Jag väntar med spänning.....


Efter mycket skrivande av både noveller och divserse skitpoesi har jag bestämt mig för att uppdatera denna blogg med ett fläskigt inlägg.

Utrrycket "fläskigt inlägg" kommer nog undermedvetet från Toni eftersom han vill ha sina kvinnor "köttiga" och sina blogginlägg "fläskiga".

Fråga inte mig varför, fråga honom han är norrlänningen här.


Att arbeta börjar kännas lite mindre klaustrofobiskt och jobbigt. Nu tror ni säkert att jag dödat den stackars människan som jag hatar så intensivt men icke sa nicke. Han lever och andas som vanligt.... tills han säger något riktigt dumt vill säga. Men det är nog så att jag börjar förstå att jag inte måste vara kvar och dö där utan att jag faktiskt kommer vidare.
Idag fick jag ett mail från www.volontarresor.se där jag fick veta mer om min planerade resa till Uganda efter nyår. Bara att få veta att man ska åka till ett sådant ställe lyser upp min tillvaro till den grad att jag gladeligen står ut med all världens skitsnack!


Annars så saknar jag mina vänner faktiskt. Känner att jag jobbat så himla mycket att jag inte hunnit träffa någon. Ta mig inte fel, nu saknar jag inte dem på ett sånt där mesigt sätt som i kom-och-krama-mig-så-klär-vi-oss-i-rosa-trams men jag saknar dem. Som tur är ska jag, Jossan (som tack gud snart fyller 18 :P) och Sara gå till Lucky 7 för att prata och välja ut tatueringar vi ska göra. Jag har såklart redan ett motiv klart och det ska sitta strax under nacken.


 Båda ska vara helt svarta och Lejonets symbol ska vara i mitten av solen


image127 Lejonets symbol (men jag räknar med att ni redan visste hur den ser ut)

Idag har jag inhandlat en kalender som chockerande nog (detta visar vilken dubbelmoral jag besitter) är rosa som självaste Josefin :P Men jag måste verkligen ha en kalender annars lär jag missa allting. Det enda jag hittills fyllt i är när folk fyller år, Spanien, Marilyn Manson och hoppas på att kunna fylla i helgen jag ska åka till Toni för att se vad i helsike han gör på den där skolan ^^
Lär väl bli nångång i slutet av september skulle jag tro....

Lina: Alltså shit jag var ute i helgen och träffade en kille men han hälsa inte..... han kanske inte kände igen mig för att jag klippt lugg???

Emelie: Jordnöt = Earth nut

Den du :P


.......

Jag vill inte bli vuxen
Hoppas universum kan göra ett undantag


Magnus Betner Uncut

Han är bra han, hahahahaha

älskar hans åsikter om rika och ytliga och jag håller nog med om allting =)

- Om man tog sig in i Ebba Von Sydows lägenhet och sprättade bort alla modemärken på hennes kläder och istället sydde dit H&M och Kappahls märken skulle hon grina och sen dö för så ytlig är hon.   
Hahahahaha

Ja min åsikt är väl: Om du blir av med alla materiella ting och känner dig tom och ledsen hade du inget liv från början....
Det är fanimej vänner, familj och människor du skulle kunna göra allting för som räknas tönt...

Materiella ting är kul men det kan inte ge tillfredställelse som räknas


Livet flyter på som vanligt och jag har vant mig lite vid att vara en arbetande kvinna. Stör mig fortfarande på killen som börjat där för ett tag sedan men jag försöker tycka synd om honom för han är verkligen inget.


http://www.youtube.com/watch?v=a1sxUeQI_Dc


Ehh är det bara jag som är pervers och tycker denna reklam för parlino.se är skummis?



Marlyn Manson och liknande =)

image124


Tänka sig, vi hann få biljetter till Marlyn Manson himself :P Känns rikrigt kul att få åka till Gbg och se honom två dagar efter att vi kommer hem från Playa del Ingles =) Tyvärr blev det inga ståplatser men det funkar nog ändå =)

Som för att göra mig ännu gladare började Simpsons på sexan precis :P

Idag var en hemskt jobbig dag på jobbet så jag berättar om igår eftermiddag när jag blev massa glad =)
Sandra (min boss) som arbetar på Folkbladet och alltid lånar mitt legg trots sin chefposition satt och fikade med mig på Världens Bar. Vi pratade om ditten och datten samt lovade dyrt och heligt att nästa gång vi ses på Hugos ska vi vara så pass närvarande (nyktra) att vi ser varandra och kan hälsa =) Sen överraskade hon mig massor genom att ge mig en present. Tack, tack

Har annars piercart mig i örat ännu en gång pga rent grupptryck som beståd av Sara och Josefin. När jag såg deras fina uppsvullna röda örsnibbar drogs jag som en fluga till ljus i natten och tog ett hål till :P Undrar seriöst om Sara piercar läppen och om hon köper hängslen? Jag röstar för båda men då blir Josefine så himla tjurig :P

Jag avslutar med denna ursöta (hysteriskt roliga) bild.

image125

19 år + uppdatering

      

image118



Såhär fin var tårtan  jag fick i torsdags ^^ Dessa tjejor gjorde att det kändes så bra att fylla 19 år och jag är verkligen glad för det =) Tack så jättemycket för alla fina presenter och att ni sjöng för mig, betyder massor ska ni veta

Igår var det dags för party och det visade sig att det skulle bli en av de bästa utekvällarna på länge =) Becka var som vanligt velig in i det sista men dök sen upp på Hugos :P

    

Annars så rullar allt på som vanligt. Jag jobbar och funderar, latar mig och kommer fram till saker
Relationer ändras men det rör mig inte i ryggen och jag känner att det bara kan få framåt nu =)


Utekväll med Sara den Rara och Amra (som inte har något snyggt rim förutom hamra)

Kvällen började med att jag och Sara till vår stora chock blev fotade (jag utan smink, helt nyduschad och ja ni kan tänka er hur jag såg ut, medan sara såg mycket bättre ut) av en tjej som sa att hon jobbade för H&M katalogen och att hon skulle ringa oss i veckan för att se om vi kunde modela där!!
Nu har väl inte jag världens förväntningar men det roliga var att jag och Sara igår suttit och pratat om vår obefintliga modelkarriär. Vi sa - Ja alltså om det sker så sker det.... hahahahaha skitkul Får väl se om hon ringer och gör hon det kommer jag säkert inte med.

Sen fixade vi oss hemma hos mig och drog till Hugos, där var det helt okej drag men som den konflikt undvikande kvinna jag på senaste tiden visat mig vara (mes med andra ord) jag tvungen att springa därifrån samtidigt som jag bad om ursäkt till Sara. På Hugos fanns även en packad Liza som skulle kramas och där föddes även den smartaste diss repliken genom historien.

Tänk er att en kille kommer fram till er, hans mänskliga betong står i givakt, han har en öl i handen och säger:

Killen - Tja, brudar får man slå sig ned?

Amra&Sara - Är du med i MENSA???

Killen - Ehh nää?

Amra&Sara - Ahh nej då blir det inge!


Hahahahahah vi frågade alla killar samma sak :D


Efter Hugos blev det Cromwell där det var ett riktigt jäkla drag och jag och Sara dansade loss. Dock var snyggishöjden på killarna rätt lågt, vi hade att välja mellan: en äcklig trashig kille som försökte tafsa på mig, en svart kille som dansade underligt, en kille i rullstol och en tjej som nästan var dvärg?!?
Men det var kul iaf =)


Nästa helg har vi fribiljett till Cronwell och då djävlar gott folk!! Då slipper jag fly och vi ska fira att jag fyllt år!!!
För ni ser jag fyller år om två dagar, nu på tisdag alltså :D:D:D Kan knappt vänta =)=)

Bild kommer sen eftersom bloggjävel är trög

 

Varför är jag så ful när jag har så kul?




Myspys

Igår var det en riktigt bra dag gott folk. Jag vaknade upp och gick till jobbet (det enda dåliga med att jobba är att jag känner mig lite vuxen) och det hela gick relativt fort. Jag börjar uppskatta de tjejer jag jobbar med eftersom de är så roliga att lyssna på. Intelligens nivår är.... tja jag ska ju iaf inte sätta på mig mina glasögon ^^

Pappa kom och hämtade mig med dessa ord: fan, det luktar skit i bilen.... som om en apa har dött här...... jag hatar apor!!!

Jag blev helt förkrossad.... jag menar okej att jag kanske luktar lite efter jobbet med att det är så illa??? Det tog någon sekund innan jag förstod att han på allvar trodde att något krupit in i bilen för att dö.....

(Ehh pappa kom hem precis nu och berättade att det faktiskt fanns ett dött djur i bilen och att det kröp massor med larver och annats läskigt i bagaget, jag kommer inte åka i den bilen mer i år........tur dock att det iaf inte var jag som stank så mycket)

Efter en stunds vila var det dags att träffa Sara vid donkan eftersom vi skulle gå på bio och se Simpsons filmen!!! Sara hade fått punka så jag fick tillbringa min tid med att prata med ett fyllo som lät mig att en tugga av hans hamburgare. Vi gick på marknaden (jag och Sara, inte jag och fyllot!), pratade med någon hög människa bakom ett stånd med starka åsikter om bröstpiercingar, tog en pizza och sen var det filmtajm. Filmen visade sig vara riktigt bra och var hur rolig som helst, det enda som förstörde lite var när en kille lutade sig fram och sa - Ursäkta kan ni hålla käft? Ehhh idiot eller? Jag svarade lika otrevligt och fortsatte som vanligt under filmen.

Det mysigaste av allt var dock att jag och Sara fick dela ett kärlekssäte högst upp i bion ^^ Massa myspys :P:P Efter det drog Sara till Hugos men jag var tyvärr alldeles för trött för att orka något :/

Som tur är blir det utgång ikväll ist =)=)



 


Gia Carangi

Numera läser ni inte den vanliga Amras blogg, ohnej lura er inte att tro det.
Ni läser Amras-numera-arbetarklass-blogg. Just det mina vänner, jag har ett jobb och det känns jäkla bra. Det är inget tjusigt och inget märkvärdigt men det är ett jobb med trevliga människor med slapp stämning. Enda nackdelen är att jag tvingas lyssna på alltför mycket rap och hiphop som helt enkelt inte är min grej i längden.
För att komma till saken, jag arbetar vid City Gross med att paketera kartonger i större kartonger. Jag fick jobbet o tisdags denna vecka och har nu jobbat sen i onsdags. Det var ett riktigt helvete att ta sig upp kl 05:45 och jag minns inte när jag senast varit så utmattad men men nog snack om jobbet.

Imorrn ska jag och Sara gå på bio ^^ Jag ser faktiskt massa fram emot Simpsons filmen för jag har hört att den ska vara riktigt bra :P Gula människor med fyra fingrar går alltid hem hos mig.
Usch jag tycker jag låter så jäkla tråkig nu när jag skriver, som något cp sakligt monster, ni får ursäkta mig jag är helt enkelt trött.

Jag har dock ett nytt inslag som jag tänkt köra med i bloggen :P Ibland bara sådär utan någon speciell anledning kan jag snubbla på något/någon som jag blir helt fascinerad av och måste veta allt om. Med andra ord: nörd forska som tusan.
Det är allt från olika länder till varför vissa personer gjorde si och så. Sist var det Idi Amin (som Toni nu mera efter att ha tvingats lyssna på mina föreläsningar är expert på) och nu är det en supermodell vid namn Gia Carangi.

Det är absolut inget spännande med att hon var supermodell eller så utan snarare att hon var det under början av 80 talet.

(nu kommer lite grejs jag kan om henne tills nu så får ni se om ni finner detta lärorikt :P)

Gia dog i november - 86 och var en av de första kvinnorna i USA av att dö av AIDS. Hon var bara 26 år gammal när hon dog och hon dog utfattig, ensam och helt övergiven. Hennes liv som gick från helt fenomenalt med massor av pengar till djupaste botten är något som jag tror kan hända alla.

Hon var också lesbisk och helt nere i sitt heroinberoende.
En sak som jag verkligen fastnade var att hon redan vid 22 års ålder bar tydliga tecken på vad heroinet hade gjort med henne. Hennes sista Cosmopolitan omslag fick hon fotas sittandes på händerna då det var helt omöjligt att sminka över märkerna från alla sprutor.

AIDS fick hon av att delat spruta med någon eller möjligen för att hon blev våldtagen när hon i slutet av sitt liv i princip levde som prostituerad för att få tag på mer knark.
Vet inte, kände kanske igen mig lite där, inte med knarket men ungefär hur mitt liv skulle se ut om något hemskt hände och man bara gav upp allting för att man inte orkade.

Allt detta är väl inte alls så fascinerande eller annorludna utan det är mer hennes ansikte och ögon jag fastnade för. Här kommer några bilder när hon knarkade som mest:

 (sista omslaget någonsin, samma år som hon dog)

 (helt osminkad, bara nån månad innan hon dog)



Här är en liten länk om ni vill se mera


http://www.gia-carangi.com/


Paris Hilton

http://www.pledgethis.se/flashsite.htm

hahah gå in och gör testet: hur mycket paris hilton är du? :P

mitt resultat blev följande:

Yta, glamour och skandaler är inget för mig. Du är den typiska trädkramaren som drömmer om att rädda världen och starta en ekologisk sekt. Gärna någonstans där man använder sig av mycket vindkraft! Dina vanor är sunda och du är aldrig sen med att moralisera världens förfall. Du kan allt om vattnets kretslopp och jordskorpans hetzoner, men har inte en susning om vem fan Paris Hilton är. Köp en varmkorv och en Kalle Anka och slappna av lite......

hahahahahahahah detta måste vara det dummaste, men jag är hellre såhär en en ytlig brud utan själ, en slav under ytliga saker och en som inte har någon äkta i sitt liv när hon tänker efter... :P



Lista is the Shit

Vad blir ditt namn baklänges:

Arma Vonasah
Har du gjort en snöängel i år:
Ja men har gjort en sandängel också! (var dock en aning jobbigare)
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus:
Hmm någon dag tror jag
Platt eller lockigt hår:
vågigt/lockigt
Vad gör du när det regnar:
Läser en bok alternativt börjar jävlas med folk omkring mig
Har en dröm gått i uppfyllese:
Ganska mycket, småsaker sådär som jag inte trott att jag var värd har hänt
Vad har du för startsida på internet:
Msn.se
Vem ringde du senast:
Hmm JosefinePline
Tycker du att sengångare är söta:
Ehh ja de duger väl
Har du haft vattkoppor:
Japp när jag var typ 6 år gammal
Har du någon gång testat karate:
Jag har gått i självförsvar och fick "testvåldta" en kille för att lära mig någon övning (menade läraren att det var enda sättet för mig att få en karl?)
Vilken mobilsingnal har du:
Nån tråkig som fanns på mobilen från början
Minimorötter eller pommes frites:
Alltså om jag ska äta en hamburgare eller annan skräpmat kan jag lika gärna gå hela vägen och äta pomme
Första sporten du gick på:
Dans =)
Vad längtar du mest till just nu:
Mycket, men till Playa del Ingles och sen Kanada och sen Afrika =)
Vilken tv-serie är bäst:
Våra Bästa år verkar jag vara helt oförmögen att missa då det alltid är på TV men jag följer aldrig något speciellt
Kan du gå ner i spagat:
Jag har kunnat ^^
Höga eller låga strumpor:
Låga men eftersom jag knappat äger strumpor snor jag det som finns till hands
Har du varit kär i en kändis:
Nej aldrig men var rätt tokig i Michael Jackson som liten
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Japp
Röd, grön, blå eller gul mjölk:
Ehh erkänn gulmjölk är när kor kissar i paketet?
Vad har du för färg på ditt påslakan:
Ingen, ska snart trä på nya
Vad ska du döpa dina barn till:
Beror väl på vem jag gifter mig med....
Sol eller snö:
SOL
Bikini eller baddräkt:
Bikini bikini ^^
Snyggaste läraren:
Tyskaläraren i nian (dock var det något med geografiläraren nu i gymnaiset också)
Är du mörkrädd:
Vet ej
Riktig gran eller plastgran:
Bryr mig icke
Tänt eller släckt när du ska sova:
Släckt.
Godaste drickan till frukosten?
Juice, nyponsoppa eller mjölk
Senaste lästa bok:
Oj hmm Staphen King - The Shining (rekommenderas)
Vem kramade du senast:
Mammsen
Vill du bli president?
Klart
Har du spelat kille i en teater:
Nej men har spelat en kanin en gång.... bla mycket annat
Duscha eller bada:
Bada såklart
Kan du ditt mobilnr utantill:
Ja efter några års träning
Har du gråtit i skolan någongång:
Mmm men inget vet :P
Hur tar du dig till skolan:
För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten :D
Har du någonsin sminkat dej som en punkare:
Hahaha ja
Sjunger du på toan:
På toan läser jag, sjunger gör jag i alla andra rum
Vilken färg har din jacka:
Hmm mörkblå?
Är du höjdrädd:
Nej inte något problem
Vilket land vill du åka till:
Spanien och Kanada =)
Vad var det senaste som fick dig att skratta:
Min syster
Vad tänker du göra nu:
Prata vidare med Toni på msn


Uppdatering igen =)

Ikväll blir det fest hos Jossan och jag sitter här och funderar över karma. Jag har fått tre väldigt stora utslag som jag inte identifierat än i ansiktet. Ingen fara egentligen då jag sällan bryr mig om sådant men jag undrar varför jag fått dem?
Beror det på något jag gjort eller behöver jag omvärdera min kost?

Skitsamma, jag har mycket roligare nyheter än utslag i ansiktet att berätta om =)

Det blev nästan helt klart och fixat idag att jag ska få åka till Toronto, Kanada efter nyårsskiftet. Det innebär att jag skjuter på min Afrika resa i någon månad och sticker till Kanada istället. Jag har väldigt mycket släkt där (moster, kusiner, sysslingar, ja herregud om jag tog med alla skulle det inte få plats) så jag får bo helt gratis hos dem. Jag ska även skaffa ett jobb eftersom jag vill ha lite mer erfarenhet. Annars lär jag väl lära känna kulturen och människorna där samt passa på och njuta till max.

Känner mig riktigt optimistisk inför min framtid nu och jag tror verkligen allting ordnar sig. En tanke som dock ständigt återkommer är: Var kommer jag befinna mig om ett år? Svaret på det har jag inte men dock en enda önskan och jag hoppas innerligt att den blir uppfylld och att jag kan få samma sak med den människan igen.