Ett lite annorlunda mode för muslimska kvinnor

Bloggkommentatorerna tipsar om en blogg som har lite annorlunda mode. Tycker det är kul att det finns lite fler variationer där ute än bara H&M och Zaras senaste. Nu är jag inte någon modeintresserad människa på så sätt men däremot är jag faktiskt för en modeblogg som kan visa att även muslimska kvinnor kan se intressanta och fina ut.

Kanske inte det jag själv är van vid men det är fina kläder i vilket fall.

En annorlunda modeblogg:

Kommentarer
Postat av: sarah

Ja jävla bussar! :P . Men nu verkar de vara på väg till mig iallafall , de skulle varit här 9.3o . Hmm . Men men . :) . Var inne o kikade på sidan me de muslimska kläderna . Skulle aldrig orka gå i sådant o skyla mig oså ^^ . hihi .

Ja helgen ska bli så spännande! . :) Du får se bilder efter helgen ;) Kramar!

Postat av: ellinor

hehe ja vet inte, fr nog reda på det ikväll :P hehe aa jag med =) åh, trevligt =)ohh va kul :D vart ska du flytta ?? hehe det går nog bra :) jag jobbar fredag och lördag, eller aa det beror på vädret, sedan blir det fest lördagkväll och söndag vet ja inte vad jag ska hitta på ;P aa precis. aa jo det tycker jag med, men det är väl så ju äldre man blir desto mindre bryr man sej, sen är det ju mkt lättare när jag får komma in på krogen och så =) kram kram

2008-08-07 @ 11:30:30
URL: http://www.metrobloggen.se/ellinoranzelius
Postat av: amanda

hehe ja min mamma döpte han till Turbo :D först var det lite ironiskt för han var jättelugn, men nu är han verkligen en turbo som har hur mycket energi som helst ;)

2008-08-07 @ 12:17:09
URL: http://ammizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback