Ser ni vad jag gör på bilden?

Jag ler
Naturligt
Varför?
För att jag är lycklig


My baby is sleeping


Hypocrites and Culture Fuckheads

I'm going to write this post in English because I just spent six days in Holland with my boyfriend. We only speak English and I want everybody to be able to read this.


Me and Jarno were lying in bed Sunday morning the day after his birthday. I was talking about everything and nothing as usual and in the morning he was just staring at the wall half listening. I started talking about culture, literature and poems and tried to explain why I like some literature. Jarno interrupted me and following conversation took place in bed:


 - Just so you know I'm a culture barbarian, I don't like it at all.

 - Well of course it's stupid if you think everything else than Dostojevskij, Kafka and deep strange poetry is bullshit. But there‘s also really good books from other times to read.

 - I think everybody that reads that are culture fuckheads. They are just pretending to be smart and have a book they can show off in the back pocket of their jeans!

 - Okay, I'll have to call another guy to talk culture with then!

 - What!! (Turning around this time and looks at me) No I want you to talk culture to me! I hate that guy, I'll kick his culture ass with his own books

 - Hahaha, like hitting him and ask him - how do you like your Dostejevski now? Do you like it now? Do you, do you???

 - Yes stupid people reading Homeros shit all the time thinking they are so smart. Who actually reads Homeros?

 - I actually liked that book

 - That's a stupid book


This is what I found in Jarno's bokshelf..........I rest my case


En liten hatt

Sorry för röran bakom mig

Uppdaterar lite oftare

Sitter här och har radiolektion. Är meningen att vi ska klippa och klistra i lite radioprogram som gjorts och det går väl rätt bra. Tycker dessa lektioner med redigering, foto, radio och liknande är riktigt kul. Det enda som stör mig rejält med den är skolan är höjden av oplanering. Väldigt oproffessionellt och dåligt organiserat allting så jag vet helt ärligt inte hur jag känner alls.
Att bara stampa in mitt i en fotolektion med en lärare som inte kommer tillbaka förrän i november känns mer än för mycket helt ärligt. Lägg till att ingen av skolans lärare har pedagogisk utbildning och det blir inte bättre.

Jag hatar inte skolan men jag vet inte hur bra jag trivs faktiskt. Jag ger det här lite mer tid men blir det inte bättre så får vi se. Just nu är jag enorm sugen på att resa men vid den närmaste tiden så kommer jag bara till Göteborg (åker på måndag, stannar till torsdag) och sedan till Holland på fredag där min finaste befinner sig.

Fotolektion
Hemma i helgen

Jag har funderat lite på det här med folk som är väldigt aktiva på bloggen hela tiden. De måste ha en hel del fritid precis som jag hade innan jag började plugga. Numera hinner jag knappt med att sitta vid datorn och uppdatera då och då. Blir nog så att det blir längre inlägg istället för korta och meningslösa.


Jarno har varit här och hälsat på. Han åkte igår och det känns jobbigt och tråkigt. Jag tröstar mig med att jag ska till Holland om två veckor så överlever gör jag allt. Är väldigt chockerad över hur bra allting gick, hur mina föräldrar gillade honom, hur jag tycker om honom och att allt bara känns bra. Hur ofta stöter man på en kärlek i en av Roms katedraler, träffas ett par gånger den veckan och är sedan ifrån varandra i nästan en månad och när man sen ses känns det fortfarande underbart?


Skolan här går bättre. Jag blev igår vald till chefdirektör dvs "boss" för julbilagan som kommer vara på omkring 50 sidor. Det betyder att jag får bestämma vilka texter som ska vara med, vem som ska göra/skriva vad samt hur tidningen ska se ut dvs layouten. Är himla glad över att få vara chef, behöver den utmaningen riktigt ordentligt. Hoppas bara allt går bra eftersom det varit lite spänningar i klassen och jag inte vet hur alla arbetar än.


Jag åker hem till Norrköping imorgon för att jag saknar min familj. Ska ta en fika med Ena och lite fler samt kanske med Julia jag inte träffat på hundra år tror jag. Att skaffa ett facebook konto var bra för mig eftersom jag fått kontakt med en massa personer.