Den enda artisten vars dod jag grater over nagonsin


Det har bade hunnit regna och vara valdigt soligt under en och samma minut har

Den har bloggen ar inte alltid sa valuppdaterad, jag vet. Ibland kan jag dock kanna for att skriva nagot och da gor jag det. Det ar underligt hur konstigt det barjar kannas att skriva pa svenska, som om det inte ar mitt sprak jag uttrycker mig pa langre. Kanske inte ar nagot underligt egentligen da jag knappt anvander det nu men i alla fall.

Sitter har i Holland och har det bra. H&M har en stor rea sa forutom karlek och stok har jag aven klader nu. Trivs har och tanker pa Norrkoping som borjar mer och mer kannas som en spokstad. Nagot som inte langre tillhor mig och jag tillhor inte langre den. Tanken att ga till Hugos eller Otten har helt forsvunnit, att sukta efter Halvars glass eller langta till parkfesterna finns inte heller. Tror att jag helt enkelt gatt vidare medan det finns manga andra som stannat kvar, som festar med arets studenter och fortfarande haller reda pa allt drama som uppstar pa dansgolvet eller facebook. Pastar inte att det ar fel men jag ar inte dar langre. Det var mer an ett ar sedan jag blev osams med nagon, eller ens kande mig forbannad pa grund av nagot dramatiskt skal man inte minns veckan efter.

Jag kommer tillbaka tillsammans med Jarno i slutet av manden, vi ska vinka av min familj som ska till Bosnien. jag aker inte i ar pa grund av forutsattningar och personliga skal. Deppar dock inte namnvart over det. Har kommer min sommar i korthet:

1. 5:e juli till 12:e juli aker vi till Portugals huvudstad Lisabon, 25 min bort finns aven stranden, inget att klaga pa.
2. 12:e juli ar vi tillbaka i Amsterdam och kommer stanna dar nagon dag
3. 15:e juli till 22:e juli aker vi till Venedig, Italien och bor hos vanner
4. Den 20 juli har vi bokat en resa till Rom. Jag och Jarno har ett ar tillsammans och i arlighetens namn, kan det bli mer romantiskt an att fira det i den staden vi traffades exakt ett ar tidigare?

Vi har pratat om att aka ivag nagonstans via ryanair och hostelworld.com i augusti men jag vet inte om vi har tid. Den 16:e juli far jag veta om jag kommit in pa universitetet har pa min forstahandsval och da ska det ordnas med flytt och lagenhet. Hittar vi dock sallskap som ar sugna pa att resa blir det nog av. Vill garna hinna och halsa pa Mathilda i London men det kanske vi far planera lite senare.

Nu har jag suttit och skirvit har ett tag, ska ut snart och kopa en kortlek, en baguette och nagon god dricka. Ska tvinga Jarno som fortfarande sover att ata frukost och spela kort med mig sammtidigt.

Hoppas alla har det bra dar u Sverige, kram