***

Vad är det som gör att jag mitt i livet och vardagen ibland sliter upp en dörr jag trodde jag stängt och sen står där som ett fån utan något att säga mig själv?

Eftersom inga svar finns fortsätter jag framåt med allting

Myspys

Sitter här med en mugg afrikanskt te. Jag sitter även och pluggar företagsekonomi. Sen har jag Folkbladet att göra

Men det känns bra och mys nu på något vis. Det är superkallt ute men jag sitter här inne och myser ^^

jag vill bowla i helgen

Ny dator :D

Jag köpte mig en helt ny bärbar dator idag :D
Jag har själv jobbat ihop pengarna och jag köpte den själv

känns så himla bra att kunna unna sig själv sådant och ändå ha pengar över till annat =) Aja, det känns riktigt bra

Annars är jag massa begravd i arbete och måste ikväll innan jag lägger mig göra upp en plan för det hela innan jag lägger mig ikäll.

Mina filmer kom igår
"The storm of the century"   - vad jag har letat efter denna! Min nästan favorit Stephen King
"Thelma and Louise" - alltid kul att titta på

och idag beställde jag boken som ligger bakom filmen som jag tänker på som besatt - Christiane F - Wir kinder vom Bahnhof Zoo


Its not the side-effects of the cocaine,Im thinking that it must be love

Jag har mycket att skriva om, många känslor och händelser att analysera, sätta stämpel på men idag är inte rätt dag för det.
Helgen har varit väldigt bra, väldigt kul och ingenting tråkigt i princip. Jag är fortfarande nöjd och glad med alla mina val och allt som händer runt omkring mig. Innan jag börjar skriva ned vad jag gjort i helgen är det en annan sak som jag klurat på här.

Jag har i flera nätter nu drömt att jag är gravid. Jag vaknar upp på morgonen och märker att jag håller händerna över magen som om jag försöker skydda mitt ofödda barn som ligger därinne? Det har känts läskigt och underligt att drömma sådant och även väldigt verkligt. Jag frågade mamma vad det beror på (mamma är rätt schysst på drömtolkningar) och hon sa att det betyder att något nytt i mitt liv kommer ske eller födas.
Trots att det uppenbarligen är en god dröm är det läskigt att drömma om ett barn man inte har än

Okej, nu till helgen
I fredags var jag, Sandra och Mathilda hemma hos mig och förfestade på Cosmopolitans Sandra blandade ihop. Det var hur trevligt somhelst och vi hade god tid på oss att vela inför klädval och killval. Kvällen fortsatte på Teaterbaren där vi av en fotograf blev ombedda att se sexiga ut på korten. Jag hoppas jag lyckades hyffsat, men ta en titt på nästa Nollelva och avgör själva.
Efter min och Mathildas lilla incident på toaletten drog vi oss vidare till Hugo som faktiskt var riktigt kul.
Jag lyckades snubbla på en liten trappa och ramla raklång i min fina röda klänning, yes, yes Det tyckte de andra uppenbarligen var skitkul

Jag spenderade tio minuter med att försöka klura ut om man verkligen kan ha ett glasöga eller om detta är en lögn men kom inte fram till något alls..... förbannat!

Lördagen spenderades med Mathilda och typ mat? Sandra var tvungen att åka tidigt eftersom hon hade en massa som behövde göras.
Jag och Mathilda sitter på Max under lördagen och är bakfulla. Båda äter för fullt och helt plötsligt får Mathilda en uppenbarelse och säger: Min kropp är mitt tempel, Amra.....
Bra sagt Mathilda, bra sagt
Sen blev det lite impuls shopping på Indiska. Jag fick med mig en tunika och en ursöt smyckeshängare.

Efter det tittade vi på Christiane F - Wir kinder vom BahnhofZoo och vi blev helt kära i Detlev den sötaste pojken någonsin!

image143

image144

image145

Ja, jag är medveten om att han är heroinmissbrukare och prostittuerad men vem bryr sig.

Idag har jag valt ut en bärbar dator som kommer hem till mig nu i veckan, pappa har gett mig en ny stereo och video som han även kopplat in och jag är allmänt nöjd.
Det enda jobbiga är att jag måste plugga som ett litet djur resten av kvällen!


****

Du fann en vän du betalat.
Hand i hand med döden i 20 år
Jag väntar mig mirakel
När jag måste fly från stan
För när jag går häribland gränder kommer känslorna tillbaks.

Universum kan beskyllas för mycket men brist på ironi har det inte!

Yes, mina pengar jag skulle fått för över en vecka sen eftersom jag avbokade resan till Gran Canaria har hamnat hos någon annan. Jag har skrattat åt mig själv eftersom jag alltid är ironisk men universum ville något annat denna gång.

Det fixar vi imorgon och sen får jag mina pengar

Idag råkade jag uppenbarligen sätta mig på mina glasögon så de gick sönder lite. Sen istället för att se smart och vis ut såg jag ut att vara sne i huvudet och galen.

Woho

Jag fick just en jäkla dunderlön
är helt i chock
jag måste typ köpa något.... NU

En nackdel när jag dock har pengar är att jag inte spenderar dem alls. Har jag däremot 100 kr kan jag inte hålla i dem alls.... fast jag ska nog köpa några fina saker på Indiska i alla fall.

Saker jag märkte att jag stör mig på idag:

Människor som hittar på smeknamn till sig själv. Anser dessa människor att de är så jäkla gulliga att de måste byta tilltalsnamn varje vecka? Det stör mig heter man exempelvis Katja så kanske man kallas för katta, vilket är helt okej. Men att denna Katja sen börjar hitta på en mängd olika smeknamn till sig själv (kattis, katten, kissen, ja vad tusan somhelst) är enligt mig absurt och dumt.
Det tyder på att man är antigen väldigt missnöjd med något gällande ens själv eller så tror man seriöst att man är så pass cool.
Smeknamn ska vara något som kommer natruligt och så är det

En annan sak är rökare. Jag har alltid asvkytt denna äckliga vana vissa har och anser den vara enbart självvisk. Det värsta jag vet är att gå bakom någon som röker? Hur tusan kan man vara så oförksämd att man går omkring på stan och sprider röklukt bakom sig?
Gör man sånt är man skabbig. Punkt slut. Det går för sig om det inteär mycket folk runt och ingen slipper andas in ens gift men inte annars. Stör mig på folk som luktar rök rent allmänt, tycker det är oförskämt och äckligt att de ska komma nära mig då.

Ja förutom dessa två funderingar är dagen jäkla bra faktiskt. Ska försöka städa lite här hemma och sätta mig med plugget nu när jag fick sluta tidigare från Folkbladet idag.

Jag ligger redan lite före och jag hoppas det håller i sig.

Distansplugg, Folkbladet och Fika

Folkbladet som vanlig tidag, allting gick jättebra och det går framåt.

Har suttit nu med plugg och det går faktiskt riktigt, riktigt bra än så länge. Det största hotet är att min lathet vaknar till liv och dödar min disciplin. Vi hoppas och ber för att detta inte skall ske än.

Fikade med Nadja ikväll också, det var trevligt och hon var sig lik tyckte jag. Det vill säga, jag babblade på och hon stirrade lite på mig och rynkade på näsan när hon inte höll med och log när hon höll med. Men det kändes myspys och jag fick lite update om vad som händer i hennes liv just nu.

Nu ska jag försöka ta tag i lite mer studier innan jag staplar i säng helt död.

Tyvärr har alla sina goda sidor här i livet finns det en lite tråkigare baksida. Min är väl att jag fortfarande stampar på samma känslomässiga fläck och hoppas på att universum inte är så pass grymt att det låter alla mina känslor studsa mot ett känslolöst dig.

Ps: Idag fick jag uppleva hur det är att akut behöva uppsöka en toalett när det inte finns en toalett i sikte och jag saknar en krona från att ha en femma och kunna betala för att gå på toaletten. Jag är tacksam över att jag hann i tid annars hade ni fått läsa om ett mindre trevligt spektakel på Drottninggatan i tidningen imorgon.

***

Men hej ha alldeles för mycket att göra och ta på sig ännu mer

Klagar dock inte, det uppskattas eftersom det mesta är kul

Undrar om universium är på sitt givmilda humör denna vecka?


Min Dag

Nu när klockan är 23 om en minut känner jag att jag måste skriva ned denna dag. Inte för att jag tycker att det ligger något intressant i att höra hur min dag varit men mer för att jag själv ska komma ihåg.

Jag började med att frysa i över 2 timmar på Norrköpings flygplats med Folkbladet på förmiddagen. Jag hade fått i uppgift att göra ett reportage om att man idag för första gången kunde flyga så långt som till Thailand från Norrköping.

Trots kylan var det riktigt kul och jag träffade de två sötaste ungarna i världen. Pojken var väl omkring 4 år och hans lillasyster två. Han höll henne i handen på röda matten strax innan de skulle gå på planet och sa - Kom nu syrran så drar vi till Thailand! Mitt hjärta smälte helt och hållet och jag ville bara krama dem båda för att de var så jäkla söta!

Någon timma senare och några tår fattigare får jag äntligen äta McDonald's och blodsockret återställs till det normala. Jag sätter mig vid min dator på Folkbladet och kan inte tro mina ögon! Jag kommer få bidrag för min praktik under hela december också. Jag förstår inte hur detta kunde vara möjligt när regeringen tagit bort det stödet för praktikanter men uppenbarligen fick just jag förlängt.
Det är innebär alltså rent kortfattat att jag får göra det jag tycker är skitkul, få skitbra meriter, lära mig massor och kommer lättare komma in på vilken skola jag än vill PLUS att jag får betalt för det!

Men det fortsätter och blir bättre mina damer och herrar

Någon timma efter ringer det i min mobil och det är någon från Modina Kompetens. Han berättar att jag från och med imorgon får börja läsa alla kurser jag vill på distans. Jag blir helt knäpp av glädje för det här innebär inte bara att få löjligt bra betyg utan även att jag utöver allt annat får studiebidrag!!!
Det här är bara löjligt känner jag nu för när jag sist pratade med dem sa de att kommunen inte har några pengar alls nu och att det är en stor chans att jag inte får läsa något alls på distans.

Vid det här laget går jag omkring i ett glädje rus och tänker - DET ORDNAR SIG FÖR FAN, AMRA DU GJORDE RÄTT, DET ORDNAR SIG FÖR TUSAN!

Men nu kommer det lite mer privata som alltid är pinsamt. Det pirrade faktiskt till lite grann i magen idag när jag gjorde en sista grej för Folkbladet. Vi var i klätterhallen och skulle intervjua en kille till årets Staffan. Mer säger jag inte  men det pirrade till och jag blev nog en aning rödare i nyllet.

Min slutsats för denna dag är att om man omger sig med människor som är på samma nivå och inte har en kass energi, är missnöjda med sig själva till den grad att de inte låter andra vara glada, och själv ser till att vara glad och kämpa för det man vill så tror jag nog universum ibland svarar på allt det.
och hela världen blev plötsligt ljusare!

Yes, yes, yes :D

Fy tusan vad glad jag blev nyss!

***

image142

Det var en bra helg....

Jag känner mig fräschare på något vis. Som om något gammalt lager smuts jag inte lyckats få bort äntligen är borta.

Oj, oj vad jag kommer ha och göra i veckan, hoppas bara jag hinner klämma in fika med lite folk också

woho

jag är full och glad och kom precis hem från krogen

är ni sura och bittra så gå och häng er!


ps: tack sandra för den underbara smårgåstårtan, hälsa din mamma att den var god :P

Cirkusakrobater

Hemskt seg dag idag och en massa cirkusakrobater springandes över hela Filmsstaden. Blev lite avundsjuk när jag såg en pytteliten flicka som kunde gå upp i brygga och ned i spagat.... jag själv är helt ovig och fick ont bara av att titta på henne

Jag bjöd mammsen och pappsen på pizza på Gu Va Gott, kändes bra och de blev glada... ikväll blir det som sagt fest igen vilket känns kul med tanke på att jag har en dundervecka som väntar med massor att göra.

Nu är min största oro för hur tusan man tar sig till Söderköping med bil och hittar rätt? Aja det får väl lösa sig på vägen som med allting annat antar jag


vill fortfarande ha en bubbelpool.... förhandlingarna går segt här hemma märker jag


Söderköping

Igår var jag på min allra första sörping fest och jag klarade mig helskinnad därifrån... ^^

Mathilda var ödmjuk nog att erbjuda mig en sovplats i hennes gigantiska säng och superfina rum och på det stora hela var det rätt kul.

Jag sörjer bara att vi inte fick sitta kvar i bubbelpoolen en längre stund. Bubbelpool är något jag ska försöka få mina päron att inse är en nödvändighet här i livet

Ikväll eller ja idag redan blir Sandra hela 18 år! Så det blir att ta sig till Söderköping ännu en gång och fira henne, sen drar vi vidare till Hugo

En allmän fundering:
Man känner verkligen när man umgås med rätt folk, det gör man
Det var inte alls rätt förut tycker jag men det kändes iaf bra igår tycker jag

och idag

fick jag massor med beröm så nu känns det bra i magen =)

Det känns ändå rätt bra under allting

Idag har det varit en bra dag känner jag.

Jag skulle egentligen vilja komma med en massa skit om livet och allting men det behövs inte. Jag vet vad jag känner och tycker och det räcker ibland. Det är inte alltid man lyckas få andra att dela ens syn och förstå vad man menar men så är livet, ibland blir det bara skumt och ibland får man ta skit men man får ta med sig den erfarenheten och bli starkare.

okej, det blev lite skit ändå

Jag hade nog varit väldigt deprimerad som människa om det inte var så att jag har så himla mycket jag planerar och att allting känns så nära. Jag är nog rätt nöjd ändå men börjar känna mig färdig med Norrköping och allting som finns att hämta här. Funderar lite på om man inte ska dra iväg i vår efter skolansökningarna? Prag och tågluff känns mer än lockande och jag tror att jag vet precis vem jag ska få att åka med mig också.

Nu till en liten allmän fundering

Vad fan är grejen med att inte ha en tanke eller filosofi bakom någonting av det man gör och bara se till den senaste information man fått?

Ps: från och med imorgon ska jag aldrig mer skriva så man får läsa mellan raderna, ja om jag inte skriver om kärlek av något slag vill säga, då kan ni glömma att det blir ärligt någonstans, jag för feg
Annars är det bara rent och rakt på sak som gäller

Om jag blundar riktigt hårt så kanske

Kom hem riktigt tidigt från praktiken idag och hann dessutom med att avboka resan till Spanien vilket var mindre krångel än jag först trodde.
Sitter här med en krönika och ett reportage. Reportaget kommer gå bra men jag är sämre på krönikor. Jag får för mycket tankar som flyter ut i alla möjliga inriktningar och jag hinner inte få ned det väsentliga på papper. Men jag sitter här och gör ett tappert försök och hoppas att Sandra är på sitt givmilda icke stressade humör idag.

Mammsen gav mig rätt bra råd igår angående livet så idag känner jag mig manad att gå vidare och fortsätta planera tex Kanada resan eller mina studier, får se hur mycket jag hinner.
Vad jag än väljer sen är det väsentliga att jag håller folk som försöker trycka ned mig och vara jobbiga borta från mig själv. Det är sällan värt det att tappa humöret och säga en massa dumt även om jag för det mesta alltid är sugen på att som jag uttrycker det - välta ett berg över någon som förtjänar det

Som tur är har jag kommit en bit längre från den tiden som liten när jag bara skrek och drämde spaden i huvudet på den dumma ungen i sandlådan bredvid mig.

Jag har missat lite i filmvärlden och inte alls hunnit se så mycket film, det blir att ge sig på cdon.com ganska snart igen för att beställa hem en massa nytt och kul. Vet bara inte riktigt vad jag ska ha, har ingenf ilm jag sådär brinner för just nu eller jo "Requiem for a dream" vill jag nog ha.


Tillbaka till mig själv

Mitt Internet bestämde sig för att säga farväl och ta en djupdykning till det stora svarta vilket resulterade i att jag inte haft kontakt med någon under mer än 24 timmar.

Det är skumt hur mycket man missar för jag loggade in på bilddagboken nyss och såg att typ alla jag är vän med publicerat ett gäng bilder, jag går igenom folks bloggar och alla har skrivit något nytt som inte alls hänger med på och alla på msn har massor att berätta.


Herregud, tänk den dagen jag åker iväg till Afrika? Vad händer då? Ja, jag slutar väl bry mig om vad folk skriver på nätet och ger dem mitt mobilnummer kanske men i vilket fall somhelst, det är myket man missar om man är borta från Internet en hel dag. En annan tanke som slår mig är - jag hade inte Internet hemma under hela tvåan och en bit in på trean i gymnasiet, den ni


Jag var väldigt trött efter helgen idag på Folkbladet kände jag, blir att planera bättre till nästa helg. Det gick ändå rätt bra och jag måste bara göra lite reklam för mig själv
- Nu på fredag kommer Folkbladets vinterbilaga ut, där är jag med som modell och har skrivit rätt många texter också så snälla (nu kör jag en ful grej här för att kolla lite) om ni tycker det minsta om mig läs den och ge mig respons sen. Var det okej skrivet och blev bilderna till reportagen och texterna bra?


Annars börjar läget sakta men säkert återställas till mitt vanliga läge som jag föredrar mycket bättre. Jag tvivlade nästan på mig själv där en kort sekund nu i helgen och trodde att det kanske var så att jag verkligen var lite ledsen? Insåg idag att det var jag inte alls, jag glömde bara att ordna upp saker och ting i huvudet och stoppa undan andra som jag uppenbarligen inte kan skylta med för någon nu.


Jag är nog en av de människor som lever i sitt eget huvud tror jag och har inte alltid ett behov av att släppa ut allting. Sen får jag inte glömma bort att ibland be någon jag litar på och tycker om slå en signal till mig för att kolla hur det är med mig.
Det är bra med sånt för det finns så få av dem jag kan be slå en signal till mig och sen lyssna på mitt babblande utan att döma mig eller ha åsikter om det jag säger.
Annars kanske jag strandsätter mig själv på en öde ö där ingen kan nå mig och det vill jag faktiskt inte alls.Eldkvarn är fortfarande skitbra

Tag min hand - den ska jag lyssna på nästa gång jag är ute


Angelique Papillon säger:
tack, jag är så kär

Lua säger:

kan jag tänka mig

Lua säger:

skriver hans namn

Lua säger:

med små hjärtan runt

Angelique Papillon säger:
mm och så loggar jag in och ut flera gånger så han ska se att jag är online och skriva till mig

Lua säger:

JA

Lua säger:

det är en favorit

Angelique Papillon säger:
igår när jag såg en annan kille med piercing i läppen grät jag i halvtimma vid grönsaksdisken på Hemköp

Lua säger:

bara?

Lua säger:

varje gång jag ser en snelugg gråter jag i en timme

Angelique Papillon säger:
ja okej då jag grät hemma i duschen också

Angelique Papillon säger:
funderar på ett pierca mig själv i läppen, du vet som ett minne av honom


Glad

Idag är jag glad, allting släppte och jag pratade med ingen

eller jo lite grann igår....

Det klättrar uppåt idag iaf =)


***

Just so you know. I was high the night before.
The worst mistake to make, or just a kind of promise you simply have to break.
So please turn out the lights, and I follow you tonight..

förlåt Mathilda att jag lånar det här lite, men det beskrev en känsla så bra, men säg till om du vill att jag tar bort det

Jag kommer ingenstans

Någonstans långt under vardagslivet och tiden som för mig framåt finns det någon jag verkar sitta fast i

och det duger inte, det duger inte alls känner jag

Utveckling

Den senaste tiden verkar hela mitt liv kretsat kring personlig och karriärmässig utveckling. Den karriärmässiga utvecklingen har för mig varit mer påtaglig då jag bevisat för mig själv att jag faktiskt kan prestera allt mer utan att bli stressad.
 Folkbladet är fortfarande lika kul och intressant som första dagen och jag funderar allvarligt på att gå praktiken ända till nyår. Det kan inte skada och jag får bara mer erfarenhet.

Valet står mellan att fortsätta på praktiken, stanna hemma eller ta något kasst jobb för att tjäna en slant. Jag är glad att pengar inte är så viktiga för mig så det får bli praktiken tror jag.


Den känslomässiga/mer personliga utvecklingen har jag inte alls reflekterat över förrän idag. Det slog mig att jag faktiskt har utvecklats även här och riktigt bra. Jag hanterar saker på ett så mycket bättre sätt nu än för 1,5 år sedan, på den korta tiden känns det som om jag blivit en ny människa på ett sätt. Med personlig utveckling kommer också nya insikter om människor och livet i allmänhet och det är ibland värt att släppa saker man tagit illa upp över och värdera det som är bra om det väger över. Saker och ting får ta sin tid helt enkelt


Haha, läste just igenom vad jag skrivit och det låter som om jag snackar skit, men det gör jag inte så jag tänker inte ändra i texten...


Över till annat:

Gissa vem jag ska få träffa och intervjua imorgon kl 18 vid filmstaden? Han ringde mig igår när jag fikade och sa - Hej, de Pontiak här!

Just det, jag ska få intervjua självaste Pontiak, han ska få berätta om sitt liv och hur kan blev känd och vad han sysslar med just nu. Vinkeln på artikeln kommer vara "youtube" och hur vissa uppmärksammats via det. Jag hoppas innerligt att Pontiak inte läser några av mina äldre inlägg där det jag annonserar ut en tävling.........


Glad

Idag känns det riktigt bra i magen bara =)

Jag fick komma hem från praktiken väldigt tidigt och sitter här och myser lite. Ska jobba med några reportage senare idag men just nu är det bara fullt i huvudet med allting.

Mer uppdatering kommer sen


***

hej, jag är knäpp och har ingen aning vad jag sysslar med

så snälla, om du har det minsta hum om varför jag beter mig som jag gör kan du väl slå en signal och tala om för mig att jag ska skärpa mig? för jag beter mig som en dum barnunge men verkar inte kunna bryta isen själv

Vi föll genom natten

Jag har märkt att ju mer något nämns i media eller pratas om bland folk dessto mer förkastar min hjärna detta och fokuserar på sådant som människor inte pratar om. Det kan gå ett tag och sedan kommer jag själv på - Aha, det här med bloggar är kanske något trots allt?

Så var det iaf när jag skulle börja blogga eller lära mig om något annat. Det tjatades en massa om bloggar och inte förrän det tystnade lite skaffade jag min blogg.

Nu har en ny besatthet vaknat till liv inom mig - Eldkvarn
Eldkvarn är ett himla bra band måste jag säga.... jag lade märke till dem för en vecka sen ungefär när jag låg i sängen och halvdött glodde på TV och funderade över något så onödigt som - Jag undrar vem Hitler gillade mer? Eva Braun eller sin systerdotter? Jag hann inte riktigt fundera klart och dra någon egen slutsats men kom iaf så långt som att Hitler måste ha gillat Eva lite grann eftersom han stannade med henne till slutet innan min funderingar avbröts av CDON

Jag såg Iggy Pop och blev sur eftersom jag alltid tyckt att sångaren är det mest verdervärdiga moder natur kan ha skapat och att han måste vara symbolen för fulhet.... och så såg han glad ut på köpet usch! aja för att komma till saken nu. Strax efter Iggy Pop när jag precis gjort mig redo för att byta kanal hörde jag en röst som sjöng - Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull.....

Oj, oj vad det slog rätt i hjärtat på Amra! Det berörde hennes melankoniska, sentimentala och allmänt känslosamma sidor. Nu har jag fått ned flera album och jag riktigt njuter, jag tycker massa om det här! Musiken liksom gör ont, man vill ha någon man tycker om bredvid sig eller ett gäng vänner man älskar (eller bådeoch), dricka öl och bara njuta... Eller så vill man stå nånstans ute på något torg och skrika ett tag, det väcker något i bröstet på en som är svårt att förklara om man inte är den sortes människa som förstår sig på sånt

Om en man någon gång skulle vilja beskriva vad han tycker och känner för mig hoppas jag han väljer någon av Eldkvarns låtar att göra det med.....

Ja Eldkvarn är bra och klättrar snabbt på topplistan av mina favoritband, nu ska jag lyssna lite mer

Favoriterna för tillfället är
Fulla för kärlekens skull
En ledig man
Vi föll genom nattenNördattack på Folkbladets redaktion i Norrköping

Sitter här på Folkbladet och skriver för fullt på en massa reportage. Var bara jättemycket tvungen att göra ett avbrott och i smyg skriva ett inlägg.


Nyss fick jag ett mail från Marcus Birro som gjorde mig så nördig att jag till och med klår killen som har grundat
http://www.foljeslagarna.se/ (nordens största Stephen King forum för er som inte vet och förhoppningsvis skäms för att ni inte visste).
Jag frågade herr Birro om vilka böcker man bör läsa i vinter och vet ni vad han svarade??? Jag var tvungen att gå in på toa och skutta upp och ned av glädje och ren och skär nördighet.


Människan skriver - Liseys story av Stephen King är ett absolut måste i vinter. Men gissa vad det bästa är kära vänner? Jag kommer få skriva om det, jag kommer få skriva att man måste läsa King för att ens få räknas som människa i vinter.... Okej nu måste jag återvända till arbetet och lugna ned mig ^^


Marcus Birro - Dagens hjälte
Marcus Birro - Mannen som gjorde Amra lycklig idag


En tveksam början på en utekväll

Som sedan blev en av mina bästa utekvällar på länge!

Det hela började i klockaretorpet hos Jossan och sen drog jag och Jenni vidare till Svea där hennes kväll minst sagt fick ett abrupt slut.

Jag tog mig vidare till bibban där jag mötte Sandra och hennes tre kompanjoner. De hävdade bestämt att jag och Sandra skulle vara otroligt lika men jag förstår inte vad de pratar om ^^
Vi begav oss ett ställe vid rådhuset som har väldigt billig öl och efter det var kvällen minst sagt lyckad och kul =)

Diskussionerna mellan mig och killarna såg ut såhär på ett ungefär

Vi går över bron vid strömmen på väg till Hugo

 - Här hoppade en släkting till mig i och drunknade
 - Va? varför hoppade han, ville han dö?
- Nej! Jag menar att han trillade i när han fiskade
- Ahh, försökte han fånga fisken med tänderna? (kalle blandar sig i här)
- Hahaha han hade inget bete!
- Sluta skratta åt att min nånting som jag nog är släkt med dog här!
 - Hahahaha han hade inget bete men han gav inte upp för det, de va mig då en modig jävel de!

Väl på Hugo träffade jag en massa folk bla en Nadja som var utklädd till catwoman, då blev jag lite avis för att jag glömde att vara Esmeralda, Fan

Sandra har förövrigt pluggat in mina sista siffror.... trodde hon ja. Jag var snäll nog att påpeka att det inte var mina sista siffror utan kortnummrets fyra siffror. Jag önskade nästan att vakten skulle be henne rabbla dem när hon skulle in på Hugos sen ^^

Bestämt

Denna vecka har varit minst sagt händelserik med allting från tatuering, personliga funderingar, början på min praktik och mycket annat som inte riktigt får plats i en blogg.


För att vara min vana trogen kan jag lista saker lite fort som någon slags summering av veckan.


Måndag:

Första dagen på praktiken och jag var nervös. Kände mig lite men glad samtidigt och det visade sig att det gick rätt okej ändå. Det känns enormt skönt att få diskutera saker med människor jag inte känner och inse att det faktiskt finns intelligenta människor här i världen som bara är intelligenta och inte mycket mer än det. Jag fick mina första uppdrag och det verkade inte börja allt för dåligt.


Kl 17.00 var det dags. Sara följde med och såg mer nervös ut än jag. Killen som tatuerade sig i stolen bredvid stirrade på mig kropp och av någon anledning kändes det uppmuntrande vilket jag sällan brukar tycka. Det gick väldigt bra och alla den smärta folk pratat om upplevde jag faktiskt inte alls. Jag blev massa nöjd och Mathildas skiss funkade verkligen väldigt bra på min kropp. Så för alla som funderar på en tatuering borde satsa på det men inte lyssna på alla skräckberättelser innan...


Tisdag:

Vaknar upp, ställer mig i duschen och skriker till - VAD FAN ÄR DET FÖR GREJ PÅ MIN RYGG??? Det tar någon sekund av total förvirring och trötthet innan jag inser att jag kommer vara tatuerad ett bra tag. Praktiken går framåt

När jag kommer hem börjar jag starkt tvivla på att jag kommer kunna gå emot mig själv gällande en sak jag har funderat på. Jag är arg och besviken och tycker den här människan verkligen hanterade saker orätt mot mig. Jag var under intrycket att vi hade någon kontakt som var unik och som båda trivdes med. Uppenbarligen var det inte så. Jag skjuter undan alla tankar och tar en lång promenad och tänker på annat.


Onsdag:

Mindre chock över tatueringen men har fortfarande inte vant mig.

Tar mig till Folkbladet med nöd och näppe i tid eftersom jag missade spårvagnen och hade bara en kvart att gå från resecentrum till Folkbladet som ligger vid NT. Jag klarar det och känner mig som Rocky. Får göra en massa roliga reportage på stan och vara modell för Indiskas kläder. Vill ni se så kommer det ut i vinterbilagan om någon vecka.

På kvällen har jag samma åsikter om situationen som på tisdagen men försöker fortfarande kämpa bort det och prata normalt. Det går sådär, jag är sur och har inte fått en ordentlig ursäkt eller chans att berätta vad jag känner. Pratar med Sandra som alltid tycker motsatsen till det jag tycker men hon håller med om att det var dålig stil och tycker inte man gör så. Hon anser dock att alla gör misstag och att man ska ge alla en chans till. Jag håller med men jag är besviken, jag trodde världens saker om den här människan och jag hatar att bli motbevisad gällande sånt här.


Torsdag:

Då var vi framme till idag

Fick gå tidigt från praktiken eftersom jag inte hade något speciellt att göra. Går på stan med Sandra och käkar pizza. Vi diskuterar att jag är argsint och hon överkänslig - kommer fram till att båda egenskaperna suger hårt men det verkar inte vara så mycket man kan göra åt det.

Kom nyss fram till att jag nog måste bryta kontakten, jag är besviken och får inget gensvar.

Jag ställde upp, litade och var lojal men fick typ inte så mycket tillbaka när det verkligen gällde. Jag är dock inte så pass svår att jag inte skulle lyssna på vad människan skulle kunna tänka sig att säga för att slutresultatet ska bli annorlunda än att vi inte pratar längre men allting kan inte falla på mig hela tiden. Folk får ta tag i det de tycker är viktigt


Imorgon blir att fixa med reportage, försöka att undvika minfält i Norrköping och kanske försöka prata av mig. Det har varit en jäkla bra vecka rent karriärmässigt men rent personligt känner jag mig sviken. Jag undrar om det går fram eller om jag bara framstår som en sur subba som är dum i huvudet?

Jag hoppas innerligt på fest i helgen, jag behöver fest och jag behöver människor som muntrar upp mig en aning
Josefine glöm inte: CARLSBERG SVART!