I left the PC for a min and came back to this.......

Jarno säger:

jabber,jabber out

Jarno säger:

just a few minutes then the ultimate jabber madness begins

Jarno säger:

hello folks, I am moon, how are you doing?hello moon, nice to meet you, I am sun and I'm warm, making sure to keep it light too! I like to jabber because its so hot here jabber jabber jabber

Jarno säger:

 hmmm Im not like that, im alot smaller then you sun, and also dont give much light and warmth, im more of a quiet moon

Jarno säger:

 hello all, I am star, the sun is just like me and there are like billions of us in the universe

Jarno säger:

 hmm this keeps getting better..what a shitty universe with so many jabbering suns and stars

Jarno säger:

 jabber jabber jabber jabber jabber

Jarno säger:

 jabber jabber jabber jabber jabber

Jarno säger:

 Im getting outta here......(moon)

Jarno säger:

hello angry smiley  what do you want stupid moon?

Jarno säger:

 I just want some normal company, not much conversation possible with sun and stars  do I look like normal company, silly fool? cant you see Ive got some cracka-ass issues? cant you see im pissed? im so pissed because of this movie with richard gere yesterday

Jarno säger:

 what was with the movie?  it was so badass its making me so angry!

Jarno säger:

now get yo moonass outta here before I mack ya in da nuts

Jarno säger:

 ouch thinking about it is already painfull, I'll leave you now then stupid angry retard

Jarno säger:

 whats going on here? this looks really interesting...are you a moon? I know much about moon orbiting, space distances and about your surface (nerd smiley coming in)

Jarno säger:

 what ya know about my surface? how can you know, what are you a stalker? perfert.....

Jarno säger:

 no moon, I'm what they call........a scientist......tududududududum

Jarno säger:

 do you have a scientist license?  ofcourse I do, every scientist has it show meokay here

Jarno säger:

what the hell, you fool, thats not a license thats a clock  what? no thats a license what ya talking about, thats no damn license its a clock no it isntyes it is!  nop

Jarno säger:

scientists are so annoying I heard that..... yes I said scientists are so groovy  so true nananananannananananna *dances around*

Angelique Papillon säger:

oh god

Angelique Papillon säger:

baby

Angelique Papillon säger:

what the hell is wrong with you?

Jarno säger:

Im a lost soul

Jarno säger:

please plug me in


It's been a long day

Äntligen sitter jag nu ned. Jag har halvt bäddat ned mig och pratar med min pojkvän som återigen är i Holland.  Sitter här och lyssnar på Dire Straits med "Your latest trick". Sitter och tänker på allting bara. Hur jag kom till den här skolan med enorma förhoppningar och en ännu större glöd för det här yrket. Hur allt det sakta med säkert började tona bort och försvinna. Hur jag började ifrågasätta allt, ville jag verkligen bli journalist? Någonstans i den här jävla klorofyllen och instutionsliknande upplägget började jag tappa bort min passion. Jag såg inte längre Afrika eller mina drömmar om att en dag få skriva om allt annat än västvärlden. Jag började se småstadsredaktioner och arbete vid sidan om för att klara hushållet.


Sen fick jag helt enkelt lite panik. Jag ser ned på de här människorna, jag ser ned på dumt folk i allmänhet men ta mig tusan om jag inte tycker mer illa om självömkan. Jag insåg att för att klara mig måste jag lämna det här stället och ta mig någonstans där jag inspireras. Vill inte vara kvar här eftersom det hämnar mina drömmar och min passion.

Åker hem till Norrköping på fredag som jag sagt tidigare. Har saknat den staden och hoppas på att mycket snart få äta hamburgare på Världens Bar!


Min fina har åkt idag

Har varit uppe sen klockan 05.00. Jarno åkte  med 07.09 tåget till Nyköping och sen till Holland. Har inte varit inne i mitt rum så länge idag men jag har redan känslan av att det kommer kännas väldigt tomt.

Sitter här väldigt trött men massor av utslag i ansiktet efter hans skäggstubb. Vill egentligen bara gåtill mitt rum och börja packa inför flytten men det verkar som om jag måste sitta kvar här. Julbilagan ska vara klar och skickar till tryck imorgon. Hinner inte få den men ber om att få den skickad till Norrköping sen.

Imorgon ska vi ha lite fest för att julbilagan är klar men även för att jag flyttar och slutar.

Vi


Hej då Ädelfors och Hej då Vetlanda

Norrköping, Jag kommer hem till dig på fredag


Om att hitta musik på andras bloggar

Det är fanimej sällan jag hittar en artst eller musik jag blixtälskar. Jag surfade in på Rödluvans blogg (länkad vid sidan om här) som jag läser varje dag och hittade detta.

Jag älskar det så mycket.


Bilder till julbilagan
Radio

Hade precis min första live radiosändning. Pratade om mig själv i någon minut och läraren sa att jag pratade fort. Det stämmer, jag kan inte prata sakta.
Roligast i studion var att det fanns en såndär domarklubba. Jag slog lite med den och blev gladare och kände motivationen spira.

Någon borde ge mig en sådan. Jag skulle bli en bra domare....om inte det så en väldigt bra användare av klubban.

Jarno är fortfarande här. Det går så bra att det börjar bli komiskt. Ann som går i min klass och är en av de få jag tycker väldigt mycket om har lånat oss en stor uppblåsbar madrass. Nu slipper vi sova i min 90 cm säng och smått hata varandra för att vi inte kan vända på oss utan att bli väckta. Allt frid och fröjd nu.

Vill fortfarande hoppa av skolan, måste bara få iväg och ordning på mina ansökan till fristående kurser till våren. Vill läsa lite genusvetenskap men även litteratur och annat kul. Visst, det blir inte kul att flytta hem igen men det är så mycket mer fördelar med det. Den här utbildningen jag går på nu är allt annat än värd 100 000 i CSN skulder efter två år.
Om och när jag lyckats sluta här ska jag skriva ett långt och utredande inlägg om allt som varit så fel här.

Idag blir det att vara med Jarno och sen ikväll blir det tacokväll med gänget jag bor med.

Slutar nog om jag får ihop det

Börjar bli alltmer övertygad om att jag ska lämna skolan.

Helgen har annars varit bra. Min fina Jarno kom i fredags och vi har haft det riktigt kul. Var ute i lördags, har inte varit ute i Norrköping sen sommaren så det var riktigt kul.

Nadja och Mathilda, ni kan väl skicka mig bilderna ni tagit idag? Hoppas dock vi kan förtränga pommes incidenten!

Finns det verkligen

Någon kvinna som skulle säga nej till att ha barn med den hon älskar när allting går bra?

Jarno's outfit for New Year


Visste ni att...

Man i Holland som handikappad eller utvecklingsstörd i viss mån kan få bidrag för att gå till prostituerade? Finns även vissa anhörig grupper som erbjuder sig att hjälpa till med det sexuella eftersom alla ska få ha ett sexliv.


Intressant land jag vill flytta till måste jag säga

För alla ensamma där ute.....sjuktKlicka här för att slippa ensamhet:


Stödjande pojkvän nr 2

Angelique Papillon säger:

can you tell me that its okay to not go to the gym today because me and you will go next week?

Jarno säger:

it is okay!


Stödjande pojkvän nr 1

Angelique Papillon säger:
i want a baby hippo

Angelique Papillon säger:
i want the fatty thing i can hug

Jarno säger:

hahaha

Jarno säger:

I think it will be easier to make own fat baby

Angelique Papillon säger:
Ohh you want that?

Angelique Papillon säger:
okay

Angelique Papillon säger:
choose between giving me a fat hippo or making a fat baby with me?

Jarno säger:

fat baby ofcourse

Se filmen i inlägget innan


Jag säger bara: Nawww


Studier och funderingar kring det

Jag börjar tro på allt dravel Oprah kör med om "The Secret". Seriöst, jag stirrar blankt med öppen dregglande mun och bara nickar med i allt hon säger! Börjar känna att det händer mig lite och att allt går framåt på någor underlifr vis.

Surfade nyss in på LinköpingsUniversitets hemsida och klickade mig in på Filosofiska Fakulteten. Tittade på programet kultur, samhälle, mediagestaltning? Låter det inte bra, låter det inte som...jag? De tre orden, det är väl jag, eller hur? Känslan i magen säger det men jag måste kolla upp om det går att börja till vårterminen 2009.

Anledningarna till att jag spekulerar så allvarligt i att hoppa av den har utbildningen är många. För det första så följs inte kursplanen alls, det som utlovats har inte levererats och det håller helt enkelt inte måttet. Det är utbildningen i sig. Människorna är nästa steg. Jag har visserligen hittat några riktiga guldkorn jag tror skulle kunna hålla kontakten med även om jag slutar. Dock finns det många som går här och antigen tycker synd om sig själva och lägger hela sitt ångestfyllda jobbiga väsen på andra. Den andra sorten är den arroganta osäkra typen som gör allt för att ta upp plats genom att avbryta, lägga sig och allmänt testa ens gränser. Jag vet helt ärligt inte om det här är för mig? Jag har ju ingen förståelse för någon av dessa typer. Det är inte så att jag är osams med någon, det var det länge sedan jag var men det drar ned stämningen och känslan för utbildningen. Det är jobbigt och dumt att några ska få dra ned så många.

Jag ska fundera mera på detta och se vad jag kommer fram till. Kanske känns det bättre, kanske om det går att börja på vårterminen hoppar jag på det andra.
Funderar också på om det är ett set back att bo hemma, inte låna och plugga. Känns lite som det men jag tycker det är löjligt då jag faktiskt inte har några frihetsberövande problem hemma i form av att bo i princip själv i sällskap med andra.

Om jag bodde hemma utan lån, jobbade lite osv skulle jag ha råd att resa mer. Både runt om i Sverige men även träffa Jarno i Holland och resten av världen.
Det är lite att klura på men sugen känner jag ju mig. Får ringa imorgon och fråga om vårterminen, blir bara nervös eftersom det stod på hemsidan att programet startar höstterminen 2008. Kan ju vara så att de inte skrivit ut vår och höstterminen för 2009 än?


Tror inte jag hade varit lyckligare som singel utan det här

Jarno säger:

I like sexy times with you (internt uttryck)

Jarno säger:

I like watching movies with you

Jarno säger:

I like jabbering with you about the pope and world domination

Jarno säger:

I like to sit next to you and do nothing

Jarno säger:

I like to sleep with you and wake up next to you

Jarno säger:

I just want to be with you


Majoriteten av svenska tjejer behöver ett liv

Läs kommentarerna: