Tråkig dag men mer händer till helgen

Idag har jag verkligen bara satsat stenhårt på två saker.


•1.       Vara sjuk

•2.       Skriva


Imorgon ska jag och syster träffa Mathilda och hennes syster. Än så länge har vi bara planerat att äta lunch men vi får se vad mer vi hittar på. Nu blir det att leta upp något att äta. Det är en utmaning kan jag säga er eftersom ingen handlat här hemma alls.


Kommentarer
Postat av: mingla

hur länge har du bloggat?

Postat av: ellinor

joo lite tid över får jag nog iaf, men om du ångrar dig så är det bara att höra av dig för jag ska gå på stan imorn :P jag ser nog till att packa på kvällen så har nästan hela dagen ledig, hmm.. ja brukar antingen fika på fräcka eller kupolen men choklad och kaffe kompaniet är inte så dumt heller :) sj då?

kram

2008-06-12 @ 20:42:10
URL: http://www.metrobloggen.se/ellinoranzelius
Postat av: ellinor

aha, aa det låter bra :)

kram

2008-06-12 @ 23:03:21
URL: http://www.metrobloggen.se/ellinoranzelius
Postat av: Matilda

Svar: Ååh, vad kul det låter =D Jag har sökt jobb som graffitireporter på GP, en tidning här i Göteborg, men fick inte det jobbet. Men jag skall försöka igen :) tror jag ska gå journalistik/media på gymnasiet, det verkar roligt och intressant =) Jag är 15 år, så jag söker gymnasie i höst när jag börjar 9:an :)

2008-06-12 @ 23:47:39
URL: http://matildahe.blogg.se/
Postat av: Michelle

Svar: Haha okej, men trevligt att träffa någon sådär bara för stunden också ;) Hehe, nej det är inte ansträngande på det sättet, men skönt med ledighet nu en vecka, så man hinner umgås med lite familj och så. När jobbar du? Jag börjar 23:e, men jobbar mycket kvällar och helger. Tror jag tappat bort ditt nummer, eller jag sparade det nog aldrig, haha. Kan jag få det igen? Krams!

2008-06-13 @ 10:35:29
URL: http://eyeofstone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback