En helt vanlig dag men ovanligt mycket shopping

Dagen började med ett rätt tungt prov kl 09 imorse. Jag tror jag klarade av det rätt bra men vi får se vad lärarna på distans säger sedan.
Efter det var jag på stan för att underligt nog köpa en massa hårinpackning och make up removers på min mammas begäran, uppenbarligen börjar vi förstå oss på det här med produkter.

En återkommande tanke då och då:
Folk som öppet röker på gatan eller ännu värre går och röker som gör att jag får deras rök på mig när jag går bakom och måste hålla andan för att det är äckligt borde fan få fängelsestraff. Jag blir så less på sånt jag menar om jag gick och fes på nån skulle den verkligen bli sur? Men däremot är det minsann okej att spy ut sitt gift över halva stan bara för att man inte kan hålla sig tills man kommer hem!

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

roligt med shopping ;D

Postat av: Lina

Det är ju inte samma sak? Det röker hur många personer som helst och inte tror jag att du går och håller dig hela dagen med att fisa om du är fisnödig när du vaknar på morgonen och på väg till skolan?

2008-03-10 @ 18:05:30
URL: http://Raneby.blogg.se
Postat av: Linda

S: Jojo men den passar inte in liksom ;P Hahaha btw, är du turk din fis så blir jag glader :D

2008-03-10 @ 19:52:20
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Linda

S: Nej, menade om du var det :)

2008-03-10 @ 20:14:29
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Tu Madre

Precis :) Barn SKA få uppmärksamhet och bekräftelse. Jag ignorerar ALDRIG mina barn. Jag vill att de alltid ska veta att de har mamma där när de behöver. Tack vare att jag alltid ger dem uppmärksamhet är inte Alice "mammig" heller. Hon kan ha distans från mig, för hon vet att jag alltid finns där om hon behöver nåt.

2008-03-10 @ 20:32:45
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback