Magen är rofylld

Jag känner mig så pass känslosam att jag nästan vill citera kärlekslåtar men jag låter bli för jag skulle vara tvungen att misshandla mig själv i år framöver. Kärlek är inte min grej om det gäller låtar eller filmer.


Jag ska farväl till Toni idag, var över strax innan han åkte och det kändes skumt. Var lite irriterande att se hans lägenhet så ihoppackad och redo att ge sig av men så fungerar livet och jag antar att om man har en bra grund så kan inget spola bort den.
Jag är bara gnällig över att vi inte kan ha filmkvällar och att han inte kan köpa ut mer sprit åt mig :P Toni, du kunde väntat tills jag fyller 20 med att flytta =) (jag skämtar, utifall att du tappat all uppfattning för humor utan mig)

 Såhär ledsen såg jag ut hos Toni igår under vår sista filmkväll

En fundering jag måste slinka in med innan jag fortsätter är följande: Varför är alla djurmänniskor som är med på TV uppåtjack missbrukare? När man ser dem på Jay Leno Show när de visar lodjur eller liknande är de mer energiska än kaniner under sex? Vad är problemet? Är det bristen på sex? Är det därför de paratar så fort och deras ögon lyser maniskt samtidigt som de kränger på diverse ödlearter på Jays bord?

Om någon har svar på detta vore jag mycket tacksam

Idag har jag varit hos Jossan och sett på film. Sara och Becka var med också och fnittrade åt diverse saker medan jag själv pillade mig på naveln. Det hela slutade med att jagsomnade på Sara som sedan somnade och strax efter kom Jossan. Den enda vakna var Becka som gav ifrån sig kommentaren och inte verkade märka att vi andra befann oss lite väl långt borta :P

Sen vaknade Sara och började försöka gissa sig till vad som kommer hända härnäst i filmen och gissade fel varje gång :P

Jag känner mig mycket med tillfredsmed framtiden och vad som kommer hända nu känner jag. Är inte heller orolig för att tappa bort det jag har med vissa människor för att jag vet redan i förväg hur det kommer gå.

 


Vemodigt glad med inte ledsen =)

- Bilder säger mer än tusen ord

Har dock inga bilder från gårdagen men det var verkligen kul =) Jossan vår underbara värdinna hade fest som slutade med att vi kom cyklandes hem till henne kl 05 helt utmattade men mätta efter Max hamburgare!
Jag hade druckit lite väl mycket och cyklade in i buskar samt ramlade men det gick bra ändå
Alla var där och Toni var på topp med sina skämt och historier =)


Hoppas verkligen att alla vill komma på min födelsedag sen, skulle betyda massor för mig

Så Jossan och alla andra som var med, tack för en underbar kväll =)


Idag åt jag avskedsmiddag på "PappaGrappa" med Toni, vemodigt men ändå kul, för nu när han flyttar kan jag hälsa på och ha någon att åka till när jag får tråkigt i stan


Efter det blev det film och presentutdelning och jag visade mig vara lika rädd för "The Ring" som alltid.

Måste bara ha med ett skämt som fick mig att skratta trots dess tveksamma kvalite


Toni: Kevin Bacon har en bror

Amra: Jaha, vad heter han?

Toni: Jo han heter Kevin Egg....

Hahahaha jag tycker fortfarande att det låter skitkul =)


Visste ni förresten att om man ropar "högre" till den där grejen man trycker på för att det ska bli grönt vid övergångsställen så piper den högre? Jag hade ingen aning, fick värsta chocken verkligen! Det funkar, testa sen


Playa del Ingles!!!

Äntligen är något planerat! Det är nu klart (om jag kan få pengar från min familj,vilket jag säkert får) att jag, Sara, Jossan, Becka och Kamala ska resa iväg till ett varmt land den 8:e december! För er som inte vet så ligger Playa del Ingles i Gran Canaria. Har alltid velat åka iväg på vintern och slippa sakta ruttna bort och nu har jag chansen. Det är verkligen sjukt billigt dessutom och tjejerna jag åker med kommer nog (förhoppningsvis) inte driva mig till vansinne :P Jag misstänker att ingen av dem tänker leka grottmänniska eller klaga på allt som finns att klaga på vilket jag fick uppleva i Italien.


- Det finns bara vitt bröd till frukost (dumhuvud,dumhuvud,dumhuvud)

- Det ska bli skönt att få komma till Sverige och slippa alla blickar från män (tror du verkligen att du är så het?)


(Detta var två av de oändliga klagomålen och dumheterna jag fick höra, undrar om jag själv var likadan, jag hoppas inte)


Nehej så kommer det inte bli denna gång för sällskapet och förståelsen för andra kulturer är bättre =)

Känns riktigt bra i magen och jag ser mycket ljusare på halvåret som kommer.
 

Jag sitter här och städar så att det ska se någorlunda fint ut när familjen kommer tillbaka från Bulgarien senare idag. Jag är idag mycket piggare än igår som jag helst vill glömma bort. Förlåt Toni hoppas du glömmer det där :PSnyggt va?


Lista.......igen

Hur många lampor har du i ditt rum? hmm 4?
Vilken låt spelas mest hos dig just nu? Har inte musik på men det är en Linkin Park reklam på TV
Favoritfrukt? Det mesta?
Har du någon konstig vana, isf vad? Hmm nu ska vi inte gå in på sånt......
Linje på Gymnasiet? jag gick samhäll&kultur
Hur gammal är du? 18
Är du helsvensk eller har du utländskt påbrå? totally utländsk
Har du någon kommande resa planerad, isf vart och när? Jossan och jag försöker dra igång en vinteresa sen! Bosnien innan det tror jag dock och sen Afrika
Favoritserie? Scrubs kanske?
Lekte du med Barbie när du var liten? Lekte är att ta i, jag brukade låtsas att de var monstertrucksbilar.....
Ditt nästa köp? Öl
Saknar du någon just nu? Japp
Säger du "kavjar" eller "Káviiar"? kaaavijar
Har du ont någonstans? Myggbettet på näsryggen och min kära begangnade korsrygg
Har du lätt eller svårt för att prata om känslor? Ehh? hahahaha gissa
Vad gör du just nu? Försöker skriva klart det här så att jag kan se på film
Vad ska du göra imorgon? åka till cypern
Vad åt du senast? En pirog
En manlig kändis du tycker är snygg? Dum fråga igen
En kvinnlig kändis du tycker är snygg? Samma svar som ovan
Vad dricker du helst? Juice, vatten, mjölk eller läsk
Hur många kontakter har du på msn? 62 stycken
Och hur många av de pratar du dagligen med? Vet ej? 8 styckna kanske?
Är du singel? japp
Tidigare jobb? Orka rabbla upp
Vad skulle du köpa om du vann 1 miljon? Då skulle jag köpa en lägenhet vid havet först tror jag
Framtidsplaner? resa och ha kul
Bestämmer du dagen innan vad du ska ha på dig? Aldrig
Vad ska du ha på dig imorn? Inte en aning
Går du i skolan eller jobbar? jag softar


Känslomässiga minfält

Jag är aldrig särskilt bra med inledningar så jag kör min variant och helt enkelt börjar babbla en massa.

Igår hade jag, Jossan och Sara en liten filmkväll. Till kvällens ära valdes till min stora förtjusning: Stephen Kings "The Shining, miniserie" och jag blev ännu mera förtjust när Jossan sen lånade en film och sa att King filmer var bäst. Jag lyckades även tvinga på dem min vattenmelon jag måste äta upp annars blir den gammal.


Jag har klarat mig riktigt bra helt själv hemma även om jag motvilligt börjar sakna familjen och deras ljud. Dock hände en underlig sak imorse som gjorde mig helt ställd och tvivlen om att jag ska klara mig ensam växte.... diskmaskinen funkar inte?!? Varför?? Den funkade igår men idag säger den bara nej? Varför säger den nej till mig? Den har aldrig sagt nej innan..... Det är väldigt irriterande att jag inte kan klura ut varför det inte vill sig.


Jag har upptäckt att jag är en sådan människa som kan glömma bort människor bara de inte finns i närheten. Skulle någon såra mig och sen försvinna ur mitt liv skulle jag aldrig tänka på smärtan eller sveket. Tyvärr brukar dessa människor förr eller senare dyka upp och förvandla hela Norrköping till känslosamma minfält. Då måste jag ta skydd och försöka gå runt eller springa rakt igenom.... Min pluton är tyvärr inte tillräckligt starkt för att göra det sistnämnda. Undrar om alla har så? Känslosamma minfält de gör allt för att undvika även om det innebär avsäga sig något man inte tycker om eller inte göra något man hemskt gärna vill bara för att det ligger så känsligt till? Jag kan iaf glädjas över att jag inte lider om det inte finns i närheten.


Jag är grymt sugen på god mat! Men inspirationen till att tillaga något alls verkar ha försvinnit. Jag kan som mest stela halvdåliga fiskpinnar och bränna pomme? Jag får hålla mig till musli så blir det inga större olyckor.


Diamanter är en flickas bästa vän


Ja i mitt fall gäller det kanske inte diamanter utan andra saker men har alltid gillat den frasen väldigt mycket.

Imorrn åker min familj iväg till Bulgarien i en hel vecka. Trots att det svider att missa havet kan jag knappt vänta tills de åkt iväg och jag äntligen kan få vara ifred lite.

Att bo hemma känns ibland som att ofrivilligt dela tält med främmande underliga människor i snart 19 år. Så för att fira min nyvunna frihet har jag bjudit hem Toni som av någon underlig anledning vågar smaka min matlagning och tro att han överlever?

Jag har som förberdelse skrivit upp alla akuta nummer till diverse instutioner utifall att han får en släng av döden. Senare på kvällen ska vi alla (tjejerna) gå och se "Happy Feat" på utomhusbion. Känns riktigt mys för att då kan jag prata massa och det hörs inte eftersom det alltid finns minst en till pratkvarn där som överröstar mig =)

Jag har från början planerat ett längre inlägg med en massa filosofiska tankar men jag orkar inte så det får bli detta istället:


  Fick hem "Tillbaka till framiden 2" igår och är massa glad =)

 Min älskade Rocky är också hemma nu

 Denna ursnygga klänning kunde jag inte hålla tassarna borta från igår!

 Detta är min stolthet (även om alla böcker inte är med) och det enda jag behöver

 Jag utan huvud i min nya klänning

 Jag utan vett att sminka mig

......

Jag är sur

Här har ni mig lite snabbt

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Aldrig men skulle vara kul och ha sönder alla kameror
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren, sommaren, sommaren

Brukar du sjunga i duschen? Ja gud ja
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Ingen sport
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? yes
Laddar du hem musik och film från internet? Nej men jag har folk som gör det åt mig :P
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Shoppa, spara undan en del och bjuda mina vänner på en helvetets resa
Vad är det bästa med julafton? Firar inte jul men tycker om stämningen hemskt mycket
Tänker du mycket på ditt utseende? Njah, ibland men gör aldrig något åt det
Tänker du ofta på sex? Japp lika ofta som en kille
Är du skyldig någon pengar? Hmm nej? på sin höjd en tia men förhoppningsvis har jag ingen som surar över detta
Är du mörkrädd? Nej det kan vara mysigt.... om jag inte är i en skräckfilm eller så
Bär du glasögon eller kontaktlinser? glasögon när jag ser på TV och när jag är "den visa"
Vilken färg är snyggast? Vet ej, alla färger förutom ljusblått
Tycker du matte är svårt? Jag och matte? fyfan
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Hahah snarare tvärtom
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar!
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Runt kl 10 eller innan
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? På vemsomhelst som står i närheten
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? Ja så fort jag fått chansen
Bor du utomlands? Nej men skulle vilja nångång
Har du piercing? Ja en del i öronen och två i naveln
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Jag vill ha en sista i örat och sen en på handleden
Bråkar du och dina syskon ofta? Japp, typ en gång om dan minst
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? De som sitter längst in i hjärtat
Läser du ofta böcker? Hahahahahah... ehh ja jag läser mycket
Vad föredrar du för sorts filmer? Allt förutom kärleksfilmer
Vad slösar du mest pengar på? Kläder ?.
Vill du gifta dig? Ja det tror jag nog men seeeeeen
Vill du ha barn? Ja man måste föra min charm och intelligens vidare
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? Låser inte ens när folk är i huset
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Inget som jag måste se
Vilka länder har du varit i? För många, orkar inte rabbla alla
Vilka ställen har du bott på? Typ 12 - 13 olika ställen
Vilka husdjur har du haft innan? Fiskar,fåglar och en hund nu har jag en fågel
Vad förknippar du ordet skolstart med? Att jag slipper det nu! För jag har tagit studenten osv
Solar du ofta? När det är sol så
Är du bra på att laga mat? Jag blir allt bättre
Var badar du helst? Överallt där det inte är äckligt och dödligt kallt
Vad dricker du för alkohol? Det mesta funkar (förutom Tonis grogg på Hultsfred) men öl och vin brukar det bli
Vad använder du för droger? Vad tusan är detta för dum fråga? om jag använde droger skulle jag lista upp vilka här??
Vilka djur är du mest rädd för? Småkryp och sprutor numera (fast sprutor är nog inga djur)
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Nej inte sådär dödligt
Vilken kändis är hetast? Ehhh? Rickard i Rammstein kanske????
Gillar du att dansa? Ja massor :P
Vad har du för klädstil? Ingen aning
Är du flygrädd? Nope
Hur vig är du? Lär ju i inte vinna i en Limbo tävling direkt
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten, cola eller juice
Vilken är din favoritglass? All glass?
Tror du på ett liv efter döden? Vet ej men jag antar att jag nångång får se
Vilket kaffe sörplar du helst? Hatar kaffe
Vilket mobilmärke föredrar du? Korkad fråga, jag bryr mig inte om mobilmärken men själv har jag Sony Ericsson Walkman
Har du varit deprimerad? Nee men ledsen nångång
Tycker du om sushi? Aldrig testat
Tror du på livslång kärlek? Ja tyvärr så gör ju jag det
Vad äter du helst när du ser på film? oj oj, ostbågar, godis, chips och allt annat som är onyttigt
Lever dina föräldrar tillsammans? japp
Har du tandläkarskräck? Efter min underbara tandställning.... ja lite
Vad heter du i mellannamn? Har inget
Har du någongång haft självmordstankar? Nope
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska men mår underligt bra av att vakna tidigt och göra mer av dagen
Vilken ögonfärg har du? Någon brun nyans
Vilken hårfärg har du naturellt? se svaret ovan
Biter du på naglarna? När jag var liten massor och nu ibland
Är du beroende av något? Hmm nää inget som hotar att förstöra mitt liv sådär, kanske god mat
Hur ofta motionerar du? Rätt ofta nu på senaste tidenEnjoy :P

Män... de har så underliga önskningar

Toni säger:

näe, jag föredrar ditt hår. Det kan man lukta på och krypa in i. Ibland klättrar jag in i en liten koja som finns där. Där kan jag ligga i en saccosäck och läsa.


Angelique Papillon - www.amrasfinablogg.blogg.se säger:

okej.....

Toni säger:

Amra: *blocka*

 


Nu har man vart lite slapp med att uppdatera igen men jag är tillbaka.


Har inte gjort så mycket märkvärdigt, umgåtts med vänner och sysslat med vardagliga saker mest. Har fungerat rätt bra förutom att jag tycker vädret borde skämmas något rejält. Igår kunde man inte ens ta sig till utomhusbion pga regn. Inte för att det var en film jag skulle dö om jag inte fick se (The Holiday) men utomhusbio är roligt.

Jag satt nyss och gick igenom mina låtar lite och till min förfäran såg jag att jag faktiskt har två låtar av Daddy Yankee.... vart tusan är jag på väg och vad sysslar jag med?

aja iaf från förfäran till irritation och förvåning


Jag har aldrig varit typen som uppskattat överdrivet gulligull och söta små ord, varken från vänner eller pojkvänner, det har enbart gått bra om det sägs privat och vid utvalda tillfällen med utvalda människor. Trots detta anser jag mig inte vara en kall och elak människa, argsint och tempramentsfull, javisst. Dock tror jag att alla som jag tycker om mycket vet att jag tycker om dem mycket och att de alltid kommer stå under mitt beskydd så länge de förtjänar min kärlek. Det jag dock på senaste tiden stört mig på är folk som försöker håna mig eller förlöjliga mig när jag träffar något och anser att den människan (killen) är gullig eller snäll. Allt är inte sex och köttslig lust, ibland träffar man på någon som faktiskt kan tycka om en för mer än sex och som uppskattar ens personlighet osv. Jag hatar att man då stöter på folk med ironiska kommentarer och skit jag inte alls vill höra och sånt kommer ofta från människor med noll erfarenhet av den saken så varför ens hålla på och kommentera?


Idag var jag hos Jenni (om förövrigt hade en av de snyggaste singellägenheterna jag sett) och åt mat. Jossan och Elin var med och jag tyckte att sällskapet blev härligt soft eftersom vi fick se Jenni briljera med sina matkunskaper och sin skicklighet i att steka kyckling och Jossans hela fyra korvar :P Annars så var jag hemma hos Toni Foni igår och såg på Stephen Kings "Gröna milen" sen gick jag hem och såg lite av hans "Dolores Claiborne", ibland gör svenska tv kanaler mig stolt!


Jag lyckades hålla mig hos Toni (jag vägrar vara mesig) men fällde tår hemma över dessa ord som uttalas av John Coffey i hans fängelsecell: Jag är trött bossen, trött på att vara som en vilsen sparv i regnet, trött på att aldrig hitta någon som kan tala om för mig vart vi varit, vart vi är och vart vi är påväg, jag är trött på all smärta som känns som glassplitter i huvudet som jag måste känna varje dag. Det är såhär varje dag i hela världen bossen, jag vill inte mer.


För er som inte sett filmen se den eller läs boken, ni kommer älska den lika mycket som jag det lovar jag er.Tvilling....... ägg?

Håller på och lagar mat just nu och när jag skulle kläcka ett ägg blev det en tvilling!

 och för att visa att det är sant finns här också en bild på ägg nr två bredvid tvillingarna!Inte det mest häpnadsväckande kanske....  men syftet är att visa att om jag någonsin blir hemmafru kommer jag finna liknande saker intressanta och bli tokig! Så snälla, låt mig inte bli hemmafru, blir jag det får ni glo på bilder av ägg hela dagarna på min blogg

Har hänt lite saker sen sist (det luktar bränt i ugnen måste upp och kolla) men jag kommer aldrig orka få ned allting. Fredags var en rätt kul utekväll med mycket skratt och knäppa kort och eftersom min kära vän Nadja publicerat lite bilder kan ni kolla på hennes blogg http://thencloset.blogg.se och säga vad ni tycker.

En sak jag sitter och funderar på är varför man kommenterar en människas blogg när man inte känner den människan? Det som förbryllar mig kanske ännu mer är varför man orkar fälla en elak eller dömande kommentar? Jag menar alla har vi ju vänner vars bloggar vi läser och kommenterar, varför skulle jag leta upp någon jag kanske inte gillar eller bara stör mig på eller liknande och skriva något i den människans blogg? Det går utöver mitt förstånd men jag antar att man måste låta människor ha sitt roliga... de blir iaf aldrig bjudna på middag hemma hos mig :P

Igår var jag hos Nadja där vi diskuterade olika sätt att förklara för någon att man inte vill träffas mer eller att den människan inte är rätt. De populäraste replikerna blev:

1: ett väldigt utdraget och känslosamt "det är inte du, det är jaaaaag"
2: Jag är lesbisk
3: Börja prata och bete sig som en grottmänniska (detta beteende fick jag till min stora ära se i Italien)

Idag börjar förresten min nyttiga tid och jag har högtidligt svurit för mig själv att aldrig mer äta skräpmat... detta löfte kan innebära att jag måste sluta umgås med Sara, Jossan och Nadja men med tillräckligt mycket tjat kanske jag kan få dem att slå in på den nyttiga banan också!