En liten tråkig uppdatering

Är hemskt, hemskt dålig på att uppdatera just nu men det är så mycket. Nya intryck och nya människor samt mycket annat som gör att jag helt enkelt inte orkar uppdatera var eviga dag. Kan ju uppdatera om att andra veckan på skolan har börjat. Just nu sitter jag här och känner mig rätt sjuk faktiskt, feber plus att högra örat gör oroväckande ont faktiskt.


Jarno kommer till mig på fredag, han ska träffa familjen och allt men efter det är vi här på skolan några dagar. Har även bokat en flygbiljett till Holland så jag är där på hans födelsedag om några veckor. Känns så himla bra med allt det här fortfarande att det är helt löjligt.

Annars så är jag rätt okej med att vara hemifrån nu, jag trivs själv på ett sätt och att ha friheten att göra lite som jag vill.


Ska försöka få till lite bilder snart också och även skriva av mig ordentligt.


Hej, jag lever

Tänkte lite snabbt meddela att jag lever och faktiskt har det rätt bra. Mitt rum är bättre än väntat och så är folket jag kommer överens med också. Självklart har jag lyckats lokalisera idioterna också men mer om det senare. Utbildningen har inte börjat riktigt än utan det har varit mycket information och dylikt de senaste dagarna. Det blir mycket dötid när ingenting finns att göra men samtidigt får man tid att lära känna alla som jag bor med.

Det kändes underligt till max att bli lämnad ensam här men nu efter några dagar är det faktiskt rätt okej, jag klarar mig och jag har för det mesta rätt kul.


Ikväll blir det insparksfest för ettorna och jag har för första gången i hela mitt liv handlat vuxendricka. Jag saknar några där hemma i Norrköping men vi träffas nog nu till helgen när jag kommer tillbaka. Jag saknar Jarno något enormt också men snart väldigt snart är det den 29:e.


Avslutande inlägg men det fina kvarstår


Jag flyttar hemifrån imorgon. All packning och allt som ska göras står och väntar men jag tänkte att jag skulle skriva ned det här först innan jag får för mycket att göra. Igår hade jag en födelsedagsmiddag/hej då fest hemma hos mig och det gick hur bra som helst. Alla var helt chockerade över att jag faktiskt kan laga mat och få ihop hyffsade piroger med god fyllning i! Väldigt fina presenter fick jag också så jag är nöjd och glad idag. Kändes bra att ha alla där som man tyckte om och känt så himla länge.

Idag är jag dock orolig och en aning ängslig. Jag hoppas att det beror på flytten imorgon och inte något annat. Allt går fortfarande bra mellan mig och Jarno men trots det vet man aldrig vad framtiden kan ge. Jag hoppas i alla fall att jag kan få ha kvar alla mina relationer både dem med vänner och den med min pojkvän. Imorgon flyttar jag och det är ett avslut genom att jag börjar på något nytt men har alla guldklimpar kvar här hemma.


Lite bilder från igår:


Tack alla för att ni kom och hoppas ni hade det kul! Ni som inte grattade/grattade försent eller helt enkelt inte brydde er kan slänga er i väggen några gånger i rad. 


Idag fyller jag 20 år!
Blev just lite mer verkligt

Packningen av mina saker har börjat!

Och imorgon fyller jag 20!

Känslogalla

Okej ikväll är en sådan kväll. Sitta-tänka-känna-känna-känna-filosofera med sig själv kväll. Det är det jag gör nu. Eller ja inte helt själv nu längre. Jag sitter med Jarno som förövrigt bokade flygbiljett till Sverige. Jag träffar honom den 29:e augusti. Pga Sveriges värdelösa lokaltrafik och en stor dos av universums finger med i spelet kommer han nog få spendera en natt hos mig i Norrköping läs: träffa familjen.  Ingen mer kommentar om dettaAnnars är mina tankar i det uppenbara. Att fylla 20 på torsdag och att flytta på söndag. Jag sitter och tänker på att jag inte är sådär arg som jag kunde vara ibland. Arg på att folk gjort fel, arg på att jag inte handlat rätt, arg på att jag inte sagt ifrån, sagt ifrån för mycket, arg på att omständigheter utifrån gjort mig olycklig, arg på att jag skapat omständigheter som gjort mig olycklig, arg på att jag inte slog till den där tjejen som knuffade ut mig ur matkön i 8:an och kallade mig för "fitta", arg på vänner/folk jag inte umgås med, arg på mig själv för att jag inte ville/vill/kanske vill igen umgås med vissa, arg på allt möjligt jag själv inte alltid kunde påverka. Var nog det jag var arg på, att jag själv i mig själv inte mådde/mår dåligt utan allt det yttre gjorde att jag blev ja..arg istället för ledsen.Men nu när jag sitter här och för en gångs skull känner jag inte så. Jag är inte arg på något eller någon. Vare sig förutsättningar eller personer och framförallt så är jag inte arg på mig själv längre. Det får räcka med det nu. Jag behöver något nytt att ersätta det här med och det är att helt enkelt inte bry sig. Släppa saker mer än vad jag gjort tidigare. Det spelar ingen roll om människor är falska, snackar skit om varandra för att sen ändå ta en fika, spelar ingen roll om omständigheter runt mig totalt ruinerar mitt liv jag tänker inte vara arg på något mera.


Jag flyttar hemifrån, jag är kär och nog fan är jag omtyckt också och vet ni vad? Inte är det några anledningar att vara arg inte.


Jag flyttar hemifrån om 7 dagar

Det går inte lite fort nu. Snart är jag utflugen ur hemmet och det känns båda bra och dåligt fortfarande.  Ser fram emot att jag fyller år om fyra dagar nu också. Känns lite skumt att fylla 20 och få en tvåa nu men det ska nog inte gå sämre för mig bara för det.

Den här helgen har annars varit händelserik och kul. I lördags så tog jag och familjen oss till IKEA i Linköping och handlade grejer till mig helt enkelt. Kändes för mig lite som att jag skämdes eftersom jag inte kunde köpa något själv och jag fick den där välbekanta  "- Jag känner mig skyldig", känslan i magen. Var tvungen att fråga både mamma och pappa tre tusen gånger om det var okej för att få tillräckligt med bekräftelse att det är det. Känner fortfarande att jag önskar jag hade råd att betala så de slapp men snart nog kommer jag nog kunna det. Blev väldigt rörd över hur de ansträngde sig och tog sig tid med allt jag ville se och hade världens tålamod. För att toppa det hela så bjöd de på McDonald's på vägen hem och jag blev tokigt lycklig.

På kvällen var det sen dags för 20 års fest hos Nadja. Temat var burleskklädsel och jag kan ju säga att Liza och resten tog det hela seriöst.

       

Vem säger att snövit var den enda heta i den sagan?

Jarno säger:

yes I agree I dont find short men attractive either

Angelique Papillon säger:

hahaha you dont? really?

Jarno säger:

Im really serious!

Angelique Papillon säger:

ok I'll belive you for this time

Angelique Papillon säger:

but you have to stop reading your naughty magazines

Jarno säger:

hahha naughty?

Angelique Papillon säger:

"Sexy dwarfs"

Angelique Papillon säger:

thats what your magazine is called

Jarno säger:

shit.....busted

Angelique Papillon säger:

and if you want me to belive that you dont like short men you have to stop!

Jarno säger:

Ok no more secrets then

Jarno säger:

We all love dwarfs, its nothing strange

Jarno säger:

if you think its strange, you are strange!!


Samtal med Jarno 04:12


Samtal med Jarno 03:40


Jag flyttar hemifrån den 17:e augusti

Sitter här och funderar på att det är rätt snart. Jag har alltid varit självständig men samtidigt trivts att bo som jag gör nu.
Jag är redo att flytta och tror det går bra men samtidigt så känna det lite halvsorgligt. En epok i mitt liv är över och en ny med så mycket nytt väntar. För att få ordning på saker tänkte jag skriva en lista på saker och ting jag vet att jag har säkert idag. Bara för att få lite perspektiv innan allt det nya börjar rusa in och ta över.

Jag har:

1. ett nytt förhållande med en pojkvän jag äntligen har äkta känslor för.
2. en familj som nog vid det här laget efter snart 20 år tycker ganska bra om mig.
3. en helsikes massa Stephen King böcker och böcker överlag
4. en fin golvlampa som kommer bli så mysig i mitt nya rum
5. ett fåtal riktigt bra vänner jag kan lita på och prata med

Ett lite annorlunda mode för muslimska kvinnor

Bloggkommentatorerna tipsar om en blogg som har lite annorlunda mode. Tycker det är kul att det finns lite fler variationer där ute än bara H&M och Zaras senaste. Nu är jag inte någon modeintresserad människa på så sätt men däremot är jag faktiskt för en modeblogg som kan visa att även muslimska kvinnor kan se intressanta och fina ut.

Kanske inte det jag själv är van vid men det är fina kläder i vilket fall.

En annorlunda modeblogg:

Bloggbesökare med dubbelmoral

Uppenbarligen finns verkligen ingenting att göra. Det regnar bara, det regnar och det regnar och så regnar det. Det enda roliga jag gjort idag är att jag pratat med Jarno (yes I'm talking about you if you read this). Tekniken är så framskridande att vi kan prata via webcam och mikofon på msn.

Jag tänker gå ut och gå snart trots det här äckliga regnandet. Klarar ej av att sitta inomhus såhär länge.

Funderat på det här med att det blir en sådan hysteri när vissa bloggare skriver provocerande inlägg. Visst det är hemskt när Blondinbella eller liknande skriver att de bär päls med döda djurs huvuden på. Det är hemskt men är det inte underligt att folk stödjer hennes köpande genom att fortsätta läsa bloggen? Hon lär ju inte tjäna lika mycket pengar om alla som tycker illa om henne slutar klicka sig in på henne blogg? Underlig dubbelmoral det här, störa sig på något/någon så mycket men endå fortsätta gynna detta för att sedan klaga igen?

Rom


Okej vad fan är detta för något?

Konstigt djur:

En liten del av vardagen smyger sig på

Nu blir det lite mer tjat om min holländare men han är hemma i Holland nu i alla fall. Vi planerar för fullt så han kan komma hit och besöka mig i augusti men det är inte det lättaste med scheman och flyg. Det ordnar sig nog

Har även ringt runt till skolan, gynekologen och tandläkare för att boka tid och få information från alla. Känner mig duktig eftersom jag även hunnit med att shoppa. Nu blir det att städa här och fixa med maten.

Hittade även en rolig sida som slår hål på alla myter och legender om allting som går runt.

Klicka här:

Bikten.nu

Ja, det är inte lätt när det är svårt inte.

259432964
Jag är så grymt arg. Vet inte varför. Lyssnade på Backstreet Boys innan och nu är jag helt från vettet!

Allmän uppdatering i ett inte så allmänt tillstånd

Det var en kul ikväll igår. Det var det
Mathildas hår blev fint (jag färgade påverkad av roliga drinkar). Jag ser lyckligare och gladare ut på grund av min holländare säger Mathilda. Vad bra tyckte jag då, för om jag inte minns fel såg jag inte riktigt ut så för två år sedan.

Vi pratade och "catchade upp". Idag kommer dock straffat för min del. Jag säger det ännu en gång.
 - Jag lovar att för resten av mitt liv bara dricka vatten och nyponsoppa!

Min fina har landat i Holland och sitter nu på en buss hem till sin stad. Saknar och tänker på honom ofta.
Förövrigt så har jag nog rätt finfina föräldrar som båda anstränger sig för att fixa allt inför min flytt och finnas här. Det gör mig rörd och tacksam.

Nu ska jag sluta skriva här och återvända till mitt saltakeks ätande och funderingar kring vad jag behöver köpa pch göra innan jag byter hemadress.

Snyggis bild igen


Grattis

Grattis till min fina Nadja som fyller 20 idag
Ingen bild på henne men däremot på Mathilda och mig


Alltså hur fan kan jag ha en snygg kille?

Innan drinkenEfter drinkarna


Okej nu börjar det bli löjligt

Hur länge är det möjligt att ha en genuin känsla av lycka i sig innan det vänder?
Innan karma tänker - hmm ja men hon var ju inte särskilt snäll mot killen hon pussade och sen slog när hon var 6 år (vi bodde inte här då och han var söt med jobbig) det borde hon straffas för?

För jag går omkring och är lycklig. På riktigt. Jag pratar och håller kontakt med min fina holländare som skriver de gulligaste sakerna och det gör mig inget? Gulligull gör mig inget? Tappade jag hjärnan någonstans? Antar att jag inte har något emot det eftersom jag vet att det är exklusivt för mig, det är inget han går omkring och slänger runt med till allt som inte har snopp. Det känns bra. Att han är sparsam med gull OCH att han har snopp. Det är bra kvaliteer i en kille det.

En annan sak som gör mig glad är att jag får en iPod till min födelsedag. Fick nästan en idag men sköt på det då jag vill ha mer presenter den 14:e.
Jag flyttar den 16:e vilket är jäkla snart. Har funderat på om det typ är någon jag borde ringa och be om ursäkt till eller liknande eftersom jag inte vill ha skit hängandes efter mig men kommer inte på någon? Är det någon som känner sig förbannad eller sårad pga mig så hör av er så jag vet!

Ikväll ska jag ta mig till Mathilda (med lillasyster) för att sova över och köra lite catch up! Med catch up menas att en flaska gott ska med också.

Det känns bra allt det här. Ett sparkonto har jag öppnat också.

Skrämmande med att ha en förälder som kunde dött

Pappa flög hem från Polen idag. På flyget han satt på la motorerna av och planet sjönk hastigt ned samtidigt som det vred sig 180 grader. Det var nära men det känns skönt att han kommit hem igen nu.

IKEA var är du?

Många frågar mig om hur det känns att jag flyttar?
Är du nervös?
Rädd?
Kan du tvätta i tvättmaskin än - Pappa
Kommer du klara dig osv?

Det enda jag får upp i huvudet då är

 - Jag har inte köpt en jävla osthyvel