Dino Merlin ikväll!!!

Nu har jag duschat, ska plocka i ordning det sista innan Ena kommer och sen ska vi börja fixa oss för ikväll!
Som jag tjatat om tidigare spelar Dino Merlin i Norrköping ikväll!

Enda sen förra sommaren då jag missade honom i Sarajevo har jag tänkt på att jag så gärna vill att han ska spela nånstans här i Sverige eftersom han verkligen är en av mina favorit artister genom tiderna!

Nu ska jag gräva runt bland alla mina klänningar och hitta en som passar!!!

Kommentarer
Postat av: Toni

Svar: Haha, ja, jag läste den. Jag gillar hur han tänker! Dino Merlin minns jag att du spelade på en ölkväll en gång i tiden, ha det så kul på konserten!Med mig är det rätt bra. Just nu jobbar jag vansinnigt mycket med min kortfilm, vi börjar filma den v.17, men redan på måndag sticker jag till göteborg och är med på en annan inspelning. Våren har kommit hit, det verkar som om det kommer bli sommar i år igen. Det har blivit rätt många folköl i solen nu...

Postat av: miahmariah

2009-04-04 @ 19:30:03
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: miahmariah

Hej. Du behöver inte spara denna kommentar om du inte vill. Idag har marcus kontaktat mig. Han verkar ju vettigare än sin syster. Han menar på att det är bara överdrifter som hon har kommit med. Dessutom har han skrivit ett inlägg om detta på sin blogg nu. Han försvarar henne rätt så mycket. Jag har skrivit en kommentar på inlägget innan och det inlägget som handlar om det här om du vill läsa. Han har kommenterat i mina inlägg det blev ett bloggkrig och i inlägget om en polisanmälan. Du är inte avslöjad och jag lovar dig att inget om dig kommer fram. Så du behöver inte oroa dig.Ha en kul kväll.

kram

2009-04-04 @ 19:33:30
URL: http://miahmariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback