allt var. Jag hade känslor för mitt ex som jag nu i efterhand kan säga var ett svin mot mig. Jag minns en gång när jag sov över honom (efter att det tog slut) och han inte ville sova vänd mot mig efteråt och bara vände mig ryggen. När jag försökte lägga armen om honom skakade han av sig den och flyttade mer till kanten. Jag insåg då att jag var farligt ute, farligt ute och det var inte jag. Det gick bra att bjuda över mig för kul men att sen sova vänd mot mig gick inte, trots att vi varit i Paris, älskat varandra och lovat allt mellan jord och himmel var jag inte värd något. Haha, minns också att jag inte fick ha fötterna på lakanen för de var av "äkta silke"!

Anledningen till att jag skriver om det här nu är att det var för mig på något sätt botten. Jag minns att jag låg där i sängen, stirrandes på hans ryggtavla och funderade på om jag skulle slå honom så han vaknade eller bara gå därifrån? Jag gjorde inget av det utan somnade. Vi har inte setts sen dess. Idag skulle det aldrig kunna hända. Ingen skulle kunna behandla mig så eftersom två år gjort så mycket med mig. Jag hade inte dåligt självförtroende då utan allt var bara rörigt. Den enda tiden i mitt liv då jag kan erkänna att jag var svag. Det var mycket att hålla reda på jag inte var van vid att hålla reda på. Idag är jag det och inget sådant kan upprepas. Jag talar inte om att bli utnyttjad av en man utan bara att bli utnyttjad av situationer helt enkelt. Utnyttjad av situationer man själv försatt sig i eller som andra försatt en i. Det spelar ingen roll men det känns väldigt bra att upptäcka det.Idag ser livet annorlunda ut.

 

Såhär känner jag inför livet och allt idag.