10 sätt att INTE få ett förhållande!

10 sätt att inte få ett förhållande

 

Ibland vill man bara gå ut och roa sig med det motsatta könet. Detta innebär inte att man efter någon dejt vill hålla hand och sucka lyckligt över att han finns. Ibland vill man bara ha sex och ibland bara fika. Tyvärr blir det sällan som man tänkt sig och man hamnar i den situationen där man måste ?prata och förklara? läget och sen stå ut med tjurskallighet eftersom man sårat hans manliga fåfänga. För att undvika detta och för att undvika förhållanden i allmänhet kommer här 10 smarta tips på hur du kan undvika att snärjas in i ?vi delar allt i två för att vi älskar varandra?. Tro mig, ibland är man bara girig och vill ha allt för sig själv!

 
  1. När han bjuder ut dig på fika förklara enträget att ni bara kan ses runt kl 14. Ett senare klockslag vore omöjligt eftersom du redan vid kl 17 sover som en stock.
  2. När ni väl ska träffas och han för att visa sig gullig bjuder på maten gör följande: beställ det äckligaste du kan tänka dig, sitt sedan tyst utan att ens titta på maten. Toppa det hela med att se arg och sammanbiten ut precis hela tiden och gör äcklade grimaser när du tittar på din eller hans mat.
  3. Om han under kvällens gång undrar vad som är fel, (om han inte gör det spring därifrån för att han är då med all säkerhet knäppare än vad du är) vänd irriterat bort huvudet, stirra ut genom fönstret och säg med dämpad sammanbiten röst: inget?. Det är ingenting!
  4. Prata om hur dina ex var (och är) i sängen samt överdriv storleken grovt.
  5. Ta upp och berätta om väldigt personliga och intima saker som har hänt och som du tänker på. Ta upp tragiska saker från barndomen och berätta hur du ibland hör röster som följd av dessa händelser. Nämn i förbigående att du brukar spy när du blir nervös, titta sedan spänt på honom.
  6. Skratta högt åt hans utseende/kläder och påpeka precis allting du kan komma på som är fel. När han sedan försöker säga emot ? skratta? högt som en riktig galning och tystna sedan abrupt?. Stirra misstänksamt på honom och börja skratta igen (du kan göra om det här tills han går därifrån om du vill)
  7. Ha väldigt opassande kläder som skämmer ut honom beroende på vart ni är. Här kan man lätt låta fantasin flöda!
  8. Var skitdålig i sängen, kör in armbågen/knät i ställen där han minst vill ha dem och stöna högt som ett djur. Bli upphetsad av saker som leverfläckar och under själva akten: ligg stil som en död fisk och andas ångestfyllt.
  9. Förklara utförligt hur du har mens tre veckor i månaden
  10.  Är han fortfarande kvar? Gift dig med honom ? du har funnit den rätta!!!
  Hoppas denna lista hjälper tjejer såväl killar!



Ps: Detta sa Jossan nyss till mig på msn

pline säger:äter du aldergi pomme i ugn?
Angelique Papillon säger:nee?
pline säger:det gör ja minst tyvå gånger i vekcan omg
Angelique Papillon säger:haha okej då får du göra åt mig
 
pline säger:jälva mojje ja är förskräckt en människa som aldrig gör pomme
Angelique Papillon säger:nadja får göra?
pline säger:du är en slampa
Angelique Papillon säger:hahahah
Angelique Papillon säger: du det här kopierar jag lätt in i bloggen

Kommentarer
Postat av: Nadja

Hahahahha klockren utveckling från msn asså!!!

Postat av: Toni

De killar som blir förälskade i dig måste ha det förjävligt... Och vilket djur är det i sånfall du skulle stöna som (enligt punkt åtta)? Ett får? En älg?

2007-06-22 @ 00:16:29
URL: http://kamratsavela.blogspot.com
Postat av: josefine

haahahahhaahahhaha

2007-06-22 @ 11:56:59
Postat av: josefine

hahahahahahahah den rätta

2007-06-23 @ 12:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback