Orkar inte rubrik

Uppenbarligen kan även jag bli besatt av poängsamlande och tävlingar på nätet.
Folk ställer visst upp trots att de skakar på huvudet och undrar om jag är klok
Men jag kommer vinna vet ni, jag ska ha den där förbannade mascaran!

Det här med träning

Jag måste få avreagera mig lite nu. Vilket skitsnack allt detta med dieter och att vara helt besatt av vad man äter är. Läste lite på Katrin Sculmans blogg och hon är helt inne på det här med dieter och skit. Visserligen så tränar hon samtidigt så hon kommer nog i rejäl form men kom igen? Vad tror alla händer när man väl slutar med en diet? Eller tror folk att de för alltid kommer hålla en diet?
Så fort man slutar med en diet så rusar ju alla kilorna tillbaka och så sitter man där pösig och missnöjd.

Jag var och tränade imorse och efteråt märkte jag att ett par jeans som innan varit tajta inte är det längre och jag håller verkligen ingen diet alls eller så. Jag äter vad jag vill men jag RÖR PÅ MIG. Att bara ligga hemma, vara lat och försöka med nån diet är ju helt utsiktslöst. Det är helt otroligt att folk missar detta fortfarande. Att leva aktivt är vägen till en sund kropp, inte jag hetsbantar en vecka och firar med McDonald's nästa.

Fick med mig pappa på att köpa ett träningskort idag så vi får väl se hur det går. Han såg visserligen peppad ut när han märkte att jag fått muskler men men vi får se.

Skorpionen

Jag och Mathilda satt inatt och läste i min horoskopsbok. Jag har länge inte kunnat räkna ut vad jag är i ascendenten (förkortat: man påverkas inte enbart av sitt huvudtecken, ascendenten är en viktig del i hur man blir som person också) och fick ett lite chockerande besked. Jag visade mig vara Skorpionen

Jag är alltså en kombination som styrs av mitt ledande tecken Lejonet och mitt undertecken Skorpionen. Intressant tycker jag.... dock helt otroligt att få denna kombination som är så stark. Min vän Mathilda är min motpol. Hon är Skorpion med Lejonet i ascendenten ja, ja nog om detta. Förväntar mig inte att alla ska vara helt tokiga i detta som jag.
Hitler var Vädur om det är någon som är nyfiken på detta förresten.

Annars så sitter jag här och njuter av att vara helt dramafri, ingen drama existerar egentligen runt mig tycker jag. Alla min relationer flyter på just för att jag bara är ärlig och inte orkar med några spel eller små klurerier. Det går bra och jag fokuserar på det där personliga brevet som ska in till Ädelfors nästa vecka. Lite sommarplaner har påbörjats i huvudet och vi får se hur det hela tar sig. Kanske blir det något kanske blir det inget.
Måste lägga mig nu för att jag ska upp och träna på morgonen och sen övningsköra i blasket!

PS: Mathilda jag har dubbelkollat och läst upp Skorpionen i ascendenten för folk och de håller med om att det är jag på pricken ^^

Lite bilder bara

           

En välbehövd dag för mig

Mathilda igår strax efter träningen

Jag - Usch jag behöver verkligen byta tampong
Mathilda -  Ja, du kan få låna min mus

för att förklara lite så råkade Mathilda få med sig sin katts leksaksmus i skon och erbjöd mig den då hon tydligen tyckte att det funkade lika bra ^^

Ja annars var det ett riktigt trevligt träningspass som efterföljdes av lite solarium och bastum där Mathilda visade sina norrländska gener och klarade av att sitta kvar där i bastun fastän temperaturerna hade bränt djävulen.
Efter det såg vi nån kass film som hela tiden var skrämmande men ingenting hände plus att skådespelerskan hela tiden slängde av sig tröjan och visade sin BH i alla scener. Jag blev fascinerade av att hon dock hade på sig samma rosa BH i varje scen? Brukar inte dessa kvinnor vilja variera sig?

Annars var natten hemskt intressant bestående av två väldigt varma brudar som utstrålade för mycket värme på grund av solariet. Varje gång vi kom emot varandra kändes det som ett litet element. Morgonen och eftermiddagen spenderades med att gå på stan, äta och slappa.

Lönen till Folkbladet ordnades och min chef är snäll. Idag är en välbehövd dag med slöhet och bara ta det lugnt. Mathilda ska dock snart hem och jag ska ta tag i teorin och se om jag kan förstå mig på bromssträckan och allt vad det är.Kramp i handen

Att skriva något sorts prov som blev hela nio A4 för hand gör ont, jag har kramp och jag inbilliar mig att handen är blå och röd och visar tydliga tecken på föruttelse men men

Senare i eftermiddag blir det att träna som tusan med Mathilda och sen så någon skräckfilm hemma hos mig. Jag vet bara inte vad tusan vi ska hyra men något måste ju finnas. Jag hatar mitt Internet som inte alls fingerar vilket tvingar mig att plugga teori intensivt.
Fick även hem anöskningsblanketten i brevlådan från Ädelfors folkhögskola och blev bara mer nervös av att jag måste skriva det där personliga brevet. Jag lovade igår att jag kommer göra det i helgen, hoppas jag inte ljuger för mig själv också.

Avståndet till marken ökar i takt med att man växer

Idag har jag halkat omkring på stan, ni vet man tar sats, springer och sen gliiiider över vägen? Så gjorde man ju alltid som liten, det enda jag glömt bort att jag som liten inte var lika lång och antagligen hade en kortare sträcka ned till marken när jag ramlade.

Jag lärde mig och upptäckte att avståndet mellan min rumpa och marken visst blivit lite längre och att konfrontationer med marken och min rumpa bör undvikas om möjligt. Förövrigt har det varit en sjuhelsikes produktiv dag med allt från inlämnade arbeten, telefonsamtal ringda och en massa annat gjort. Imorgon blir en likadan dag hoppas jag.

Det stora negativa är att jag var så pepp på att få träna idag att jag kunde haft ihjäl en elefant. Jag går dit, har med mig alla saker, ler nöjt, sträcker fram mitt träningskort för att få höra att de som håller i passen är sjuka! Men fan! Jag var så pepp och sugen, ska gymma extra hårt imorgon med Mathilda men även ta ett pass i helgen.

Nu ska jag plugga teori och vara sur över att de väljer att lägga in nån fotbollsmatch istället för Gordon Ramsey som svär åt folk som tror de kan laga mat. Har ni förresten märkt att han ställer en fråga/påstående och svarar på den i en och samma mening? Han ser så gullig ut när han gör det.
Exempelvis - Let's work together and make this place the best dinning place in town! Yes?

Livet just nu

Ni vet när man var yngre och gick till badhuset för att simma med skolan? På den skolan jag gick på var det alltid obligatoriskt att simma så många längder man orkade innan man kunde kuta iväg och åka vattenrutschkana. Jag var förövrigt först av tjejerna med att dra in bikinin i rumpan som gjorde att man åkte fortare till killarnas stora förtjusning (men det var först långt senare jag förstod att det var synen av mina skinkor som fick dem att le, inte att jag åkte fort) och jag hade alltid superkul på badhuset.

Men nu till saken:  För mig var detta alltid en njutning och jag minns att jag älskade att klara några längder mer än sist och även berätta högljutt om det för alla andra vare sig de ville höra eller inte.
Det ingen däremot visste var att simma dessa längder i bassängen med den stickande klorlukten i ögonen var för mig en av de mest frustrerande och jobbigaste saker jag kunde göra. Jag älskade att simma men den frustration jag upplevde de sista meterna innan längden tog slut var helt overklig.

Jag minns fortfarande att jag var lugn och sansad när jag precis startade en längd, någonstans i mitten gick det fortfarande bra men så fort jag passerat mer än två tredje delar av bassängen satte det igång. Det kliade i magen och i fingertopparna. Jag sträckte ut kroppen så mycket som möjligt och sköt på med all kraft för att komma fortare fram. Synen av bassängkanten, slutet, slutet på en längd som strax skulle påbörjas av en annan var exalterande för mig. Jag vill så gärna nå fram dit, jag minns fortfarande hur jag spretade med fingrarna för att nå den. Jag minns hur jag redan innan kunde känna lättnaden och nästan känna hur musklerna skulle slappna av och mjölksyran sätta igång när jag var klar.
Och stunden precis innan man var framme flöt jag fram, det var min teknik att ta ett stort simtag och sen flyta in i mål. Om jag inte flöt in och istället nästan krockade med kanten var det inte bra. Då hade jag gjort fel.
Men det viktigaste av allt var att jag alltid såg bassängkanten, även när jag stod på andra sidan och bara kunde urskilja en tunn linje visste jag att den var där.
Hur många människor det än simmade tvärs över min längd eller störde min rytm tappade jag aldrig fokus på den där kanten som innebar slutet på ett arbete, ett mål uppfyllt. Det innebar slutet på någonting jobbigt men även början på något nytt jag älskade.

Precis så känner jag inför livet just nu
Jag ser ta mig tusan bassängkanten
Jag ser den
Och jag har aldrig i hela mitt liv varit mer frustrerad, längtat eller känt avslappningen på förhand inför att nå den!


Bild

Efter att jag läst ut Nurnbergrättegången fastnade denna bild på min näthinna. Det är från ett koncentrationsläger i Dachau under nazistregimen. Det underliga är att det fortfarande uppenbarligen är okej att göra såhär:

image258

Någon som vill släpa runt på mig i en pulka idag?

Idag snöar det så mycket att det är lönlöst att varken åka bill eller gå i vädret. För första gången var jag lite ledsen för att jag inte har någon kille......hade jag haft det hade han kunnat släpa mig på en pulka genom stan idag... fan

Tränings BH har inhandlats och önskan om att handla diverse saker har väckts men det blir inget förrän jag fixar med min uteblivna lön och krångel från Folkbladet. Självklart är alla de personer jag behöver prata med på tjänsteresa eller upptagna men det fixar sig väl antar jag.
Var annars en väldigt trevlig sväng på stan med Sandra trots att jag stundvis kände mig väldigt spänd men jag klarade mig oskadd hem.

Nu sitter jag här och skriver på lite saker men längtar efter att få vila ut... snart snart


Slöheten är över

Som många andra säkert märkt är blogg.se hemskt segt idag. Det är inte ens säkert att detta inlägg kommer publiceras, ingen vet, vi får se hur det blir.

Veckan känns redan fullspäckad, jag bara såg hur högen av arbete och socialt umgånge växte allt mer och mer. Jag klagar inte utan är tvärtemot glad att det händer något efter fyra helt ofattbart händelselösa och sega dagar.
Imorgon blir en hårt pressad dag då massa saker ska lämnas in, samtal ska ringas, folk ska träffas och tusen andra grejer som ska kommas ihåg och göras.

Lönen kommer imorgon också och jag har egentligen ingenting alls jag behöver köpa. Jo en träningsbh men de är så himla fula och obekväma har jag fått för mig. Hoppas jag hittar nån bra nu när jag är helt såld på träning.

Bara för att detta inlägg inte ska vara det tråkigaste någonsin avslutar jag med en bild:

image257

Onödiga dagar

Denna dag känns redan meningslös
Det är mer snö än någonsin ute
Jag vill inte ut

Det är egentligen synd för någonstans i världen har folk det jätteskönt och kul. Någonstans gör de viktiga saker istället för att titta ut genom fönstret och se snön.

Frääääääsch

Idag är jag så fräsch

Nytvättad
Nyskrubbad
Nyduschad
Peeling
Jag är insmord med babyolja som gjort min hud helt mjuk
Hårinpackning
Deodorant
Naglarna är fixade
Bodylotion är med

Hmmm....undrar om jag egentligen skulle vara mindre fräsch UTAN allt det här?

Filosofiska funderingar under en kall söndag

Ohh du kalla, kalla morgon. Jag som är sugen på en prommenad senare.... Undrar om inte butikerna borde komma ut med två vinterkollektioner om året nu när klimatet är som det är?

Egentligen finns inget av vikt att skriva. Jag skriver mest för att inte glömma bort hur man skriver eller tappa den vanan. Jag hade en faslig huvudvärk igår som jag får skylla på mitt temprament. Att bli arg, riktigt sådär arg är inte bra om man vill leva harmoniskt. Jag antar dock att jag aldrig kommer bli någon sval jänta, klädd i ljusblått, ståendes på en äng med ett jag-har-aldrig-haft-sex-leende. Dock anser jag att mitt temprament i alla fall löser konflikter och att det blir bättre än att bara vara sval och vara tyst. När det sen kommer till svala jäntor på ängar är jag helt för det - så länge jag slipper ja ljusblått och så länge jag får springa omkring och ha en man efter mig!

Syster och jag hade en lång diskussion inatt om allt från religion till att vi båda gillar tecknat fortfarande. Känns bra att hon börjar bli lite stor så jag inte längre ser henne som en liten köttbulle med ben som sparkas väldigt hårt i sömnen. Av någon anledning känner jag mig delvis ansvarig för att hon blivit lite större än en köttbulle.

Sen vill jag nog tacka alla dem som faktiskt tror jag kommer in på skolan och tycker jag är tillräckligt duktig, det känns bra att få stöd när man själv bara är nervös och tvivlande.


Jag är en man till stor del

Min mamma sa idag att jag tänker som en man dvs med huvudet först och hjärtat sen.
Det var bra enligt henne
Jag ser det mer så här: Om du kan se någon du gett allt för på gatan och den personen hälsar på dig och du kan titta bort utan större känssloutbrott så har du vunnit, du är fri och du kan gå vidare.

Sen att man aldrig glömmer dessa speciella människor och att man tror att man kommer vara ensam hela livet är en helt annan sak. Jag är hellre ensam än tillsammans med någon som förvirrar både mina tankar och mitt hjärta.

Funderingar

Jag sitter här och känner att jag gjorde helt rätt som inte gick ut ikväll. Ikväll är en av dessa kvällar då jag önskade att jag kunde kika runt hörnet, bläddra fram så som man gör i en spännande bok men ångrar sig på halva vägen och bara hinner få en glimt av någon mening på sista sidan. Det skulle räcka för mig, en liten glimt bara om hur det blir i höst och om jag kommer trivas. Skulle den glimten visa mig med ett leeende på läpparna i gott sällskap som värdesätter det jag har att ge? Skulle den glimten visa mig och mina funderingar kring hur jag är nöjd och glad i magen och hur lycklig jag är över att jag flyttat?

Jag hoppas verkligen det för någonstans kan jag ändå inte hjälpa att tycka att jag kanske kommer få lite sånt. Jag har även bra vänner här jag värdesätter, folk man ser eller tänker på med ett leende och vet att de i sin relation till dig varken har baktankar, avundsjuka eller behovet av att visa sig bättre eller trycka ned en på något vis.
Men jag lever på sparlåga här nu, jag sparar all min energi och alla mina känslor till i höst. Här känner jag mig bara vissen och helt törstig på upplevelser. Att stanna kvar ett år efter gymnasiet har både varit det bäst aoch det värsta jag gjort men snart är det förhoppningsvis över och jag startar med något nytt, fräscht och med människor som inte tycker så synd om sig själva hela tiden.

Nya böcker

Nya böcker jag fått denna vecka:

1. Ophelias resa - Agneta Larsson & Ophelia Haanyama Orum
2. Sprickor och honungslim - Linzi Glass
3. Månen är ett berg - Tony Samatas
4. Ett stänk av rött - Två systrar i revolutionens tjänst - Erkki Tuomioja

Tror inte några av dessa böcker är ute i bokhandeln än men vi går se vad jag tycker om den och hur recensionerna blir. Jag har idag suttit och samlat allt jag behöver till skolanslkningarna. Nu har jag rekommendationsbrev/arbetsintyg, mina betyg, arbetsprover och snart ett personligt brev med bild. Blir så nervös bara jag tänker på att jag kanske får ett nej trots allt.

Snart har jag också läst ut Nurnberg rättegången som jag verkligen skulle rekommendera alla som har bristande kunskap i historia att läsa. Eller nej jaag tar tillbaka det. Läs den ni när ni kan lite mer för annars blir boken bara en massa osammanhängande intervjuer.

Hej alla glada

Jag är glad idag trots att jag inte har något att göra
Vaknade upp med träningsvärk och tror jag drömde något snuskigt om han i The Tudors.
- Jahopp, han bor i USA, tänkte jag och suckade sorgset
Sen gick jag upp

Jag tror att resten av dagen kommer gå i samma halvapatiska anda då jag städar, pluggar och sen glor på film. Att gå ut och festa ikväll känns inte lockande då en massa folk jag inte är pigg på att träffa kommer vara ute.

Fildelning är krångligt att förstå

Haha läs här


Bebispoäng

Många gör vuxenlistor för att se hur många poäng de har i vuxenlivet. Jag tänkte göra en lista på varför jag fortfarande är ett barn.

1. Alla mina tänder har inte växt klart
2. Jag sover middag och tycker om att bli instoppad och gullad med innan jag somnar
3. Jag har inte körkort än
4. Jag vaknar flera gånger om nätterna ibland och mummlar för mig själv
5. När jag ramlar och slår mig förväntar jag mig att folk säger: oj oj lilla gumman hur gick det (det gjorde en tant härom dagen faktiskt)
6. När jag inte håller sams med någon är min första instinkt att räcka ut tungan och peka finger
7. Jag fnissar åt snuskiga skämt 
8. Jag kan inte laga mat och det jag kan laga gör jag mig illa av (bränner, spiller, värmer, steker osv)
9. När jag blir trött/hungrig blir jag ett gnälligt monster som inte tycker om någon och bara vill få mina behov tillgodosedda snabbt
10. Jag är rädd för läskiga människor och clowner
11. Behovet av att bita tag i saker är stort
12. Jag har fortfarande gosedjur i sängen och en favoritkudde
13. Blir jag sjuk så är det hemlagade soppor, feberkoll, godis och favort filmer som önskas
14. Balanssinnet är inte alltid det bästa

Jag har en bit kvar innan jag är helt och hållet vuxen men jag hoppas nästan på att jag aldrig blir det.
(listan kan komma att fyllas på)

Note to myself inför framtiden nr 2

Umgås eller ha ej en relation med personer som får Kafka att hälsa på sedan.
Det är inte smart och du kommer alltid hata dem för att du inte med tillräcklig kraft bad dem dra åt helvete och sa exakt vad hjärtat känner.
De är inte bra personer
Ingen är bra om Kafka hälsar på


Planering

Mycket som ska göras idag.

1. Körlektion om en timma
2. Träna, sola och basta med Mathilda och antagligen prata om allt mellan himmel och jord
3. Gå till körskolan och plugga teori
4. Komma hem och göra klart två uppgifter
5. Lata mig till max och se på film samt äta ostbågar

Mer uppdatering kommer senare


En produktiv kväll

Vad det var skönt att träna, känna hela kroppen bara kämpa för att klara spinningpasset! Jag tror den här känslan av att ha tränat är något jag riktigt njuter av.
Innan träningen var jag på Folkbladet möte där kultur och nöjes redaktören var med vilket kändes kul.
Jag ska skriva en krönika som jag ska låta henne läsa så jag kan få ordentlig kritik och feedback på den. Jag har visserligen förbättrat mitt sätt att skriva krönikor på men jag kan bli en hel del bättre.

Annars så håller jag väl tummarna för vikariat på Folkbladet i sommar men skulle de välja någon  med mer utbildning och erfarenhet är det inget jag hänger läpp över...eller jo lite läpphängande kanske men jag kommer helt och hållet förstå deras val.

Sitter annars här med en muffin, men min helt nya outfit från Indiska, skrivet ett arbete och pratar med folk msn. Jag älskar dom där kvällarna då allting känns färdigt och man kan slappna av och bara varit i sitt eget huvud lite grann.

Utelämnande bloggar

Inom bloggvärlden finns mycket, allt från privata tankar till ytligt mode dock slår en tanke mig när jag nästan varje dag går igenom olika bloggar: lämnar inte vissa ut för mycket av sig själva?

Allt som skrivs och publiceras finns för alltid kvar och kan läsas av någon. Jag har nu haft en period då jag läst mycket bloggar skrivna av unga mammor som berättar om sin vardag med deras barn.Jag tycker det är kul att följa och läsa om dem men är man inte orolig när man lägger ut bilder på sina små barn när de badar. leker, sover osv? Oroar man sig inte för att det finns äckliga människor där ute som kanske tänder på det? Tar bilderna och använder dem för eget bruk? Det känns underligt för mig att man som en person som har ansvar för dessa små liv lämnar ut dem på detta sätt utan att egentligen kolla om detta är okej för dem?
Kommer verkligen dessa barn bli glada när de läser allt detta sedan? Jag anser också att det är skillnad mot om man bara dokumenterar sin vardag rent allmänt än om man lämnar ut privata detaljer om sitt liv?
Jag menar kommer verkligen barnet uppskatta att läsa om hur mamma dumpade pappa för att sedan bli tillsammans med hans lumparpolare? Kommer barnet uppskatta mammas fasoner och perioder i livet som hela Sverige och världen kan ta del av? Och framförallt: hur kommer dessa barn se på sin roll i det hela? 

Nej jag vet inte, jag tycker man ska tänka sig för innan man slänger ut sina känslor, tankar och bilder för alla att beskåda, vissa saker som sker i livet behöver inte hela Sverige ta del av.  

Shopping botar inte att det är slut

Jag känner mig orolig i magen trots att jag inte borde men jag blir alltid så. Låter andras skuld påverka mig
Inte ens shopping på Indiska kunde ta bort det vilket bara bevisar att shopping och saker inte kan göra en lyckligare. Låter så dumt när folk säger och tror så tycker jag.

Fick veta att jag idag fått ännu ett MVG i slutbetyg på en kurs på distansstudierna, känns riktigt riktigt kul faktiskt. Nu har jag bara lite kvar sen är jag helt klar och supernöjd.
Ikväll blir det möte på Folkbladet och direkt efter det ska jag träna så jag kommer nog få gå lite innan om det drar ut på tiden.

Mitt största bekymmer förtillfället är nog vad jag ska äta.... jag funderar på vad jag vill ha egentligen och varför jag känner sånt sug efter mat den senaste tiden?

Lite tråkigt blogginlägg men man kan inte alltid vara spännande och mystisk!

Min boksamling bara ökar

Denna dag är hur onödig somhelst. Jag har inte gjort något. Jo jag gick hela vägen till Folkbladet, hämtade ut arbetsprover och tog med mig fyra nya böcker att recensera, det känns kul men nu har jag precis vaknat.

Jag sov i sisådär 2,5 timmar.....känner mig riktigt skabbig och oproduktiv ska ägna resten av kvällen åt att göra saker....avgöra vilken kunskapssyn jag har och möjliga klura ut hur lång bromssträckan är om man kör 50 km/h.


Bostadsbirdag och att lägga sig alldeles försent

Igår fick jag veta att man som student har rätt till bostadsbidrag, hur mycket osv beror allt på hur mycket man tjänar, lånar och vad lägenheten kostar så vi får se. Men det är väldigt skönt att veta att man får det i vilket fall.

Jag somnade runt kl 04 inatt, det ångrar jag bittert. Min plan var att somna någon timma innan  men jag råkade fastna för en film som hette "The Ranch" och handlar om prostituerade på en bordell. Varför man väljer ett sådant jobb är obegripligt för mig men filmen gav en bra bild över hur det egentligen är för dessa kvinnor att vistas i en sådan miljö.

Nu ska jag göra allting för att inte somna än utan försöka få klart saker!

1,5 timmar senare - Undergången är nära!

image256

Jag ångrar bittert att jag tittade ut genom fönstret idag

image254

Feta/övervitkiga människor upprör

Surfar man runt lite bland olika lite större bloggar märker man snabbt att folk blir hemskt upprörda om någon skriver att fetma är äckligt eller att det är äckligt med feta människor överlag.
Då haglar kommentarer så som - fy fan vad elakt och  - man kan inte göra något åt det

Att fetma i vissa fall är ärftligt och på så sätt gör det svårt för någon att reglera sin vikt det förstår jag, att vara mullig är också en sak jag tycker är dumt att störa sig på då vi alla har vår egen kroppsform. Att störa sig på att någon ogillar feta människor förstår jag dock inte?

Är det nyttigt att vara överviktig?
Är det nyttigt att vara lat och inte träna?
Är det kanske något man ska se upp till?

Att säga att man inte kan göra något åt sin vikt är enligt mig inte sant. Rör man på sig, skippar kollektivtrafik eller buss när man ska gå mindre än 5 km ibland om man har tid så gör det mycket. Om man slutar jojobanta och håller sig bara ifrån skräpmat och läsk osv så går man ned, man blir hälsosammare. Jag tror att många blir så upprörda eftersom det tvingar dem att ta en titt på sig själva och ofta inser de att de kanske inte är så aktiva som de skulle kunna vara eller vilja vara.

Att vara överviktig eller gå så långt att man utvecklar fetma är i många fall självförvållat och jag anser inte att vi borde uppmuntra det lika mycket som vi borde se upp till pimsmala människor heller. Men att påstå att inget kan göras åt att man är fet är inte sant.

Ibland så

Ibland upptäcker man att saker och ting ordnar sig och att man bara mår bra och trivs men den man är just nu.

Jag somnade under melodifestivalen

Jag tyckte nog att rätt bra låt gick vidare, det är ju sånt som är schlager och Charlotte är väldigt snygg för sin ålder och hela köret.

En sak som hände dock är att jag vid Nordmans framträdande somnade som en stock och sov till slutet typ. Vet inte vad det kan bero på men jag blev trött som tusan av hans låt eller att jag hade ljus tända hemma.

Idag övningskörde jag och blev lite förvånad för jag har verkligen inte så jättemycket erfarenhet av att sitta vid ratten och har bara tagit två körlektioner i körskola men jag klarar mig ta mig tusan rätt bra ändå. Om det fortsätter i den här takten så har jag nog ett körkort med mitt namn på snart.

Är förörvigt en nöjd människa, kanske för att jag vet att jag nog ska härifrån inom kort, jag tror inte det är möjligt för mig att bli särskilt ledsen eller upprörd över något, jag drar mig bara undan när jag blir less. Tiden för att skicka in alla ansökningarna till skolor osv börjar närma sig och jag vet att så fort jag lägger ned det lilla brevet i brevlådan eller anmäler mig via Internet kommer jag vara nervös. Jag kommer spänt vänta på beskedet om jag får komma på intervju (trots att jag fått veta att jag nog får det) och blir jag väl kallad kommer jag vara så nervös att jag dör.

Nej inte dör, men det här är så hemskt viktigt för mig känner jag

Notis

Melodifestivalen ska ses med lillasyster och god mat då planerna med Sandra blev inställda.

Sammanfattning av dagen:
Min familj inklusive mig själv är hemskt överdramatiska.
Teoriplugget har gått bra
Vanliga plugget en aning sämre

Jag är rätt nöjd i magen

Sugen på asiatisk mat

Har jag varit hela veckan, går omkring och tänker på hur gott det är och om jag ska ha biff eller kyckling till... undrar vad detta beror på? Jag är ju en pizza och kebab brud?

Ikväll ska jag och Sandra svulla nån onyttig mat och se finalen i Melodifestivalen. Jag är inget stort fan av det men kan alltid titta och kritisera i vilket fall.

Min träning var inställd imorse så det får bli på onsdag nu och på trosdag sen med gym.

Måste bara publicera en bild på David Bowie och Iman då jag anser dom två vara så fina tillsammans.

image253


Träningsvärk

Äntligen känner jag av att jag tränat! Jag har allid haft väldigt starka benmuskler och känner sällan av träningsvärk  i dem. Däremot är min överkropp inte mycket styrka att hurra för vilket bevisas idag med en träningsvärk som tusan i armarna och i bröstmusklerna... skönt dock

Idag har jag varit runt på stan lite med pappa, köpte två linnen från H&M men hittade även lite annat jag ska köpa senare i veckan. Fick förresten ännu ett MVG i slutbetyg idag och är verkligen glad, det känns bra och det känns så himla skönt att veta att jag kan och att det jag presterade på gymnasiet egentligen inte var jag......

Hela helgen ägnas till att ta det lugnt, övningsköra och plugga min kära teori.... Ska fika med Nadja som är hemma från Stockholm imorgon. Vi ska planera lite kring sommaren och resor så jag hoppas verkligen det blir av. Synd dock att ingen jag känner sådär har råd med något längre eller mer omfattande, alla ska jobba hela sommaren och resa i slutet av sommaren men då har jag redan flyttat. Dock har jag har en mysig känsla i magen att jag de närmaste åren kommer få resa en hel del!

Angående det personliga brevet som ska skickas till Ädelfors Folkhögskola känns det lite bättre. Fick ett exempel från en kompis så jag ska försöka få till något eget med hjälp av hans brev. Man ska även skicka med ett foto i brevet men jag vet inte vilket man liksom ska ta? Jag tror det lutar åt något där jag själv tycker jag ser ut som jag och där jag ser bra ut. Inget sånt där intelligent eller tillgjort foto bara för att imponera, det känns helt fel.

Körlektion

På körlektionen idag - Prov på min intelligens och fyndighet, jag har alltid ett svar!

Körskoleläraren - och så ser du upp för den döda vinkeln när du byter fil
Jag - jaha, du menar Kent låten?

Det var ju väntat

Jag har aldrig gillat program så som Jackass eller Dirty Sanches? Det har alltid för mig varit hemskt osmakligt att skratta åt sjuka människor som gör sjuka saker. Jag vill gärna tro att min humor ligger på en högre nivå ibland.

Fick nu bevisat en av personerna som är med där är sjuk på riktigt

Det var ju en överraskning.....

Klicka här

Tidsfördriv medan jag borde göra något viktigare

Ju fler (x) desto dummare är du


(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( )  tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 3

(x ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/ har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam

summa: 2

(x ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal

summa: 4

( ) du har ätit en insekt utan tvång
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt (ja jag borde skriva recension till Folkbladet)
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller ut och in utan att ens märka det
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 3

() du råkar ta sönder väldigt många saker (slängt locktång i golvet, en sak i väggen, tappat glas..)
() du har trillat av stolen då den stått helt still
() du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen när du ska säga nåt och tänker på annat samtidigt

summa: 0

Slutsumma: 9.... så farligt var det ändå inte


Lite funderingar

Det har idag varit en av mina mest produktiva dagar någonsin! Jag har hunnit med att skriva texter till tidningen samt två hela arbeten. Utöver det så övsningskörde jag med mina föräldrar och det gick väldigt bra! Klumpen i magen som sa att jag borde ge upp, att körkort inte är något för mig, att man kan gå jorden runt bara man ger sig fan på det försvann! Nu känns det ljusare och jag ser mycket fram emot min körlektion imorgon.


Liten fundering igen:
Eftersom jag nu under ungefär ett halvår faktiskt inte bråkat, tjaffsat eller ens höjt rösten åt någon börjar jag fundera och analysera andra för mig själv. Efter min utveckling så undrar jag ibland - vad tusan är det folk snackar skit om varandra för? Är det inte lättare att bara gå till respektive person och säga vad problemet är?
Det löjliga idag är att fler och fler börjar hänga ut andra och lufta sin konflikt med den på exempelvis bloggar. Det hända mig en gång att en tjej jag trodde var min vän skrev om vår konflikt på sin blogg. Jag minns hur jag då och fortfarande förlorade all respekt och uppskattning för den personen och tyckte det var ofattbart töntigt och barnsligt gjort. Hur sur jag blev över att hon så fegt och på grund av rädlsa för att förlora slog ett lågt slag genom att innan vi hunnit prata ut skrev sin version så att hela världen kunde läsa.

Det känns så fegt att angripa någon bakifrån och inte ge den en chans att försvara sig. Det visar för mig att man redan från början känt sig hotad av den personen.


Jag kommer dö om 71 år

Hittade ett kul test på nätet som går ut på att man får svara på lite frågor om sin livsstil och sina vanor för att sedan få veta hur gammal man kommer bli här i livet.

Jag blir 91 år gammal!

Testa ni med:

Klicka här för att testa själva!

Två månader gravid

Pappa kom hem med hamburgare nyss, hamburgare från MAX. Jag smällde i mig allt plus kakor som om imorgon inte kommer.

Resultat: Min mage putar ut sådär charmigt och sött som på gravida. Jag tycker på riktigt att det ser sött ut då den inte är sladdrig eller så, man liksom ser att det ligger en hamburgarebaby där inne och myser.

MUMS


Framtiden. framtiden, framtiden

Bläh! Sitter här med ett reportage och recension. Jag klagar inte, jag är bara otålig och vill påbörja min utbildning i höst så jag kan få göra mer seriösa saker som jag själv känner för.

Blev lite glad när en tjej jag hade praktik med ett tag på Folkbladet hittade mig här, känns lite kul att prata med andra som inte bor i Norrköping och hänger här hela tiden.

Den här stan känns bara full av människor med alldeles för lätta liv som ser sig själv och sitt som svårast och viktigast. Jag skulle lika gärna kunna säga - hej min familj dog igår och få svaret - aaa men vet du hur mycket jag jobbar och har i skolan eller?

Aja tillbaka till journalistiken! PÅ torsdag ska jag och Mathilda göra något jag aldrig gjort på lunchen faktiskt.
Vi ska äta (ja tänka sig), träna och sen sola solarium. Jag har aldrig varit en såndär som tar särskilt långa luncher eller ser lunchen som någon tid då man gör något. Jag äter och fortsätter jobba sen.

Är förövrigt lite nervös över det personliga brevet jag ska skicka in till Ädelfors Folkhögskola i slutet av månaden. Jag vill så gärna att de ska förstå hur mycket jag vill komma in där men samtidigt så vill jag visa dem vem jag är? Jag vet inte ens varför jag blir så nervös när jag vet att jag har alla meriter och hela köret. Kanske är det min nya grej? Denna nervositet kommer nog från att allting känns så seriöst nu, det är nu det gäller på något sätt.

Timmen mellan hund och varg

Jag har precis läst ut en bok jag ska recensera för Folkbladet.
Jag gillade den nog inte
men jag tänker på den hela tiden

Jag rekommenderar den dock: Silke Scheuermann - Timmen mellan hund och varg

Den har bara med tankar, iakttagelser och känslor att göra och på något skickligt och bra sätt så lyckas författarinnan föra handlingen framåt. Huvudpersonen är en kvinna vars namn vi inte får veta.

Jag vet inte men jag skulle nog vilja att fler läste den så jag får veta om fler får samma känsla av den.

Han var enligt min uppsats surrealist

Jag har alltid varit för styrka
Styrka och Passion
Det är jag

Men idag klev Kafka in genom mitt fönster, lyfte på hatten, drog en hand genom sitt redan ruffsiga hår med slitna toppar och log sitt avspända men ändå lätt nervösa leende och sa på bosniska
 
 - Alla riktiga kärlekar är olyckliga
 - Sve prave ljubavi su tuzne

En Indisk Michael JacksonDetta är ju underbart!

En helt vanlig dag men ovanligt mycket shopping

Dagen började med ett rätt tungt prov kl 09 imorse. Jag tror jag klarade av det rätt bra men vi får se vad lärarna på distans säger sedan.
Efter det var jag på stan för att underligt nog köpa en massa hårinpackning och make up removers på min mammas begäran, uppenbarligen börjar vi förstå oss på det här med produkter.

En återkommande tanke då och då:
Folk som öppet röker på gatan eller ännu värre går och röker som gör att jag får deras rök på mig när jag går bakom och måste hålla andan för att det är äckligt borde fan få fängelsestraff. Jag blir så less på sånt jag menar om jag gick och fes på nån skulle den verkligen bli sur? Men däremot är det minsann okej att spy ut sitt gift över halva stan bara för att man inte kan hålla sig tills man kommer hem!

Imitatörer

Fick dessa två filmer av min kusin idag och de här killarna är verkligen roliga!

Ute mitt i ingenstans

Där var jag och Mathilda ute och festade igår kväll. Trots att festen inte var så värst mycket att ha var det en spännande resa hem som inte avslutades allt för sent. Vilken tur att min mobil lampa är så bra för att hitta mitt i mörkret på landet och samtidigt hitta till busstation som är 2,2 kilometer bort är en höjdare!

Kvällens roligaste:

Nån tjej - Hej vad heter du?
Jag - Amra
Nån tjej - Ohh vad coolt men det kan jag inte uttala
Jag - Nehe hehe
Nån Tjej - Du låter som nån från Sagan om Ringen, får jag kalla dig för Sagan om ringen snälla?
Jag - Absolut!
Nån Tjej - (ropar till nån kille och pekar på mig) Ohh det här är Sagan om Ringen


Idag ska jag plugga för att jag har varit helt otroligt lat. Jag blir också så besviken när man inser att en vän man trodde hade bra kontakt med visar sig vara någon som ljuger rätt mycket...

Annars så börjar nog min folkhögskole magkänsla infinna sig och jag känner allt mer att jag gör rätt som gör nu. Min enda oro nu är att få klart körkortet och att få göra en liten resa i sommar som faktiskt verkar bli av ändå.


Babianrumpa

Jag var då duktig imorse. Åt en nyttig frukost bestående av fullkornsbröd (rostat), en tallrik musli och ett äpple.
Ger mig iväg och tränar spinning som en tokig
Solar lite efteråt
och hur belönas jag för min nyttighet?
Jo, jag bränner rumpan riktigt rejalt och sitter här med en mjuk filt för att det ska göra lite mindre ont

Tack universum, tack

Vem är Hampus?

Blev väckt mitt i natten av att en kille som sa att han hette Hampus ringde? Han sa att han var tokig i mig och att han var helt såld?

Detta låter helt romantiskt tycker ni? En beundrare som i nattens mörka timmar bekänner sin kärlek för mig?
Jo, jo det enda är ju att jag inte känner någon Hampus? Jag har nog bara träffat en Hampus i hela mitt liv och det var en liten unge som brukade kissa ogenerat på vår gård och le stort efteråt?

Har lite svårt att tro att denna unge är den Hampus som ringde mig inatt?


Vissa dagar känns orättvist bra/dåliga

Vaknade upp imorse och var sugen på att dra fram en bikini samt solglasögon och ge mig ut på stan för Folkbladets räkning. Dock lugnade jag mig lite efter att jag stuckit ut foten på balkongen och nöjde mig med bara solglasögonen.

Min dag är långt ifrån slut. Folkbladet jobbet gick bra och det var häpnadsväckande att se hur vacker man egentligen blir med smink. Jag är dock av den åsikten att för mycket smnik ger ett lögnaktigt sken av en själv och att man borde satsa på att visa mer av sitt naturliga jag. Att gömma sig bakom ett gäng produkter och sen vara stolt för de komplimanger man får känns lite sisådär. Hellre får jag en kommentar om min kropp än om  - oj vad du är snyggt sminkad....

Nu har jag ett arbete kvar att skriva och sedan teoriprov. Känner mig lite sådär besviken på vissa i min omgivning fast alla har det ju enligt dem jobbigast och svårast.
Fick förresten besöka Teknik Magasinet för tredje gången idag för att mitt minneskort inte fungerade. Det var rätt gulligt att se hur två killar kliade sig i huvudet och inte förstod vad som var fel. Det enda den ena kom fram till var

  - Ja, du säger ju att du bara får plats med 127 låtar på din mobil och siffran 127 eller rättare sagt siffran 128 (fastän du har 127 låtar på din mobil, tilläger den andre med) har ju alltid haft ett speciellt värde i samband med teknik och telefoner.

Jag - Aha okej... ehh kommer mitt minneskort fortsätta vara snålt eller löser det sig då?

Butikskillarna - Ja du jag vet inte detta har jag aldrig sett förut.... eller jo nu löste det sig

Jag - Okej tack vi syns säkert nån mer gång!

Idag satt jag förövrigt själv och åt på Max, det kändes bra, jag läste Dagens Nyheter och kände mig sofistikerad, snygg och kulturell.....tills jag kom på att jag satt på en hamburgarsylta vill säga!

Dags för att sola i parken?

Gick ut på balkongen nyss
Det är hela 7 grader ute
Woho det är ju nästan bikiniväder här i Sverige


Hahah gammal text från 06 på bloggen

Hittade denna text jag skrev nångång under 2006 och kan inte låta bli att fnissa åt mig själv. Jag håller visserligen med om mycket av det jag skrev då men är förvånad över min rättframhet? Från och med nu ska jag inte förolämpa mitt gamla jag genom att sticka huvudet i sanden och vara så förbannat foglig bara för att det inte ska bli bråk.

Texten

Människor

Alla leker Gud ibland och generaliserar alla männsikor sammtidigt som man höjer sig själv högre upp
Om jag nu skulle få göra det en stund så skulle jag nog säga att alla människor är underliga och en stor dos konstiga
Det är endast ett fåtal som jag kan tycka klassas som normala i mina ögon
Till de konstiga hör:
"De känslomässiga hororna"
Det är väldigt viktigt att vara snäll, charmig och omtyckt, den här typen har ofta lite knäppa drag och försöker komma undan sina misstag eller fel genom att ses som rolig eller att folk ska säga - Nej men (ett namn) hur kan du göra så? Detta ska då följas av ett litet skratt och horan är då glad för den tror att den uppnått målet av omtyckhet och gullighet....
Dessa sprider gärna ut sig själva till alla vare sig man vill ha dom eller inte....
Nu tänker man kanske, men vad är det för fel på det då? nej inte mycket förutom att dessa människor ofta har ett stort tomrum inom sig som inte går att fylla
Dessa förstäker gärna sina irriterande drag och klänger på en åsikter bara för att snabbt kunna känna sig trygga och se om de blir accepterade....

"Ge mig, trygghet, kärlek, ta hand om mig och låt mig gnälla människorna"
Finns det gott om,. verkar vara en tonårsstörning som ibland även fortsätter in i vuxenlivet, just den här typen älskar att gnälla på alla andra som är lyckliga. Man referar till dessa människor som faktiskt är rätt nöjda med sitt liv som slampor som knullar runt på Otten eller players som bara vill få till det.
Ja alla negativa och elaka benämningar brukar man få höra från gnällmänniskorna.... det är helt enkelt avundsjuka för någonting man inte kan klara själv. Fastnar man med en sådan människa kommer man sällan loss eller dör av deras gnäll
För deras själviska filosofi är helt enkelt: Jag skiter i att sexåringar tvingas bli barnsoldater, att småbarn blev slaktade värre än djur i Rwanda, att en tjej/kille i min ålder skulle dö för att bo som jag gör... allt det skiter jag i, för jag har det värst helt enkelt, mig är det fan mest synd om och det är jag som ska få livet serverat på ett silverfat

Om jag fick leka Gud ibland så skulle vissa människor hamna under dessa kategorier, vilken jag själv tillhör vet jag inte, det finns många andra kategorier och jag önskar att jag inte tillhörde någon, misstänker dock starkt att jag visst gör det


Ibland blir man bara sur och jag vill inte alltid vara den som förstår allting när andra beter sig illa

Strömavbrott nyss.... allt bara stängdes ned och mitt inlägg här försvann...skitkul
Men iaf la mig 22.00 inatt för att vila ut och få lite ordentligt sömn men det slutade med att jag låg och vred mig till kl 02 istället. Kände mig helt ensam med mina tankar och funderingar vilket jag antar att jag är också.

Kan kanppt vänta tills dess fem månader passerat och jag kan flytta härifrån. Lite tråkigt är det att jag flyttar på min 20 års dag men egentligen är det struntsamma. Ingen bryr sig ändå och det var riktigt länge sedan mina förväntningar kring att någon ska bry sig införlivades. Jag kräver inte särskilt mycket men kommentarer så som - din födelsedag är ju inte 25 dagar utan bara en dag och kan firas innan du flyttar.
Det stämmer visserligen men samtidigt så kan jag personligen glädjas åt andra och planera med andra trots att det är en bit innan det kommer ske.
Och skulle det vara så att en av mina vänner verkligen inte kommer hinna fira sin 20 års dag eller att jag inte ens kommer finnas till hands för att hjälpa henne med flytten utan är upptagen med annat skulle jag uppriktigt sagt åtminstonde försöka göra det bästa utav saken och se till att hon känner sig uppskattad i vilket fall somhelst.

Men men, jag vet inte, visst det känns kasst men samtidigt orkar jag verkligen inte bråka om vissa saker.
Känner mig rätt säker på folkhögskola nu och hoppas jag får det slutgiltiga beskedet nu i maj om att jag kommit in och är registrerad hos dem. Det enda jag oroar mig för lite är hur de andra människorna är där, jag skulle vilja att det var ett skönt gäng man kan umgås med och bli vänner med. Jag antar dock att det är den där nervositeten inför att börja om på något nytt som gör alla lite tveksamma och rädda inför hur allting kommer gå.

Kom igen, gissa då!!!

Gissa vem som pratade med journalistlinje ansvarige på Ädelfors Folkhögskola idag och fick i princip ett garanterat svar på att jag blir kallad på intervju i maj?
Gissa vem som dessutom fick höra att rektorn och lärarna på den skolan hade pratat om mig och kallat mig för "framåt" och "duktig". Gissa vem som fick höra att det kommer gå bra och att jag nog kommer in i höst?
Gissa vem som faktiskt kom ihåg mig och visste att jag jobbade kvar på Folkbladet och att de åt lunch med mig för nån vecka sen?

Gissa? Gissa?
Nej, just det...ni kan inte gissa vem det kan tänkas vara!!!!

En fräsch tisdag

Vaknade upp för ett tag och kände mig fräsch, håret luktade gott, nattlinnet var nytvättat, vattnet som stod vid sängen sen igår kväll smakade inte äckligt.

 - Bra dag, tänkte jag muntert med ett leende.
Munterheten håller fortfarande i sig men jag misstänker att den svalnar när jag väl blir begravd i arbete.

Bokade nyss mitt jobb till Folkbladet men det känns sådär löst som om jag inte försår vad det hela handlar om. Får sätta mig och skriva ned lite frågor jag ska ta med till intervjun sen.
Idag känns det rätt skönt att vara för sig själv, att inte behöva prata med människor och bara få läsa mina böcker. Det trivs jag ibland bäst med - att få vara själv och inte lyssna på andras pladder om ingenting. Jag kände aldrig så innan men efter en resa jag gjorde för ett tag sen så känns det som att människor gnäller över precis allting och ibland vill jag bara ge dem en smäll och vråla - men för fan folk slåss ju för att överleva i andra länder och här sitter du och gnäller om något töntigt litet problem som kommer vara över om en stund!

Men jag gör aldrig så, vrålar sånt i folks ansikten, jag bara sitter och tänker det medan de pladdrar på. Sitter och målar upp olika secenrio och tänker - hur skulle dessa människor hantera ett riktigt problem? Död inom familjen? Extrema situationer? Skulle dessa människor bryta ihop om deras dator togs ifrån dem och om deras partner var otrogen? Ja, jag antar det
Men för det mesta nöjer jag mig med att tänka alltsånt här och gå vidare för att jag inte orkar bry mig tillräckligt för att säga något sådant till någon.

Hmm, blev visst ett litet argt inlägg nu men jag är inte arg alls, var bara en tanke.


JAG HITTADE EN GRAVID PAPRIKA NYSS!

image252

och så påstår man att jag skulle vara svår att göra glad eller underhålla

Paprikan ska iaf inte tillagas, allt som har ett litet barn i sig lämnar man ifred

Är man lite efter så

Insåg nyss att jag ligger efter
Resten av dagen tillägnas till att korrigera detta

Min födelsedag är om 5 månader

image248


 Lite sådär avtrubbad

Denna helg har minst sagt varit lång och jag har struntat i allt jag behövt göra. Det straffar sig för nu sitter jag här med teoriplugg och vanligt plugg samt stress.

Idag tillbringades en del av dagen på IKEA vilket var kul. Dock var jag halvt inte närvarande under nästan hela tiden och kände mig lite borta. Fick med mig en väldigt snygg taklampa, påslakansett, värmeljus och bokstöd och undvek att bli pank så jag är rätt nöjd ändå. Att hitta hem var en aning svårare men det lyckades till slut.

Måste bara berätta att jag numera har två till av min älskade Stephen Kings böcker! Jag blev helt vild av lycka när min pappa köpte dem till mig som en överraskning igår. Hur tusan han kunde veta vilka jag saknade är ett mysterium för mig.

Nu har jag också:

Signal  - har den på engelska och då heter den Cell vilket syftar på mobiltelefoner.
Allt kan hända - 14 mörka berättelser - I denna novellsamling finns även novellen 1408 som ingen har missat är film nu? Självklart har jag även filmen.


Om

Om inte mitt undermedvetna slutar jävlas
Om inte jag får mat snart
Om inte jag får gå vidare helt och hållet
Om jag inte slutar drömma om tider och personer som längre inte finns i mitt liv
Om jag inte kommer in på den skolan i höst
Om jag aldrig mer blir kär på riktigt i hela mitt liv
Om det inte slutar vara fult väder här
Om jag fortsätter vara misstänksam mot alla

Ja vad gör jag då? Ingenting, jag fortsätter traska på här i någon månad till sen flyttar jag