Avslutande inlägg men det fina kvarstår


Jag flyttar hemifrån imorgon. All packning och allt som ska göras står och väntar men jag tänkte att jag skulle skriva ned det här först innan jag får för mycket att göra. Igår hade jag en födelsedagsmiddag/hej då fest hemma hos mig och det gick hur bra som helst. Alla var helt chockerade över att jag faktiskt kan laga mat och få ihop hyffsade piroger med god fyllning i! Väldigt fina presenter fick jag också så jag är nöjd och glad idag. Kändes bra att ha alla där som man tyckte om och känt så himla länge.

Idag är jag dock orolig och en aning ängslig. Jag hoppas att det beror på flytten imorgon och inte något annat. Allt går fortfarande bra mellan mig och Jarno men trots det vet man aldrig vad framtiden kan ge. Jag hoppas i alla fall att jag kan få ha kvar alla mina relationer både dem med vänner och den med min pojkvän. Imorgon flyttar jag och det är ett avslut genom att jag börjar på något nytt men har alla guldklimpar kvar här hemma.


Lite bilder från igår:






Tack alla för att ni kom och hoppas ni hade det kul! Ni som inte grattade/grattade försent eller helt enkelt inte brydde er kan slänga er i väggen några gånger i rad. 


Kommentarer
Postat av: Melina

ser trevligt ut :)

Postat av: amanda

hehe =)

2008-08-16 @ 21:04:17
URL: http://ammizz.blogg.se/
Postat av: sarah

Ja det är lite kämpigt att få med allt i packen eller hur man säger ;) hehe . men du , jag bjuder på huvvet , du får det gratis för det har varit så jobbigt idag ^^ hehe . kram

2008-08-16 @ 21:11:00
URL: http://sarahsglitter.blogg.se/
Postat av: Noor

Hej, eftersom att precis börjat att följa din blogg, så undrar jag vart du ursprungligen kommer ifrån?:)

2008-08-17 @ 00:22:13
Postat av: Amra

svar Noor:kommer från Bosnien ursprungligen, har du själv någon blogg?

2008-08-17 @ 01:30:33
URL: http://amrasfinablogg.blogg.se/
Postat av: Michelle

LYCKA TILL med flytten gumman!

Har lagt upp bilder från Takida-kvällen på min blogg, som du gärna får kommentera när tid finns till! Vi hörs snart. KRAMAR till dig!

2008-08-17 @ 16:39:54
URL: http://eyeofstone.blogg.se/
Postat av: Annamellita

sv. Min sommar har varit jättebra! :) Hur har din varit? :)



kram

2008-08-18 @ 22:10:15
URL: http://annamellita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback