Detta fält måste fyllas i

Min pojkvän är och tittar på en lägenhet i Groningen, Holland just nu. Om den ser fräsch ut så är chansen stor att vi säger ja till den.
Jag får panik bara jag tänker på det. Det är skönt att inte behöva åka till Holland och bo på gatan men att mitt liv går fram i rasande fart skrämmer mig. Jag vill allt det här men blir rädd för att går så bra.

Jag är förvånad över att Sverige inte har fler människor som skjuter varandra

Fick just veta att min tur i kön kommit och blev samtidigt just bortkopplad

Servicen här kan verkligen gå och dränka sig

Plats 111 i telefonkön till Skatteverket!

One yearJuly 23th 2008July 23th 2009

Strålande förutsättningar

Får mig fortfarande inte att slappna av. Jag är ensam hemma hela veckan och ska efter allt resande bara slappna av.
Så blir det inte, jag vaknar tidigt varje morgon av att jag är orolig. Känslan av att det finns så mycket att fixa hela tiden är överhängande.

Sen hatar jag att vara ensam, att bara sitta med mig själv. Visst att vara själv och göra egna saker är bra och det behövs med att bara sitta själv i flera dagar gör mig rastlös och uttråkad.
För att bota det här ska jag träffa Mathilda och Ena idag.


Sen blir det väl att skriva listor för att dämpa min obefogade oro.

Ut med det gamla in med det nya

Mathilda skriver till mig på msn om att hon rensat ut all musik på sin iPod. Musik som hon haft där i flera år och att det verkligen nu känns som att livet börjar.

Hon ska bli självständig kvinna i London och jag har bestämt mig för att tacka ja till skolan i Holland och bli sambo.


Undrar vad som hände med tiden då vi stod på dansgolvet i Hugos och skrek - Deeetleeev?
Vad kommer härnäst, viktväktarna och Ica - kort?

Update from Venice

Igar var en ratt orealistisk dag, inte for att det hande en massa konstigt eller for att himlen foll ned utan det var orealistiskt att saker kunde vara sa bra. Dagen borjade med att jag och Jarno tog en prommenad bland alla kanaler och gamla byggnader i den historiska delen av Venice. Vi gick omkring bland alla sma gator, kanler och tusentals affarer som saljer glas och special designade teater masker. Efter det hamtade Julia och Nicolo (det ar dom vi bor hos har) upp oss i en liten rod bat. Det kandes coolt att bara kliva ratt i en bat mitt bland alla turister i kanalen. Vi korde ut ur Venice och nade snart alla oar. Hela dagen spenderades i solen dar vi kunde valja vilken o vi ville utforska och vilka strander vi ville bada pa.
Det var helt fantastiskt! Senare pa kvallen togvi baten till en mysig pizzeria och at akta italiensk pizza som smakade mycket battre an den i Sverige eller nagon annanstans!

Helt lojligt bradag helt enkelt. Enda minuset var att det var mycket trafik ute pa havet och att bagorna lyckades bada min kamera men den fungerar nog som den ska. Det roliga har i Venedig ar att de har en batar som kors av polisen och batar som fungerar som brabdkar. Ratt kul att se faktiskt. Vi kom hem ratt sent sa idag tar vi det lugnt och bara prommenerar.

Det ar allt for nu och jag hoppas alla har det bra i Sverige

Idag drar vi till Venedig, ItalienKom hem fran Potugal fran nagon dag sedan. Vi har vilat oss lite men idag drar vi vidare till Venedig. Blir nog inte sa mycket uppdatering men det kommer efter sommaren.

Vi ska bla grilla och sova pa stranden med vara vanner och ders vanner. Den 19:e drar vi till Rom och overnattar for att fira att vi har ett ar tillsammans. Kommer kannas ksumt att ga pa samma gator igen kan jag tanka mig.

Vill ocksa saga att jag imorgon far veta om jag kommit in pa mitt forstahandsval har i Holland eller inte. Fick for nagon dag sedan veta att jag kommit in pa Linkopings Universitet men hoppas pa Gud att jag inte behover tacka ja till det i ren desperation eller sa.

Nu ska jag fortsatta packa lite, vi aker namligen fran Tyskland sa det tar nagon timma att ta sig till flygplatsen. Tur att vi far skjuts av hans mamma i alla fall.


Update in Portugal

Vi har varit i Lisbon i nastan tva dagar snart. Det ar valdigt fint och mysigt overallt. Medelhavsatmosfar med coola sma hus och restuaranger insprangda har och var.

Tankte framst beratta om igar da vi at var forsta middag ute. Vi satt pa en lokal restuarang som lag mitt i en backe. Jag hade bestallt grillad lax med kokt potatis och sallad. Maten sag underbar ut och jag skulle precis hugga in nar jag ser att jag fatt en bonus i min mat. Det ar nagot som ror sig i min mat. Det liksom kryper upp ur salladen och vickar pa....antenerna? Jag bojer mig fram och far se en liten snigel glatt glida omkring pa mitt salladsblad! Servitorens min var prislos nar hon fick syn pa den och jag fick inom tva minuter en ny ratt och en ursakt for den vilsna snigeln dar. Jag blev inte upprord utan borjade bara skratta for det har ar inte forsta gangen smakryp kryper ur min mat. Tycker det ar helt otroligt att det hander mig eftersom jag har fobi mot allt sant som kryper sa nar det hande annu en gang bytes radslan ut mot skratt.Jarno och jag - glada trots sniglar i maten

Ett inlägg om allting men främst om ingenting

Nu åker jag och Jarno till Portugal om några timmar. Känns skönt att upptäcka ännu en stad men jag undrar om allt detta resande egentligen hjälper människan att hitta det den söker?
Aja att sitta i Norrköping med en unge ger väl inte mer instinkt så lika bra att ge sig ut och leta efter den. Resten av familjen åker vidare till Bosnien inatt, vill varken tänka eller känna hur det känns att inte åka i år men jag har mycket annat att se fram emot.

Tycker förövrigt att det suger att Sveriges Television väljer att inte sända Michael Jacksons begravning, Englas begravning gick visst att sända hur morbid det än var men tidernas största stjärna skiter vi. Tur att jag är i Portugal på tisdag så jag kan försöka se den då.

En annan fundering: Vad är det med låten "I will survive" av Gloria Gaynor som får alla kvinnor oavsett alkohol intag att resa sig upp, höja näven och börja gasta - jag klarar mig utan den där skitstöveln, jag ska ringa honom nu och be honom dra åt helvete?

Vad det än är så har vi alla av kvinnligt kön henne att tacka för alla skitstövlar och idioter som sårat oss, som vi genom den här låten dumpat, torkat tårarna och en månad efter hittat en ny att gråta över!Ha det så bra alla som är kvar och som inte är det, vi syns nog snart!