Jag har klippt mig och jag har lite annat att berätta

Jag kommer med all säkerhet kanske uppdatera detta inlägg senare idag men vill gärna visa upp min nya frisyr.'
Gjorde väl inget överdramatiskt så men det blev snyggt tycker jag ^^ och så är det platt så man kan se hur långt det egentligen är :P


Ps: jag sket i att vara snygg i ansiktet också!

         


Ehh, antigen är jag dålig på att fota eller dålig på att bli bra på bild, men ni ser håret och det är det viktigaste gällande detta inlägg

Nu är jag hungrig som tusan och ska laga lite mat

Efter mycket funderande kring saker och ting har jag kommit fram till att jag bara ska köra på så får det leda vart det leder.

Idag fikade jag med Sara och vi diskuterade livsviktiga saker så som Hultsfred, klasskamrater, killar och Hugos samtidigt som vi åt pomme. Var riktigt trevligt? sen gick jag och köpte ketchup så att familjen håller sig nöjd och kunde äta sin pizza.

 

Här kommer en lista över saker utan någon som helst ordning..

 
 1. Att äta mycket mat på midsommar kan göra så att man får väldigt ont i magen när man ska sova sen
 2. Nattliga samtal är alltid lika förvirrande och jag vet aldrig vad jag ska göra på morgonen
 3. Mitt enorma intresse för film avtar inte
 4. Jag gillar folket jag umgås med nu mycket mer än dem jag umgicks med när jag gick i skolan
 5. Vissa människor måste man träffa fler gånger innan man inser att de är heta
 6. Kafka är inte lika stark den här veckan (har det med tiden på månaden att göra eller?)
 7. Böcker där huvudpersonen tar alldeles för lång tid på sig att ha sex med någon är irriterande. (personer som inte vågar något är allmänt irriterande)
 8. Jag är nöjd med livet men det kliar i själen
 9. Det kommer vara tråkigt när Toni flyttar men jag skulle aldrig vilja att han stannade kvar
 10. Jag tror att öl och musik kanske passar bra ihop
 

Jag tänkte nu lägga ut en bild på min sötnos


 Honom tänker jag på när det blir svårt ^^

Midsommaruppdatering och bra känslor i magen

image83


Den är söt, jag vet ^^

Midsommar var riktigt trevligt med Nadja,Sara och Jossan. Vi svullade i oss massa mat (jag ät mest) och låg sen och såg på film helt utmattade. De envisades med att dricka snaps som jag undvek då jag misstänker att det inte smakar något vidare. Kändes riktigt bra faktiskt och jag njöt av sällskapet

Annars så har jag varit och fikat och sen hängt med Toni, Igår såg vi på "One missed call" och fösökte leta rätt på Cubus (inte pubus som jag brukar säga) reklamen för att kunna identifiera vad kvinnan som sjunger låten heter. Så om någon råkar veta detta vill jag veta det snarast
Jag verkar vara hemskt seg i kroppen idag vilket antagligen beror på att jag var vaken till fyra och ångestfyllt såg solen gå upp igen. Blev också livrädd för att byggnadsarbetarna utanför mitt fönster skulle sätta igång men kom på att det var söndag och somnade.

Har på senaste tid som vanligt funderat ganska mycket. Jag tror att man gör sånt, funderar efter att skolan tagit slut menar jag. Att inte veta vad som kommer hända eller var man kommer hamna är helt lungt men att det kanske finns en chans att inget händer alls är en tanke som ibland håller mig vaken om nätterna, Jag vill att det ska hända saker, stora förändringar och ännu större överraskningar men det går segt tycker jag. Jag måste vänta ända in till juli för att få göra min första resa och ändå till hösten tills jag kan åka en längre bit än till Bosnien. Antar dock att de största förändringarna kanske inte sker på resande fot utan på hemmaplan men ändå.... skulle vara trevligt  om jag inom två dagar fick åka till Kambodja eller liknande.....

En annan tanke jag har haft är att jag kanske är på väg att trassla till det för mig men jag misstänker att det är Kafka som spökar och att den inte är riktigt rättvis. Ibland vill jag bara ta för mig och inte tänka så mycket på konsekvenserna, alla andra verkar kunna göra det så bra men för mig går det alltid segt eftersom man jämt och ständigt ska ta hänsyn till känslan i magen. Den känslan är förövrigt riktigt positiv just nu och det är just det som skrämmer mig lite. Är det positivt kommer det nångång inom en möjlig snar framtid sluta vara det och då är man ännu en gång körd.

Jag återkommer när jag har mer svar gällande saker och ting

10 sätt att INTE få ett förhållande!

10 sätt att inte få ett förhållande

 

Ibland vill man bara gå ut och roa sig med det motsatta könet. Detta innebär inte att man efter någon dejt vill hålla hand och sucka lyckligt över att han finns. Ibland vill man bara ha sex och ibland bara fika. Tyvärr blir det sällan som man tänkt sig och man hamnar i den situationen där man måste ?prata och förklara? läget och sen stå ut med tjurskallighet eftersom man sårat hans manliga fåfänga. För att undvika detta och för att undvika förhållanden i allmänhet kommer här 10 smarta tips på hur du kan undvika att snärjas in i ?vi delar allt i två för att vi älskar varandra?. Tro mig, ibland är man bara girig och vill ha allt för sig själv!

 
 1. När han bjuder ut dig på fika förklara enträget att ni bara kan ses runt kl 14. Ett senare klockslag vore omöjligt eftersom du redan vid kl 17 sover som en stock.
 2. När ni väl ska träffas och han för att visa sig gullig bjuder på maten gör följande: beställ det äckligaste du kan tänka dig, sitt sedan tyst utan att ens titta på maten. Toppa det hela med att se arg och sammanbiten ut precis hela tiden och gör äcklade grimaser när du tittar på din eller hans mat.
 3. Om han under kvällens gång undrar vad som är fel, (om han inte gör det spring därifrån för att han är då med all säkerhet knäppare än vad du är) vänd irriterat bort huvudet, stirra ut genom fönstret och säg med dämpad sammanbiten röst: inget?. Det är ingenting!
 4. Prata om hur dina ex var (och är) i sängen samt överdriv storleken grovt.
 5. Ta upp och berätta om väldigt personliga och intima saker som har hänt och som du tänker på. Ta upp tragiska saker från barndomen och berätta hur du ibland hör röster som följd av dessa händelser. Nämn i förbigående att du brukar spy när du blir nervös, titta sedan spänt på honom.
 6. Skratta högt åt hans utseende/kläder och påpeka precis allting du kan komma på som är fel. När han sedan försöker säga emot ? skratta? högt som en riktig galning och tystna sedan abrupt?. Stirra misstänksamt på honom och börja skratta igen (du kan göra om det här tills han går därifrån om du vill)
 7. Ha väldigt opassande kläder som skämmer ut honom beroende på vart ni är. Här kan man lätt låta fantasin flöda!
 8. Var skitdålig i sängen, kör in armbågen/knät i ställen där han minst vill ha dem och stöna högt som ett djur. Bli upphetsad av saker som leverfläckar och under själva akten: ligg stil som en död fisk och andas ångestfyllt.
 9. Förklara utförligt hur du har mens tre veckor i månaden
 10.  Är han fortfarande kvar? Gift dig med honom ? du har funnit den rätta!!!
  Hoppas denna lista hjälper tjejer såväl killar!Ps: Detta sa Jossan nyss till mig på msn

pline säger:äter du aldergi pomme i ugn?
Angelique Papillon säger:nee?
pline säger:det gör ja minst tyvå gånger i vekcan omg
Angelique Papillon säger:haha okej då får du göra åt mig
 
pline säger:jälva mojje ja är förskräckt en människa som aldrig gör pomme
Angelique Papillon säger:nadja får göra?
pline säger:du är en slampa
Angelique Papillon säger:hahahah
Angelique Papillon säger: du det här kopierar jag lätt in i bloggen

Idag bloggar jag om fåfänga mig

Vandrade omkring på stan och lyckades hitta denna ursnygga korta blå jacka. Okej att det är så snygg men att den sen kostade enbart 50 kr på Pepper är en annan som som lyste upp min dag

 - Alla dina saker kostar ju typ 50 kr (Nadja)
Ja min kära vän, I am a smart shopper :D
Nu gör jag dessutom en Nadja och lägger ut en massa bilder på min outfit idag ^^

    (Jag gillar mina strumpbyxor) 

Min kära jacka!   

Jag i fåfängans grepp! Inte ett dugg prudentlig!      

Nu när jag är klar med att vara fåfäng tänker jag berätta att midsommar efter många ändringar och planer ser ut på följande vis: Jag och tjejerna ska grilla (svulla mat) och mysa hemma hos Jossan, känns riktigt skönt att ta det lungt efter studentveckan och Hultsfred =)


Hultsfred

Jag har alltid haft ett stort problem när det gäller skrivande:
Har det hänt mycket kan jag inte skriva ned det, så fort jag börjar skriva så minns jag ingenting
Iaf, jag kom hem från Hultsfred igår, en dag tidigare tyvärr pga jag blev så sjuk
här kommer bilder på alla jag var med där
imorrn kommer lite bilder från banden

   (Jag och Nadja är helt slut efter att ha kommit fram och burit på den ofattbart tunga packning för att sen få reda på att vi är på fel ställe där vi ska checka in)

       

       

     

Såhär snygga var jag och mina brudar!


Lite uppdatering innan jag åker =)

Som jag har tjatat så är det så att vi åker till Hultsfred kl halv två med festivalbussen och med guds hjälp tar vi oss hem. Har egentligen inget att uppdatera, har umgåts med Toni, Nadja och lite annat folk (börjar bli van vid Toni, skum känsla när han åker mot bättre tider sen antar jag) och njutit av den förvånanade, chockerande värmen....

En bedrift jag dock är stolt över är att jag fått klart min novell som varit jobbig att få ned de senaste veckorna, ibland vill de bara jävlas och inte komma ned på papper.....

Har också kommit fram till diverse saker, jag gör en lista nu eftersom det är lättare att få ned allt

1. Människor som skriver poetiskt eller är lite duktiga på att skriva måste inte alls vara djupare, mer upplysta eller smartare än någon annan, ofta har de bara utvecklat skrivsinne men är i allmänhet skittråkiga och man vill absolut inte ha sex med dem
2. Jag mår verkligen bra nu, visst det finns grejer som stör mig och saker/människor som gör mig illa men vad fan det hindrar inte min mage från att vara glad.
3. Jag behöver inte alls dricka varje kväll jag går ut har jag märkt, alkohol verkar inte intressera mig så pass mycket, men jag skall göra lite undantag för Hultsfred och för att hålla mina fulla vänner sällskap :P
4. Jag är inte tjock!

 (så ser jag ut när jag är nykter och nöjd)


- vet du varför jag har tvn där?

Idag satt jag hemma hos Toni och glodde på Freddy, kliade mina enorma myggbett, halvsov och svettades lite
efter att filmen var slut så sa Toni

 - Vet du varför jag har tvn där? (hans tv står på en tv hylla framför oss)

jag svarar

 - För att kunna se den?

"Toni blir irriterad och ler sammanbitet och klurar på olika sätt att slå mig på"

STUDENT 2007

           

        

     


JAG HAR TAGIT STUDENTEN
ATT SÄGA MER VORE ÖVERFLÖDIGT
PS: TANDSTÄLLNINGEN GJORDE EJ SITT JOBB, JAG SER FORTFARANDE KNÄPP UT NÄR JAG LER

Det känns som om

Nu blev jag lite sådär töntig, ska kompenserna med tuffa detaljer om min mystiska natur sen

Det känns som om jag har gjort fel och önskar jag kunde vrida tillbaka tiden, ville inte egentligen men ibland orkar jag inte leda en situation utan låter någon annan ta över för en sekund och då blir det ju bajs
Annars så känns det som om de kommer stryka torsdag från kalendern och att jag aldrig kommer få ta studenten i hela mitt liv utan gnata på såhär två dagar innan, jag borde typ vara försiktigt och gå som på ägg, akta mig själv, vara inlindad i skyddshölje så att jag inte dör innan torsdag och inte får ta studenten

Känns lite som om det blir mindre misstag om jag tar studenten, då kommer jag vara mig själv mer och aldrig låta en situation ta sig ur min kontroll, blir bara skit och pinsamma samtal sen där jag låtsas som inget tralalal blähh

Aja idag iaf, försökte vara nyttig... lyckades halvvägs, imorrn ska böckerna till skolan och bibban lämnas tillbaka och efter det blir det att söka upp lite folk för att få veta mer om studentplanerna... jag sket i det idag och fick ett sms - ska inte du vara med i folkparken idag? hur tusan ska jag vara där när ingen informerat mig om när och varför jag ska befinna  mig där? lite frustrerande, inte mot personen som skickade smset utan bara mot den allmäna dynamiken jag omsluts av

Jag fick förresten min Freddy Box så ni slipper frukta mig... den kommer om någon dag och jag är så nöjd och glad så att det inte är sant =) blev ingen studentpresent av den men men känns skönt att ha köpt den för egan pengar... jag bestämde mig för att betala allt själv och inte låta pappa hjälpa till, han blev förvånad och undrade om jag hade en dödlig sjukdom och därför var så snäll? jag svarade med att fråga om han hade en dödlig sjukdom? vi stirrade lite på varandra, sen nickade vi förstående och gick in i varsitt rum.... jag tycker sånt är trevligt, önskar alla mina relationer var lika enkla... krångel, krångel gott folk


Imorgon verkar det bli nån ölbrännboll på himpafältet, jag hoppas på att vi kan grilla också och att alla jag vill följer med =)

Nu ska jag se på film,
hej svejs


skumma dagar och skumma händelser

Studentveckan har börjat och det festas nästan varje kväll. Dock inte ikväll eftersom jag sitter här och bevakar en auktion på tradera. Det jag vill ha är Freddy Kreuger boxen och får jag den inte kommer jag gråta.

Igår var vi ute på Svea Skeppet vilket var rätt okej, inget strålande men inte uselt, borde dock inte gått ut alls för det var lite slöseri med pengar, får tänka mig för lite så att inte allt går åt nu innan Hultsfred.  Annars går allting rätt bra och det börjar verkligen lätta upp i magen nu, önskar bara att jag kunde få utspringet överstökat. Jag vet att det här är den absolut sista gången jag någonsin går i gymnasiet och många 60 ? talister tjatar idag om hur gymnasietiden var den bästa men jag vill sätta igång och ta reda på vad världen har att erbjuda mer än Drottninggatan i Norrköping.

 

Har inte riktigt ordnat med allt till Hultsfred och det pockar lite på mig men ska ta tag i det imorrn och samtidigt motivera Nadja till att göra samma sak. Undrar förresten om man ens kommer ha en chans att se het ut där eller är man körd på den punkten? Våtservetter is the shit misstänker jag =)  Nu ska jag fortsätta bevaka min auktion och får jag den inte märker ni det, ajg tänker vara jävlig i ett halvår