Nu funkar bloggen

Efter en jäkla massa krångel och irritation fungerar bloggen igen, förgår upplevde jag ett mindre sammanbrott då jag skrivit ett långt inlägg lagt in foton på mig själv och sen sket sig allt och texten försvann
Om det sker nu så mördar jag någon, jag varnar allmänheten också, jag är fullproppad med musli och cola så akta er

Är väldigt arg på en person men av praktiska skäl är det inte praktiskt att tala om det för den eller göra en grej av det, men sur är jag allt

Våren verkar ha kommit och jag är mycket gladare och piggar direkt, tyder nog på att jag är ett tvättäkta Lejon, utan sol dör vi nog
Om vi inte dör så sitter vi och tittar på en dokumentär om porr, vilker jag gjort, det verkar ett skumt yrke att välja, om man är kvinna alltså,  magen svullnar upp av allt pumpande och man får bära blöja för att man är så töjd där bak, inga pengar i världen är väl värda hälsan? vissa saker är bara skumma
en av tjejerna var en indisk muslim och sa - min familj anser inte att muslimska tjejer ska vara porrstjärnor
näha det brukar ju föräldrar tycka att deras döttrar ska vara, bara indierna de fel på

jag vill gärna lägga ut en massa bilder jag tagit men bloggen är inte så givmild så istället för att svära över tekniken och dumma tekniker som erbjuder en tjänst och sen inte ser till att den fungerar ska jag berätta om en annan sak ist:

A:     o blöder det utan att göra ont är det inte en homo sapiens du har i duschen

T:       Haha, så kan man också se det

T:      Jag ska nog inte pröva gaffelsex från första början, så jag tror jag klarar mig

A:    nej inte jag heller jag föredrar naturligt utan tillsatser
T :   
Haha.

T:      De orden har nog sällan uttalats i samband med gafflar
så de så!

Novell

När allting blir bättre

Dagboksanteckningar till någon därute som orkar läsa 


Jag har haft all tid i världen att tänka över vad som har hänt och hur jag ska gå vidare med mitt liv. Jag sitter i sjukhussängen och funderar samtidigt som en terapeut besöker mig regelbundet för att se vilka framsteg som görs. För det mesta sitter vi tysta och hon nickar om jag säger något och ser allmänt fundersam ut. Det irriterar mig som tusan och den enda tanke som slår mig under dessa timmar med terapeuten Elisabeth Svensson är: Man vet aldrig hur det var när det var sämre. Det är en gåva från ovan, att inte veta hur man egentligen mår när dåliga saker händer. Min mamma sa alltid att innan man blir gravid tänker man jämt och ständigt på alla risker och faror som finns, funderar över om det blir en flicka eller pojke, blir helt stel av skräck vid tanken på att något kan gå fel. När man sedan väntar barn skingras all denna oro och man är bara glad över att man ska få ett barn. All oro och ängsliga tankar verkar slå sig till ro längst bak i huvudet och slumra till.

Kanske fungerar min situation jag är i på samma sätt. De säger att allting har blivit lättare för mig nu och då inser jag kanske hur dåligt det egentligen var.

För lyssnar jag på dem, på deras viskningar utanför mitt rum, slutar jag låtsas och lägger märke till deras vaksamma och något sorgsna blickar misstänker jag att det var riktigt illa med mig förut. Men det verkar ju vara bra nu, själv vet jag inte riktigt hur det är med mig alls.

     Allt började för ungefär tre år sedan när vi först möttes. Jag borde kunna berätta att jag minns min nya klänning från H & M och de nya sandalerna som om det vore igår. Att säga en sådan sak vore en grov lögn för det gör jag inte? jag är dock väldigt bra på att skriva dagbok. Det är därifrån alla mina minnen kommer ifrån för själv minns jag knappt något. Ibland lyckas en dov smärta leta sig fram och roa sig med att plågas om nätterna men det annars är allt. Mina dagböcker vittnar om alla slag, hårda ord och om pojken som blev mitt allt, anledningen till att jag gick upp på morgonen.

En sak som jag aldrig får reda på hur många timmar jag än pratar om allt eller om jag så sitter i timmar och läser mina dagböcker från den tiden är hur det kändes under dessa tre år.

      Ni har säkert era misstankar om vad som hänt mig och varför jag den senaste veckan legat på Vrinnervi sjukhuset i Norrköping som en mörbultad, död potatis. Vad ni än kan tänkas tänka är det troligen rätt nära sanningen. Det här är ingen mystisk eller annorlunda berättelse om en ung kvinnas kamp. Min berättelse skulle inte ens lämpa sig i en novellsamling av den typ man brukar få läsa i någon av Pressbyråns blaskor man tar med sig på tåget för att döda lite tid. Det här kom inte ens med i den lokala tidningen, så ni förstår hur odramatiskt och vanligt allt detta är. Men visst, för att göra det hela rättvist och inte irritera den som kanske finner detta intressant så hände exakt det ni sitter och misstänker nu. Det gamla vanliga vet ni, (flicka möter pojke, flicka blir galet kär och pojke bankar skiten ur henne så ofta han får lust) förutom att flickan i det här fallet stannade kvar för att hon inte kände allt det som pågick. Han slog mig ofta och hårt, ibland med saker som sitt skärp, ibland med knytnävarna, beroende på humöret antar jag. Vårt förhållande var inte direkt taget ur en Harlequin bok man brukade läsa som yngre för att man var lite nyfiken på sexscenerna, då ens egen erfarenhet av ämnet var begränsad till snygga killar på TV med bar överkropp. Harlequin - böcker beskriver alltid män som mörka och exotiska med tusen löften om lycka och sätter standarden hur en drömprins ska se ut. Var nog det jag väntade på, dessa löften om lycka och trygghet.  Fast det berättar jag aldrig för de andra, de som alltid tittar sorgset på mig och tror sig veta vad jag behöver och förstår mig.

Mina vänner verkar ha tagit till sig mina erfarenheter på ett personligt plan och hälsar ofta på och kommer med böcker jag vill ha från bokrean (som jag till min enorma besvikelse missar eftersom jag ligger här och mår illa av den hemska sjukhuslukten hela dagarna) och småpratar med mig om allting och ingenting. ? Märkte ni aldrig något? Såg ni inte hur tyst jag blev? Sandra, minns du inte den gången när jag var så upprörd att jag inte klarade av att skriva på datorn för att mina fingrar gjorde så himla ont? Hur de var alldeles svullna? Jag vet att du minns, det vet jag för jag minns hur du stirrade förhäxat på dem som om du inte vågade se mig i ögonen och fråga vad som var fel. För att bryta spänningen skämtade jag bort det och sa ? Äsch, mina fingrar svullnar alltid upp som stora tyska korvar så fort vädret ändras det minsta, haha kul va?

Du slängde dig över mitt skämt som en hungrig människa från tredje världen och skrattade för fullt, mycket mer och mycket högre än vad som krävdes.

Jag önskar jag kunde fråga dem allt detta men jag orkar inte. Orkar inte med deras chockade och besvikna ansikten, vill inte veta av ursäkterna som skulle komma strax efter det och sedan ersättas av sorgsna blickar. Faktum är ju ändå faktum, alla la ni märke till att något ändrades men inte fan frågade ni mig vad det var. Jag bryr mig inte om dem eller deras dumma svar som skulle komma efter mina frågor så därför ställer jag inga frågor.

Fast de fortsätter komma och hälsa på, lika envist som den där terapeuten för alla vill ni veta hur det känns och om jag är arg. Önskar bara att få bli lämnad ifred nu för att jag känner ingenting, på riktigt, bara en dov acceptans av smärtan som finns inom mig och av det som har hänt. Alla gör vi våra egna val och att jag stannade kvar av fri vilja är bara ännu ett faktum.

       Låt mig vara ifred och låt mig vara skräckslagen i min ensamhet. Det min mamma sa om att inte veta hur man mår förrän man slutat må är skrämmande sant och börjar ta tag i mig nu.

Det värsta är nog att allt det där man ska känna, ni vet, ångest, rädsla, smärta, ilska, att vara ensam känner jag faktiskt. Enda problemet är nog att inget går att matcha med enskilda situationer eller händelser, vare sig det rör honom eller min kära omgivning som märkte allting men aldrig räddade mig ur det.

Jag sitter nu med en hel drös av tröstande, kramande människor med påkostade blombuketter med små kort i där det står ?Krya på dig gumman? som vill höra mig prata. Jag vill inte prata, jag är alldeles för förolämpad av de där små meddelandena som finns i blombuketterna. Jag är väl inte sjuk? Ligger väl för tusan inte här pga. lunginflammation eller liknande tillstånd! Jag ligger här för att jag nästan blev misshandlad till döds av min kära pojkvän för att jag råkade bränna hål i hans nya skjorta han skulle ha till jobbet. Varför är ni inte ärliga och skriver ?Hoppas du kryar på dig från misshandeln och att du klarar dig oskadd från hjärnskakningen du fick när han drämde ditt huvud i dörren??

Faktum är alltid faktum och jag avslutar med dessa beskrivande ord om mig själv som jag är just nu. Jag är livrädd för att ta tag i alla känslor som hotar att dränka mig vilken sekund somhelst nu, alla mina vänner är bara här som slavar under sina egna skuldkänslor och ännu en gång önskar jag att man bara kunde sova bort allting och aldrig vakna.

 

Hejhopp

Nu har jag rätt mycket att skriva så ni mina kära läsare får stå ut med att det blir lite långt
För att det inte ska bli så tjatigt gör jag en liten lista

Saker jag finner irriterande beronde på situation och omständighet:
1, Frågan "Varför?", varför ditt och varför datt, det frågas alldeles för mycket om alldeles för onödiga saker, var hellre tyst och bespara mig dumheter
2. Litteraturanalys eller analys av något överhuvudtaget, överanalyserar man dödar man, det är min åsikt
3. Människor som inte sköter den ynka uppgift de är ämnade för

Ja jag kan väl lägga till att det suger rätt hårt att betala skatt när man inte tjänar mer än 17200 per år, det är bara dumt att man sen får tillbaka det misstaget i slutet av året, men men ska försöka fixa med det
Italien resan närmar sig och jag ser mer och mer fram emot det, längtar att festa med klassen och bli tjock på pizza, måste bara köpa snygga solisar tills dess (mesord jag vet, nadja hatar det säkert).

Skolan flyter på rätt dött faktiskt, jag gör allt jag ska och får MVG men inte tusan vet jag vad jag precis utfört för uppgift, jag är som en kadaver... eller ja lite upptinad av den lilla värme moder natur skänkte, är livärdd för efter gymnasiet för jag vet vad jag vill men är väl rädd för att sabba det kanske, tur att man har folk som stöttar en i ens stora förvirring kring livets fundamentala frågor... eller nåt

Mina filmer har äntligen kommit och jag är hemskt glad över det, lite sådär så att man skulle kunna utföra en dans nästan, brukar lägga ut dom på mitt golv och bara titta på dom och tänka - Vad skönt det känns med materiella saker ibland. Känns alltid extra bra när man har köpt det för egna pengar det är väl det egentligen ^^
På tal om att spendera pengar så ska jag och mamma + kanske Ellen på stan nu på fredag och köpa grejor till utspringet och annat jag behöver... som solisar och en ny bh

För mycket att göra

För mycket att göra idag
Minns inte när jag senaste hade såhär mycket, men men jag återkommer

Sade - By your side

Ständigt denna låt i mitt huvud, Sade och The Knocks med My Sharona... blir nog knäpp snart
Nu har det gått ett tag sen jag skrev här i igen, det är inte direkt min mening men som Stephen King en gång skrev som förord i en av sina böcker (kan inte dra fram boktiteln ur bakhuvudet vilket är en skam för mig) -  "Jag har varit upptagen med livet och med att känna"
Jag snor nog det citatet och tillämpar det på mig själv för det är lite så, jag har stått troget vid min egen sida och varit upptagen med mig själv, varit snäll och uppmuntrat mig själv istället för att hänge mig åt annat och andra.
Detta är självklart på både gott och ont men man känner en självisk ro som är hemskt tillfredställande när man kan resonera som så att man faktiskt gillar sig själv bäst och är beredd att sätta sig själv främst utan att känna skuld. Känner ingen skuld nu och tänker inte kämpa mer för relationer, vill man ha mig vid sin sida är det bara att ge mig den minsta vinken så kommer jag men vill man envisas med att vara så som man är kan jag ta det också.

Ja gott folk självklart syftar jag på en specifik person i det här fallet tro inget annat, bara för att jag bryr mig om mig själv främst betyder det inte att någon annan skulle kunna vara värd lika mycket, skillnaden är väl att jag helt hundra kommer köra över den som inte behandlar mig som den kvinna jag är (skjut mig och mitt ego snälla)

Våren är här med all sin prakt men det är en svensk vår vilket innebär att vädret sammtidigt som det är varmt lider av beslutsångest som yttrar sig i kalla vindar och avsaknad av sol då och då. Antar att vädret snart ger upp och fogar sig efter mina önskemål kanske. Jag verkar dessutom drabbats av ett underligt intresse för mode eller ja mode är inget Amra - ord men kläder är kanske mer rätt att säga. Jag rotade igenom mammas garderob idag efter skatter och hittade några, sen rotade jag igenom Myrorna och hittade saker där med plus ett gäng andra butiker vars kläder jag fastnat för. Förhoppningsvis har jag räknat rätt på min ekonomi och kan köpa allt.

Beställde lite filmer från CDON igår och följande kommer till mig på måndag

1. Snuten från Hollywood Box (3 disc)
2. Shooting dogs
3. Forrest Gump
4. Tillbaka till Framtiden

Antar att alla inbitna filmälskare bara vill lyncha mig för min kassa smak men det skiter jag i, dessa filmer är bra och jag kan knappt vänta på att få se Shooting Dogs som handlar om Rwanda (vet ni inte vad som hände i Rwanda så snälla gå härifrån jag blir tokig) och är relativt ny men jag fick den för ett riktigt bra pris.

Nå, detta är nog allt jag har just nu,


Ny mobil

Sitter och glor på nya avsnitt av "Scrubs" som går på trean, gillar det programmet

iaf idag beställde jag en ny mobil och den kommer om 2 dagar =) är faktiskt riktigt glad för det var säkert hmmm fyra år sedan jag köpte en och den jag har nu är ju inte lite kass

Känner mig en massa orolig i magen nu och kan inte sova fastän jag måste ta mig till dumma haga innan kl 8 imorrn, det är rätt kasst med tidiga lektioner på andra skolor, blir liksom sur av att åka fram och tillbaka hela tiden

aja det är allt just nu
är nog mest tjurig
laddar upp en bild på den fina mobben också
image3

snygg va?